Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ludwig

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feleslegesen lökte fel a szomszéd nénit a kapualjban, nem volt értelme kettesével szedni a lépcsőket a légszomjjal küzdve, mert a Hal a tortán úgyis tizenöt perccel később kezdődött, mint ahogy a műsorújságban szerepel? Szerette volna megnézni, hogy akkor most Falusi Mariann vagy…..
ludwig 2008.10.26 20:38:10
Andie · minority.blog.hu/ 2008.10.26. 19:42:51
"a jobb felső sarokban, 5 másodpercenként villogó kibaszott kurva anyátokköztös logó"

Igazad van. Én is sokáig kerestem a szavakat ...
Sokszor úgy nézek meg egy filmet (egy NORMÁLIS filmet), hogy egy öntapadós cédulát odaragasztok a TV-re. Ha egy mocsok szar szemét műsort, ami "még 183 óra" vagy "még kétmillió másodperc" állandóan ott kell látni a képernyőn, akkor ez REKLÁM.
Ez 60 perc reklám egy 60 perces adásban. Millókkal büntetném.
Meg állandóan ott van a 12, 16, 18 karika.
A reklámoknál bezzeg még a csatornalogó sem látható, mert a reklám az SZENT.
El kell innen menni. Valaki ajánlotta az Alfa Centaurit, vagy a Tau Cetit. Ott állítólag még pártok sincsenek ...
Benjámin küldte nekünk az alanti szemétséget, figyelemre méltó benne a profi reklámcégek álspontán nyelvhasználatához képest itt egészen másfajta álnyelvet használnak, nagyfejűvel, butaarcúval és kis hülyével. No meg az időzítés is kiváló, mi másba kezdene manapság egy…..
ludwig 2008.10.21 11:14:32
Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bemenni az Isten országába (Máté 19,24)  Ki szeret jobban, ki szeret igazán? Aki naponta elmondja szép szavakkal kedvesének, mennyire szereti? Vagy aki ajándékokkal, virágokkal fejezi ezt ki, esetleg aki ölelésekkel? Vagy…..
Gabe egy tévériportban érdekes dologra lett figyelmes, mégpedig arra, hogy a motorosok szépen felsorakoznak szabálytalanul a két sáv között a rendőr háta mögött. Többször felvetődött már, hogy legalizálják a kétkerekűek számára az előrecsorgást, de kérdés, hogy végül…..
autózz! Nincs alsó határ 2008.10.06 07:33:00
Van hova fejlődnie a magyar közlekedési kultúrának, az egyes embereknek akik alakítják. Vannak akik úgy gondolják, hogy inkább saját szabályok szerint "játszanak" bizonyos előnyök megszerzése érdekében. A többiek meg rágják csak a kefét, ha már beálltak a sorba és…..
killtheradical Gyurcsány ügynök? 2008.09.10 07:16:00
Esküdjünk össze. Az a tézis, hogy a magyar szélsőjobb szocialista pénzelés alatt áll, aránylag nagy támogatótáborral bír: Vona, a Gárda, a drukkerek megrendelésre dolgoznak, Tomcatet pedig nem kihallgatásra viszik be, hanem jelentéstételre - most pedig beszálltak a kisebbségi…..
A Discovery csatorna népszerű, Mythbusters (Állítólag) műsorának készítői úgy gondolták, érdemes lenne górcső alá venni az egyre népszerűbb RFID technológiát. A technikai részletek tisztázása végett a stáb felvette a kapcsolatot a Texas Instrumentsszel, akik értesítették…..
A Homár hármasával dobálja ki a lenti sztoriban szereplő sorsjegyeket, mert egyrészt utál sorbaállni, másrészt nem hisz a szerencsében. Zoltán viszont 2 órát állt ott és mire sorra került volna, bezárták a széfet és mindenki szép csendben hazament. Kicsit hiányoljuk a…..
Aranylövés Rogán Tóni naplója 2008.09.01 09:20:00
Rogán Antal elveszett kutyájának szívszaggató története bejárta a bulvársajtót. Az előző hét izgalmait, feszültségét és Krumpli megtalálásának katartikus örömét idézzük fel azáltal, hogy közreadjuk a pimaszul jóképű polgármester naplójának idevágó részleteit.…..
János az Állami Autópálya Kezelő Zrt.-vel vívott kisebb harcot, melynek végkifejletét ugyan nem írta le de sejthető, hogy a nagyhal- kishal tendencia itt is áll. Nem ez az egyetlen eset, ahol szükségtelen kiadásokra kényszerítik az autósokat meg úgy egyáltalán az embereket, de…..
Áprilisban közölte le Israel Knohl: "Harmadnapra támadj föl": messiások, feltámadás és mennybemenetel Gábriel látomásában című írását a chicago-i székhelyű The Journal of Religion, amelyben a Héber Egyetem professzora egy olyan Kr.e. 1. századi szöveg…..
Árokásó Top100 Heller Ágnes 2008.07.21 02:23:00
Erkölcsi skizofrénia, politikai nihilizmus, liberális anarchizmus - kulcsszavak egy életműhöz. No nem feltétlenül Helleréhez (bár miért ne?) - ezeket ugyanis ő használta egykor a 20. század egyik legnagyobb írójával szemben. A filozófus asszony korán kezdte ároktani  stúdiumait, alig volt …..
Versus Az arany Porsche 2008.07.09 09:21:00
Van néhány dolog, amit soha nem lenne szabad csinálni egy Porscheval. Ez azok közül az egyik. 14 kg arannyal vonták be a kicsikét, hát szabad ilyet?                      ..
Három napja egyre erősebben bizsereg a homloklebenyem. Történt ugye egy homofelvonulás, ami tetszik, nem tetszik, része a magyar jogrend adta lehetőségeknek. Az is része, hogy a Fradi másodosztályú szenvedésébe belefáradt szurkoló, a galambetetést megunt nyugdíjassal együtt ez…..
Nikinek bizonyítéka van, hogy az igazi magyaroknak már az őseik is frankfurteren avagy wienerwurston híztak. A Wikipéda azt írja, hogy a hotdog név a virsli alapanyagából ered, ami kábé 1845-ig főként kóbor kutya volt, eszerint a mélymagyarok kutyazabálók leszármazottai lennének.…..
Egyszer már leírtam, hogy szerintem mi az oka annak, ha egy jóléti társadalomban a szélsőséges nézetek népszerűségre tesznek szert. Igen, többek között a kormány hibája is, meg az ellenzéké is. Persze a mindenkori politika nem fog mindenkinek egyenlő mértékben jó lenni, sőt,…..
 Mit tegyünk, ha valami miatt nem tudunk tartósan eltávolodni Budapest környékétől, viszont se vállaltan, se vállalatlanul nem vagyunk melegek? A válasz egyértelmű: menjünk Veresegyházára medvét répáztatni. A Pest megyei település nemcsak asszonykórusáról és legrégebben…..
Földhöz ragadva Ispotály 2008.06.29 17:52:00
Régi szomszédom, úgy értem, a régi házunk melletti szomszédom, Pista bácsi jövöre lesz 88 éves. Korábban vendéglátós volt, aztán az utasellátóhoz került, főpincér lett nemzetközi járatokon. Szorgalmas ember, akkora malacokat nevelt mint egy ló, néha alig bírtuk…..
Tamás azt állítja, online egyenlegfeltöltés közben hekkelték meg a számláját és szedtek le róla 75 ezer forintot. A kártyaletiltás folyamata az OTP-nél fájdalmasan hosszú ideig tartott, eközben szerinte tovább folyt a hekkelés. Biztos vannak a Homárnál nagyobb kalózok, akik…..
Még most is a zokogás és a hisztérikus kacaj között ingadozom, olyan fogyasztói élményem volt az előbb. Minden azzal kezdődött, hogy ma kivételesen Homárné Imola vitte magával Homár Kiflit, az 5 hónapos szálkás szőrű tacskót. Homárnénak egy számla ügyében 5 percre be…..
w Ballagó idő 2008.05.09 07:00:00
Mielőtt elmegy nyaralni az egész társulat, illene valami évzáró ünnepélyt tartani. Bizonyítványosztással, ha volna erre alkalmas tanári kar. Ősszel nyilván kezdődik elölről a háború, de most mindenképp rápihennek. Az Előrehozott Választás is aluszik, álmában csenget egy…..