Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nandorr

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert a rendszerhasználati díjak igenis megérthetők!„Erőművekben termelik, és onnan a vezeték elhozza a házig és akkor már az áram a konnektorban van, onnan jön!” Vitathatatlan megállapítás. A gond az, hogy ezt a mondatot nem feltétlenül csak a 8-9 éves Pistike mondja, hanem…..
A blogger rémálma, mikor élete egyik legjobb pecája után, a vendéglátója megkéri, hogy 2 hónapig kussoljon az élményről. Pontosan ez történt, mikor Vass Csabával kifelé motoroztunk úgy éjfél körül a Dunáról.Ma végre megjelent a Magyar Horgász és benne a közös kalandunk,…..
A 25 millió eurós díjat tévedésből nem a kameruni csatárnak, hanem a győri focicsapatnak utalták át. Az egész ETO stadionostúl Mahacskalába költözik.A jövő szezonban Dudzsák, Roberto Carlos, Takács, Fehér, Szabó, Kis, Nagy, Molnár, Molnár2 kezdősorral állhat fel az Anzsi…..
A fenti állítást a kitekinto.hu külpolitikai portál is levonja. A szakmai szemszögből dolgozó lap véleménye szerint: Orbán Viktor moszkvai látogatása egyetlen dologra volt jó: a magyar miniszterelnök végre közös fényképen szerepelhetett Vlagyimir Putyinnal.És mi vagyunk, olyan…..
nandorr 2010.12.02 23:08:21
Ördöglakat 25 Y 2010.11.27 22:28:00
Egy régebbi bejegyzésben volt már szó egyforma elemekből kirakható téglalapokról. Ott csak síkbeli elrendezéseket vizsgáltunk, pedig térben legalább annyira érdekes és nehéz feladványok alkothatók. A következőkben ismertetett fejtörőhöz hasonlók vizsgálata a mai napig tart.…..
Ez a lófejnél is sokkal keményebb. Robi penészes töltött káposztával üzen az Elmünek, mert szerinte az állandó áramkimaradások tették tönkre a hűtőjét. Sejtettük, hogy a KISZ manapság nem pozitív hívószó, de hogy a budapesti KISZ-lakótelepen ilyen borzalmas legyen a…..
nandorr 2010.06.07 08:29:50
Szögezzük le gyorsan, hogy nem vagyunk bírók, és összesen egy darab, az érintett féltől származó levélre alapozhatunk, mégis az az érzésünk, hogy az Elmü ezúttal rutinból aláz meg és próbál jól megszívatni egy házapárt, miközben az eset körülményei minimum nem…..
A Homár saját tapasztalatból tudja, hogy az Elektromos Műveké a taplóságban amúgy közismerten világszínvonalú magyar mezőny legértelmetlenebb, legkommunistább, legportásszemléletűbb ügyintézési rendszere. Egy téli napon a csajommal és Homár Miriammal (1) meg Homár Borisszal…..
Nem hittem volna, hogy Gyurcsánynak egyszer igaza lesz. Miniszterelnökünk pár évvel ezelőtt azt üzente a magyar vállalkozásoknak; el lehet menni ebből az országból. Aki hallgatott rá, az jól járt.Már az ominózus kijelentés előtt is megindul egyes magyar cégek áttelepülése…..
Az interneten tegnap óta keringő videót Gyurcsány Ferenc egy 1989-es interjújával nyilván már mindenki látta. És nyilván mindenki le is vonta ugyanazokat a következtetéseket, amelyeknek mind olyasmi volt a csattanója, hogy nailyencsehországbannemfordulhatottvolnaelő. A videót…..