Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bajuszur

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slovensko, do toho! Pszeudomagyarok 2012.08.20 13:02:00
Az ősmagyarok megérkezése a Kárpát-medencébe és Szent István államalapítása történelmünk egyik legjelentősebb eseménye. Ennek ellenére még csak annyira sem ünnepeljük, mint Cirill és Metód szlovákiai látogatását, még ennél is rosszabb: azt gondoljátok, a győri vagy a…..
bajuszur 2012.08.20 13:48:26
Már úgy is rég volt egy kis bezzeg Prága: több tízezer résztvevő, minimális rendőri jelenlét és hét letartóztatás verbális erőszak miatt - ez a szombaton megtartott Prague Pride gyorsmérlege. Csehországban szó szerint megéri toleránsnak lenni: éves szinten 120 milliárd…..
  Amit Lázár János mondott, azt a többség így gondolja. Főleg a férfiak. Aztán ebbe halnak bele idejekorán, a versenyzésbe és abba, hogy azt hiszik, nem elég értékes emberek, ha nincs elég pénzük. Ez a magyar férfiak egyik legnagyobb problémája. Ezt kimondani…..
bajuszur 2011.03.21 18:20:38
Kedves Láz-ár presbiter úr, csak hogy a mérleg középre álljon:

"A munkától elszakíthatatlan a teljesítmény kérdése. Egy vita során, amelyen erről volt szó, az egyik vitázó a farizeus és a vámszedő példázatát hozta fel arra nézve, hogy nem a teljesítmény, hanem a kegyelem a fontos, a másik azonban a tálentumok példázatával amellet szállt síkra, hogy a Biblia igenis beszél arról, hogy az embernek teljesítenie kell. Nyilván, hogy mind a két gondolat helyes. A teljesítésre való akarat ott van bennünk, de ott van a közösségben is. Ott vannak az elvárások mások részéről. A magunk akarata, hogy teljesítsünk, és szüleink majd az embertársak elvárása egy egységes eggyé olvad össze. De tudjuk azt, hogy Isten is elvár bizonyos dolgokat tőlünk és ennek is meg kell felelnünk. De hogy tudjuk megmutatni, hogy telejesítettünk valamit? Hiszen a futószalag-munka világában nehéz ezt felmutatni. De az adja meg az értékünket, hogy mit és mennyit teljesítettünk? Itt nem lehet a szeretetet figyelmen kívül hagyni. Jézusnál azt látjuk, hogy Ő különösen azok felé fordult, akik mások szemében kevés értékkel bírtak. Mi tudnunk kell, hogy értékünket nem mi kell kiharcoljuk, a mi értékünk abban van, hogy Isten Jézusban igent mondott ránk. A mi értékünket az adja meg, hogy Jézus meghalt értünk és elfogadott minket."
Alsóvárosi Református Egyházközség, Marosvásárhely
Drága jó Hölgyek és Urak! Aki nem elégszik meg a Facebookon és a MySpacen hallható lejátszóval az most itt letöltheti a számokat mp3-ban. Íme: Csokoládé Éppen olyan (pont nem ilyen) Kapuzárási pánik Jó szórakozást! Ha lesz időnk, feltoljuk zippelve valami jobb minőségben is...
A Hősök tere kicsinyített mása is szerepel abban a kínai kalandparkban, ami elég hamar becsődölt. A Global Paradise nevű helyen a világ sok híres épületének másolatát húzták fel, 90 százalékos méretben. Amit mondjuk baromira nem értek. Most ez a 10 százalék mire volt jó? Nem…..
Sörjárőr Dödi Büfé Falatozó 2008.07.31 10:01:00
Név:Dödi Büfé FalatozóCím:BudapestXIII. ker., Szabolcs utca 1.Nyitvatartás:H-P: 05-19Sz: 06-13V: 06-12Csapolt:csak üvegesekArany Ászok 210 FtHelyiség, kat.:Hát a csapos néni mackónadrágban jön elő, igazolódni látszanak a kinti sejtelmeim, hogy ezt a helyet nem szabad kihagyni.…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
Egyelőre ez lesz a legrövidebb bejegyzés. Miután Orbán Viktor évértékelőjének elemzése kapcsán többen felvetették, hogy az MDF miniszterelnök-jelöltjének beszédéről is feltétlenül írjak majd, ma kísérletet is tettem erre. S bár a kampányfőnök azt csiripelte, hogy…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Boogie Mamma Jön a Kettes metró 2009.10.15 19:58:00
A Kettes metró, na az egy lemez, amit már könyvkislemezünk borítóján is beharangoztunk, hogy aszongya "az ősszel megjelenő Kettes metró című nagylemezről". Nem volt kamu, meg is jelenik ősszel. Igaz, hogy az még valamikor 2007-ben volt, de az évszámot bölcsen kihagytuk…..
Boogie Mamma 01. Kettes metró 2009.10.18 12:20:00
Boogie Mamma: Kettes metró by boogiemammaVagy töltsd le innen a wma fájlt (4,86 Mb)   Kettes metró   Astoria Szálló alatt harminc méter mélyen Eljátssza, hogy a könyvébe mélyed. Jobb, mint Fedák, Laborfalvi, Déryné vagy Blaha, Az utóbbiról elnevezett közterület alatt…..
Boogie Mamma: Stroboszkóp by boogiemammaVagy töltsd le innen a wma fájlt (4.84 MB) Stroboszkóp (Stadionok) Villog a lámpa a stroboszkópban, Ahogy az R betű a Telesportban, Mint régen A képen, Megy fel a Nyilasi (Détári) valamelyik szélen És újra, belövi a balsarokba, Ahova az…..
Boogie Mamma: Négyeshatos by boogiepapa Vagy töltsd le innen a wma fájlt (3.47 MB) Négyes-hatos   Nem, nem, nem, nem, Ilyen nőhöz többet nem érsz, legfeljebb akkor, ha neki nyom Nyom, nyom, nyom, nyom Az utazó közönség a Körúton, a négyes-hatoson Csúcs, csúcs, csúcs,…..
Vagy töltsd le innen a wma fájlt (6.65 MB) Varázslat   Eltöketlenkedted ezt is, dá de nagyon béna vagy. Heherészni sem volt rossza azért, de nem ez lesz, ami benn marad, Ha lepereg az életed filmje, te meg reklámozni kívánod, És a legjobb részeket egy ajánlóba…..
bajuszur 2009.11.07 18:19:54
szövegértelmezési kísérlet:

"Ilyen az élet, megkopik minden, ami földön köttetett,
Mint a remek írók sorozatának a Petőfi kötete"

Zseniális hasonlatátvitel - a könyvkötés és az emberikapcsolat
nyilván elnyűvödik a könyv is használattól

Egyházi esküvő esetén is földön köttetett a kapcsolat vajon?

de kétségtelen, kopnak a dolgok
pláne arról szól a szám, ahogy az ember kiolvassa a másikat, minden történetet többször, már nem újdonság semmi

"Az egyik Kisfaludy, meg egy elfeledett epigonja között.
Na persze azok ma is oly pirosak a polcon"

Csábító idegen asszonyok öle

"mint kötözött
Sonka a pulton, amikor nitrit őrzi meg a színét,"

csak épp mitől is annyira vonzók, mitől olyan kísértők, csábítók?

"Ahogy a nitrát növeli nagyra sóska, spenót levelét,"

műtrágya kozmetikummal létrehozott műtárgyak

Ezért a költő inkább a lugast választja, valószínűleg mégis marad a Petőfi kötetnél, amit gyerek is olvashat akár, s elfogadja az élet ilyenségét, ha már benne van

ugye a kezdeti sor kevéssé tükrözi ezt a beletörődést, sőt végig dacoskodik a legyen vége hangulat

de a vége számomra férfi elvonulás - a kapcsolatban önmagára találás, ami talán a kapcsolatban még magány nélkül is feloldható

------------------------------------------
Dá, belegondoltál, hogy többszáz fiatal kiscsaj fogja kiabálni, hogy
"Eltöketlenkedted ezt is, dá de nagyon béna vagy"???????
szerintem ez nem igazán jó ötlet
Boogie Mamma 12. Vég (Déli Pu.) 2009.11.02 23:10:00
Boogie Mamma: Vég by -dá- Vagy töltsd le innen a wma fájlt (3.31 MB). Videoklip alant: Vég   Felmegyek hozzád, mint a vérnyomás a hírek után, vagy mint amikor hozzád felmegyek. Nem értjük, miért nem működik, vagy ha már nem, hát miért nem működik ennyire sem.  …..
bajuszur 2009.11.03 12:31:45
Boogie Mamma: Vértévé by boogiepapa Vagy töltsd le innen a wma fájlt (4.48 MB) Vértévé (feat Gallowglass)   A reklám után visszatérünk, ahogy azt szoktuk Meghalt egy ember, mutatni fogjuk, Amint csak tudjuk. Darabokra darabolva a pedofil foglya Maradjon velünk,…..
bajuszur 2009.11.01 19:42:22
bajuszur 2009.11.02 15:59:08
www.youtube.com/watch?v=Z1-7TIZOeEA

nem olyan különleges - szerintem meg jó, ha van ilyen keresztezés
bajuszur 2009.11.02 16:03:27
Boogie Mamma: Csodák palotája by -dá- Vagy töltsd le innen a wma fájlt (3.47 MB) Csodák palotája Gyere kislány, költsd el a papád Pénzét és mondd azt, hogy igazán Ez kell neked. Az egészet Hagyd itt és én majd cserébe Felkeltem benned a vágyat, Amire támad Kedved Vedd meg Ha…..
Boogie Mamma: Gyógyszerész by boogiepapa Vagy töltsd le innen a wma fájlt (4.6 MB) Gyógyszerész Azt hitte előre, valami előnye származik belőle, Vagy csak nem akart rosszat magának és engedett az erőnek. Lehet, hogy utána meg kell, hogy utálja, s jobb, ha hajlandó Arra is, a fene…..
Boogie Mamma: Speibl bácsi by boogiepapa Vagy töltsd le innen a wma fájlt (3.27 MB) Speibl bácsi Mint Speibl bácsi, Hurvinyek és Zsirmik, Hősünk is ilyen laza. És Isten adta tehetségét miért is rejtené el, inkább él vele S minden éjjel más nőt visz haza. És csak rakja őket,…..
Boogie Mamma: Ötvös Csöpi ökle by boogiepapa Vagy töltsd le innen a wma fájlt (3.27 MB) Ötvös Csöpi ökle   „Örökre így, örökre úgy” – ígéri, aztán nem is köp le, Szigorú a helyzet, kemény akár az Ötvös Csöpi ökle.   Megiszom ezt, megiszom…..