Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magicbeni

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pécs, útlevél nélkül Amikor csütörtökön este Budapestről Pécsre autóztam, nem lehettem bizonyos abban, hogy útlevél nélkül, vagy legalábbis pécsiségem hitelt érdemlő bizonyítása nélkül beléphetek majd Pécs területére.Nem vicc ez, aznap az Index rendesen "leszólta" az Európa Kulturális Fővárosa…..
Pat Cortina szerződése a magyar válogatott A csoportos szereplésének végeztével lejárt. A szakvezető szerda este hazánkba érkezett, csütörtökön a szövetség elnöksége előtt beszámolót és értékelést tart az elmúlt év eseményeiről. Este a válogatott évzáró bankettjén…..
Ha az utolsó bajnoki fordulóban történik, hogy a 92. percben Diarra célba veszi a bal alsót, akkor a zsuga engedelmesen besüvít a helyére, ebben biztosak vagyunk. Új szezon, új játékosok, új edző, Palop odaért, maradt az 1-0 a Sevilla javára a spanyol szuperkupa döntőjének első…..
Azt még az olasz futball legmegátalkodottabb rajongói is elismerik, hogy a Serie A komoly melegágya a burjánzó köcsögség legváltozatosabb formáinak. Íme hát az elmúlt szezon gonoszai, bénái és rossz arcai.Zeljko Kalac (Milan)Bár elsősorban nem a játéktudás alapján állítottuk…..
Csáp Géza Demóverseny TOP 10 2007.04.02 22:48:00
  Kedves versenyzők és rajongók, tisztelt szavazók, drága gyermekeim! Ha az ember belekezd valamibe, akkor annak általában be is fejeződik valamije, és ez pontosan így történt a demóverseny elődöntőjével is. Gratulálok minden résztvevőnek, aki keményen és sportszerűen…..
Csáp Géza Verébtetem funky 2007.03.21 17:55:00
Elsőre még szimpatikusak voltak, mert a képet nézegetve minden tagnak van valami szomorú elmebaja. Dadogós, tikkelős kisvárosi funkyt vártam, ahol a dobosnak a szám közepén koppan a feje a tamon, a gitárosnak beszorul a kisujja a riffbe és visítva rázza magáról az insturmentumot.…..
magicbeni 2007.03.22 10:18:46