Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moncsycica

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Királyrák Mr. Green 2009.09.24 12:36:00
A történet röviden: Egy amcsi ügyvéd (Mr. Green) cége megbízást kapott a magyar külügytől, hogy a magyar külképviselet 121 millió dollár, New York várossal szembeni adótartozását alkudja le. A sikerdíj 50%-os volt. Később elengedték a teljes tartozást (minden…..
IRODAI PATKÁNYOK Uborka 2011.07.26 09:07:00
 Két napja azon gondolkozunk Patkánnyal, hogy milyen idő van, a Moszkva párhuzam most nem ül, ott izzad a kis orosz lánykák izmos feneke a 35 fokban, talán olyan idő van most, mint Reykjavíkban, bár nem tudom, sosem voltam még ott. Valahogy olyannak képzelem, hogy mindig vulkáni…..
IRODAI PATKÁNYOK Anyagcsere 2011.03.22 14:00:00
Megfigyelés: A főnökcsere olyan, mint a river a pókerben. Amikor először találkozol a helyzettel, nagyon várod az utolsó lapot, az új főnököt. Biztos vagy benne, hogy lejön a kilences a sorhoz. Biztos vagy benne, hogy kevesebb lesz a felesleges cseszegetés és több az érdemi munka.…..
Összeírtam pár fontos alapszabályt, amit jobb ha megjegyzel. Semmi extra, amire ne jönnél rá magadtól is. Szóval ha nyolc (vagy több) órát kell eltöltened naponta egy szűk boxba zárva, kényelmetlen ruhában a monitort bámulva, körülvéve a világ legunalmasabb figuráival, akkor…..