Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strange fruit

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég érdekes hírt osztott meg tegnap a nagyvilággal a hiperaktív volt Beatle, nevezetesen azt, hogy a Them Crooked Vultures megalakulásakor majdnem ő lett a banda basszusgitárosa. Az idén 68 éves zenész a tavalyi Grammy díjátadó után együtt vacsorázott Dave Grohllal, és…..
Mostanában James Cameron újra a rivaldafényben álldogál, készült vele jó néhányan interjú, valahogy úgy egyikben sem sütött el nagy poénokat, de most eljött az idő, hogy ezt pótolja. Sigourney Weaver volt a Saturday Night Live házigazdája és két videóval is érkezett. Az…..
strange fruit 2010.01.18 21:14:11
Említettük, hogy Craig Ferguson műsorában egyszer csak elment az áram (a kamerák, gondolom, akkuról vagy mókuskerékről működtek tovább), de a skót-amerikai humorista feltalálta magát, és egy zseblámpa fénye mellett folytatta tovább a vicceskedést. Na, erről most már van…..
strange fruit 2009.10.29 18:07:53
Egy ikerpár éppen egy régi, ijesztő házat vesz szemügyre, mikor alakváltó kreautákra bukkannak. El kell pusztítaniuk ezt a gonosz, ősi fajt, mielőtt még azok teszik hidegre őket. Jonathan King dirigálta (és a forgatókönyvhöz is volt köze) az Under The Mountaint Maurice Gee…..
B-oldal Oscar bácsi nem gyütt 2009.02.20 08:05:00
Ez így első hallásra vicces volt, sőt még nézni is, de azok már nem örülnek annyira felhőtlenül, akik ott ülnek a sorokban és szembe kell nézniük a rideg ténnyel: Oscar bácsi idén sem hozta el nekik az idei aranyszobrocskát. Február 22-én vasárnap hajnali kettőkor…..
A kor szellemének megfelelő, HD-s főcímet kapott az egyik legnépszerűbb animációs sorozat (animált sitcom?), és ha már változtattak a formán, kicsit belenyúltak a tartalomba is. A videó persze nem adja vissza a HD-élményt, de ezt már megszoktuk. ..
strange fruit 2009.02.16 13:36:36
Alig három héttel a forgatás befejezése után már itt is az első teaser trailer a várva várt Dicstelen szemétládákból (nem valószínű, hogy ez lesz a magyar cím, de jó lenne) Becstelen Brigantykból. Túlságosan várom ezt a filmet ahhoz, hogy bele merjek nézni az előzetesebe, de…..
strange fruit 2009.02.15 01:05:02
Sok szemetet összehordott az eurodance korszak szele, de egy album határozottan az emlékeimbe fúródott. Prince Ital Joe és Marky Mark duett albuma, a "Life in the streets". Az 1994-es album megjelenésekor Marky Mark többször szerepelt a Popcorn nagy poszterén, mint a…..
Ez egy 1956-os Ford, 1 gigás, 25 dollár és tuti, hogy nem lesz a közeledben senkinek ilyen király pendriveja. Arról nem is beszélve, hogy még játszani is lehet vele. Etsy ..
strange fruit 2009.02.14 16:52:12
David Lettermant nagyon szeretjük, mert vicces, és jókat tud kérdezni, így kissé megütköztünk azon a híren, miszerint március 2-tól a poppiac jelenleg messze leggusztustalanabb zenekara, a U2 egy álló héten át fog a műsorában zenélni, új albumukat, világbékét és Bono "a…..
Erősen Deja Vu-kategóriásnak tűnik az új Tony Scott film előzetese. Denzel Washington ismét egy hősies közszolgát játszik, a sittesre fazonírozott Travolta alakításában egy önparódia simán benne van, Gandolfini szegény meg hiába játszik polgármestert, (még) mindenki Sopranót…..
1500. adását ünnepli a Mónika só pofozkodással és anyázással, az ORTT viszont nincs ennyire virágos hangulatban, mert több adást is vizsgálni szeretne. De kezdjük az elején. Az ORTT sajtóközleménye szerint a "Mónika show című műsorszámmal kapcsolatban beérkezett,…..