Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dick Tator

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
Dick Tator 2017.09.16 09:36:41
@Dick Tator: upsz, megkövetlek Sixx, utánanéztem és tényleg Németh Szilárd lesz az. Basszus, nekem elég 1 is ezen a néven, sőt még sok is.
Mivel a tanyasiaknak minden este mesét kell mondaniuk - ez nekem új, kimaradtam egy hétből, menten elgurult a gyógyszer? - előbb-utóbb elkerülhetetlen, hogy Gábor is nekiessen a betűknek, és ez az este mostan van. Drága angyalbögyörőim, mondja, és belevág A Farm és a hét farmer című szürreális…..
Dick Tator 2016.05.14 16:08:26
@penna: ja, ennek így tényleg van értelme...basszus, azt hittem sikerült lelepleznem egy stiklit :)
Dick Tator 2016.05.14 16:14:50
@penna: köszi, de azért ne felejtsük el, hogy minden héten van egy nap, amit nem közvetítenek (meg tudom, hogy eleve 3 napos csúszásban vagyunk, meg úgy vágják a szerkik, ahogy akarják), szóval én simán elhinném, hogy minden vasárnap egy maribori plázában csapatják!
Barna Bencus báván bámul: bulák, buli, bazsalygás, böffenti, babákat babráltak, babusgattak Bacchus beborozott betyár bajnokai, bajos bakfisok bárányként bégetnek, becéznek barmokat, bátran belemásznak baljós bagzásba. Az első szegmens az érzelmekről szól, pontosabban arról,…..
Dick Tator 2015.02.03 08:07:35
Kezdem egy önvallomással: reality-rajongóként én komolyan azt hittem, hogy engem már nem lehet meglepni a szereplőválogatás terén, én már mindent láttam, hallottam, olyan agyatlan egysejtűekkel pedig úgysem lehet a hazai műsorokban találkozni, amilyeneket a Jersey Shore és…..
Lelkizős, nyafogós és minden faszságon végtelenségig lovagló unalmas összefoglalót kapunk ma, aminek az az oka, hogy eljött az első nap, amikor egyáltalán nem juttattak alkoholt a vellába a szerkesztők. Első konfliktus a reggelinél indul, ahol vagy három raklapnyi ásványvíz van…..
Nászútra megyek, szóval most 3 hétig tessék engem békén hagyni, a posztok feltöltéséről Csáth Géza kollégát kellene értesíteni, majd ő kezeli a dolgokat. Ügyes gyerek, nem kell félni. Mindez október 27-ig érvényes. A kolléga nevére klikkolva lehet neki mailt küldeni.…..
Dick Tator 2014.10.08 15:54:54
Balázs és Jani egyre jobban magára/egymásra talál, vagy csak jobb szöveget írnak nekik, mindenesetre ebben az epizódban már viccesebbek voltak egy fokkal. Úgy ébredünk, hogy Tünde kivan, mert erdő, meg hideg meg no kaja, Bejjaasszony megvigasztalja, ez még csak az első nap, hét nap…..
A Bors mai cikke teszi fel a kérdést, majd meg is válaszolja: igencsak. Mert hát A versenyzők egy tanteremhez hasonlóan berendezett főzőstúdióban főznek, a feladatok után a védettséget élvező játékost a galériára küldik a zsűritagok, akik az előtérben állva beszélik meg,…..
Hazafelé az jutott eszembe, hogy a kilencvenes évek elején Miskolcon két alkalommal is több órát vártam hiába az egyik helyi, kissé alkoholista lemezboltos "Rögtön jövök" táblája előtt. Végül harmadszorra csak sikerült megvennem a Somewhere in Time albumot bakeliten, amit…..
Lilu miniruhában, a hajába az ünnepi nap tiszteletére belehúzott vörös csíkokkal nyit, kihívunk, emberek, Traktoros magával visz valakit a ringbe, óriási izgalmak in the making. De előtte még némi összefoglalás, olimpiával, hisztivel, faszszopásos álommal. Utóbbit nem mondta,…..
Kellett nekem tegnap ugatni, mint egy traktoros kutyának, hogy nem történik semmi, a 66. részre megemberelték magukat a készítők. A gimnazista wannabe menőcsávónak öltözött Istenes ugyan a frászt hozta rám a felkonfban, amikor izgalmas párbajról mesélt, mert ha azt szarul látja,…..
Francba a párbajjal, francba a kétórás adásmenet eseménytelenségben dagonyázó időhúzó jeleneteivel, amikor egyből a pulykamell sonka-botrány biturbóval indítunk. Főszerepben Debil és Pink. Ezzel nyitunk. Műzli az van bassza meg, de rendeljünk még belőle tízet, nem?! Hát…..
A mai adás elmulasztásával senki sem veszített semmit, csak a taktikázás ment végig. Jó, a paraszt gyerek és a városi királylány szerelmi története is folytatódott, tény. De még hogy. Iza ugye megbántotta, azaz lecsicskázta Traktoros Kriszt, meg mondott még mást is, de az már…..
Lilut kapjuk mára, szívderítő látvány a kis piros zakóban, az meg különösen fasza, hogy olyan gyorsan ledarálja a kötelező szarságokat az ingyenes vvappról, hogy nincs ideje az embernek még bosszankodni sem hogy már megint elmondják ezt a szart, nem tudom, hogy képes leszek-e…..
Dick Tator 2014.02.01 22:48:51
Dick Tator 2014.02.01 22:49:54
Dick Tator 2014.02.01 22:53:33
Istenmentes Bencének is kell dolgoznia a héten, így ma ő tolja a VV app Horst Fuchsot is megszégyenítő marketingelését. Ma sem lesz vicces az adás, ezt már előre borítékolhatjuk. Még mindig a kihívás hullámain lovagolunk, rendületlenül. Megnézzük, ahogy Simlis és a Szende…..
Dick Tator 2014.01.30 21:51:18
Ezt nem láttad jönni. Még ki sem jött a Villából, de már vele akarnak eladni. Üzletmarketing level insane.     ..
Tegnap este már Lilu irányította a bolondokházát, nem mondom, hogy nem hiányzott, mert de, Istenes alatt a dolgok kicsit ellaposodtak és jelzőből is csak egyet ismer (érdekes), igaz néha hozzáteszi, hogy "nagyon", így szavunk nem lehet. A villalakók azonban nem veszik komolyan,…..
Dick Tator 2014.01.26 20:19:16
Dick Tator 2014.01.26 20:20:08
Dick Tator 2014.01.26 20:23:25
Lőn eljött a megváltó hogyvolt poszt azok számára, akik nem tűrik a napi adagot a Villa történéseinek förtelmes mételyéből. Van is hova felkapaszkodni, mert volt helycserés támadás is a héten – Alexának gatter, jött helyette másik kettő – Simon továbbra is tolta a…..
Dick Tator 2014.01.26 19:29:30
@Szentpeter: nekem még mindig Balázs viszi a prímet. Ő se mindig volt toppon, de voltak jó poénjai és néha tudott meglepőeket kérdezni az agyhalottaktól.
Ahol abbamaradt a tegnapii öfi, ott folytatjuk ma. Még mindenki paréjrészeg és a jobbak egymás szájában bányásznak éppen. Mindenki, kivéve Debilió, aki inkább sikítófrászt kap attól, hogy Bugyitlan Teót a Pink Fenevad Alexa nyüstöli. A mit képzelsz te magadtól és a ki vagyok…..
Dick Tator 2014.01.20 22:16:44
@foxglove (igazándiból): mit e mondott?
Az idei mezőny erősségéhez kétség nem férhet ugye, ehhez párosul egy nagyszerű főcím is, amiben a kamera a versenyzőket alulról is megmutatja, tangás pina villan 3x már az első 23 másodpercben, ez kell a magyarnak. Istenesre egy rettentő pulóvert adtak, és feltöltötték az…..
Megújult formában jelentkezik az m1 tévécsatornán ősszel a Borvacsora című műsor, amelyben neves borászok és közismert személyiségek - sportolók, színészek, zenészek, előadóművészek - beszélgetnek, miközben bemutatják Magyarország borrégióit is. A Magyar Turizmus Zrt.…..
Dick Tator 2013.08.14 19:17:50
hogyvolt Észbontók 1x03 2013.04.25 19:52:34
Megint eljött a csütörtök, amikor egyszerű emberek mondanak határ nagy hülyeségeket és ezen mi csak derülünk, illetve sírunk, hogy ilyen bazmeg nincs a büdös életben. Pedig de. A kezdő koreográfiát látatlanba megelőlegezném így a kezdés előtt x órával és szakadjon rám a…..
Nagyszerű apróhirdetésre hívta fel a comment:com figyelmét dean23 nevű olvasónk: a tulajdonosa az ingatlan.com-on árulja azt a Margit körúti lakást, amiben most éppen az Éjjel-nappal Budapest szereplői laknak kurva sokan. A konstruált reality műfajába tartozó sorozat (a…..