Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hasek70

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gőz Balázs, a 16 éves miskolci védő a szezont a felnőttek között játszotta végig, de a Minszkben sikeres ifjúsági válogatottból kimaradt. Egy barátságos mérkőzésen figyelt fel rá a bécsi egyesület, a próbajátékon is megfelelőt nyújtott. Jövőre a juniorcsapatban…..
Hasek70 2009.06.17 09:46:39
@pokerface: egyetértek
és remélem a fiatalok is követeik a Balut.
Emberek segítsünk mi is sulit keriteni a srácnak,nehogy ezen csúszon már el ez a ügg.
Mindenki szedje össze az ismerőseit és szerintem sikerülni fog.
a finnországi Hämeenlinnában szombaton megkezdődött a felnőtt legfelső ligás női világbajnokság. A kilenc részt vevő csapat három csoportban vágott neki a küzdelmeknek. Ez az utolsó nagy világverseny a kategóriában a jövő évi olimpia előtt. A vb nagy kérdése az, hogy képes…..
Hasek70 2009.04.05 08:35:16
Kedves baráraim Jól tudom e ??? , hogy ezen a VB a Sándor Zsuszanna nemzetközi vonalbíró meghívást kapot és részt vesz(www.hokibirok.hu/fórum).Akkor viszont magyar vonatkozása is van a dolognak.
Büszkék lehetünk rá és ezt is ki kéne emelni!!!
(Sándor Zsuzsanna forditotta le a szabálykönyvet magyar nyelvre és ha jók az infóim akkor tavaly volt : japánban, finn, és felnőt oloimpiai selejtezőn. ha így folytatja akkor kint lehet az olimpián is)
Szerintem ez is megérne egy cikket mert Ő is kezd olyan sikersen befutni mint a Gebei!!!
Nem fogadta örömmel a válogatott budapesti vereségét a finn sajtó: A legérdekesebb mondat: a finn válogatott számára a magyar eddig legyőzhetetlennek bizonyult. Két kedves kollégánk, FTP és UN Owen szemlézte ki olvasóink számára a lényeget. Micsoda óriásfiaskó, Magyarország…..
Több ezren rótták le kegyeletüket ifjabb Ocskay Gábor ravatalánál a róla elnevezett székesfehérvári jégcsarnokban. A válogatott tagjai is búcsúztak, tudósít az MTI. Az Alba Volán és a válogatott 19-esét a Béla úti temetőben helyezték örök nyugalomra. A fehér koporsót az…..
Hasek70 2009.04.01 22:18:27
@pakero: tényleg nagyon szép és megható.
A franc..a hogy ez megtörtént.
ÉG VELED KISCSICSÓ!!!
Székesfehérváron délben leleplezték a jégcsarnok új névtábláját. A létesítmény neve mostantól Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok. Olvasónk, Forgó László tegnap készítette felvételeit, amelyeket az ünnepélyes esemény után adunk közre. Tovább után. ..
Mint arról korábban beszámoltunk, a három nyert csatáig tartó szerb döntőben két meccs után – a Partizan és a Vojvodina is idegenben nyert – 1-1 volt az állás. 20-án, Belgrádban a hazaiak büntetőkkel nyertek, a következő mérkőzésre 24-én került volna sor. A…..
Hasek70 2009.03.29 11:42:16
Csütörtökön gyászszünettel kezdődött a Klagenfurt–Salzburg EBEL-döntő 3. mérkőzése. Gebei Péternek, aki vezetőbíróként működött közre, valószínűleg élete egyik legnehezebb perce volt ez. Az osztrák oldalak a mérkőzésbeszámolókban megemlítették, hogy Gebei…..
Pindák László, a Ferencvárosi Torna Club vezetőedzője és a BVSC amatőr csapata is azt kezdeményezte, Ocskay Gábor halála után többé egyetlen magyar csapatban se szerepelhessen játékos 19-es mezszámmal. Az FTC az Ocskay-kupát is létrehozná. "Megdöbbentett minket Ocskay…..
Az ifjúsági bajnokság aranyérmeséről szóló cikkünk élesítése előtt kaptuk a hírt: az Alba Volán megóvja a döntő negyedik mérkőzését. A Dunaferr másodszor követte el ugyanazt az adminsztrációs hibát: olyan játékost játszatott, aki nem szerepelt a jegyzőkönyvben.…..
Hasek70 2009.03.20 22:59:10
@quovadis: Az esetet nagyon jó forrásból ismerem.A zsuri akkor azt állititta a JV-nek hogy van orvos mikor megkérdezte(mérkőzés előtt 40 percel).A mérkőzésen a "kis" Szilágyinak egy ütközést követően eltört a keze.Ekkor azt "hazudták" a JV-nek , hogy az orvos átszaladt a focistákhoz, mert egy gyerek megsérült.Utánna elkezdtek mentőt hívni, majd megérkezett az állitólagos orvos.Ellátta a játékost, és mikor a JV kérte, hogy pecsételje le az orvosi bélyegzőjével a sérülésregisztert, akkor az ÚR közölte, hogy ő nem orvos csak mentőtiszt. A jegyzőkönyvezető csak úgy beírta annak az orvosnak a nevét és számát a jegyzőkönyvbe aki ott sem volt sőt aki kisem ment a mérkőzésre.Ráadásul a mentőtisztett sem időre hívta a csapat(mert az orvos biztosítása a rendező csapat dolga).A csalást(mert a jegyzőkönyv és a hivatasok személyek neve az okiratnak minősül) a JV jelentete a MJSz felé. Az, hogy mi történt az UTE zsuriével kapcsolatban az máig nem derült ki(hogy kit és kiket vontak felelőségre az ügyben).
Ezután kezdte a Játékvezetői Testület bevezetni az orvosi láthatósági mellényt.
Most az is kiderült, hogy már a haramdok között is kell ellenőrizni a játokosokat arc és névszerint.Sajnos ez nem előre lépés.
Mikor meg valamelyik spori arcszerinti ellenörzést tart akkor meg azt kiabáljuk, hogy minek ez a szara..ás , hát ezért sajna.
Sajnálom a fiukat mert ez a cirkusz pont nekik nem hiányzik.
Hasek70 2009.03.21 11:19:12
@stopos: ez így van!!! Teljsen igazad van!!
Joggal ért bennünket olvasói kritika amiatt, hogy elhanyagoljuk az alsóházat, igyekszünk jóvátenni hibánkat. Annál inkább, hogy vasárnap este az ötödik hely szempontjából fontos mérkőzést játszott a Miskolc és az FTC, nem kevesebb, mint 1200 néző előtt. A miskolci csarnokba…..
Jégkorong Büntetések, 1. rész 2009.03.11 12:24:00
A játékvezető-testület segítségével sorozatot indítottunk. Kedvenc sportágunk szabályai nem egyszerűek. Végigvesszük a fontosabb pontokat. Ezúttal és a következő részben a büntetések meghatározásai és eljárásai következnek. A büntetéseket a következő kategóriákba…..
Hasek70 2009.03.12 19:52:28
Több szempontból sem hétköznapi eseményeket hozott az ifjúsági bajnokság fináléjának első mérkőzése. A találkozót az otthon játszó Dunaferr nyerte büntetőkkel. Tovább után jönnek a részletek, és egy videó is következik.Az első harmad meggyőző hazai fölényt mutatott,…..
Már csak egyet kell aludni a várva várt Alba Volán–UTE magyar bajnoki döntő rajtjáig. Addig is nézzék végig, milyen úton jutott el a két csapat idáig. Három székesfehérvári és három újpesti győzelem következik mozgóképen. Közben szavazni se felejtsenek el.Alba…..
Hasek70 2009.03.12 19:02:09
A hét végén kezdődött az osztrák juniorbajnokság döntője. Két nyert mérkőzésig küzd a Red Bull Salzburg és a Klagenfurt. A salzburgiaknál több magyar játékos is szerepel, így Kóger Dániel, Kiss Dávid, Somogyi Balázs, Hetényi Péter és Fekti Ádám.A finálé első…..
Hasek70 2009.03.09 19:47:01
Elindult a Sport Tv-n az A csoportos világbajnokság promója, megtaláltuk videómegosztón is a kisfilmet, elég vicces. És rábukkantunk a vizuális ötlet eredetijére is, profiktól meríteni szerintünk nem szégyen, tessenek filmet nézni és mulatni hajtás alatt. ..
Jégkorong Hajrá, Icezone.hu! 2009.03.02 07:47:00
Ma éjszaka egy remélhetőleg jelentős szereplővel bővült a magyar jégkorong internetes irodalma. Icezone.hu címen új portál indult, a mi köszöntőnk jövő idejű változatával és a vasárnapi OB I.-es mérkőzések tudósításával. Annyit már a tesztoldalakat látva…..
Pénteken három párban megkezdődött az OB I. elődöntőjébe jutásért folytatott küzdelem. Két mérkőzés gólösszefoglalóját máris megmutatjuk.Dab.Docler–FTC 6-2 NZ-Stars–Miskolc 5-4A mérkőzés bő összefoglalója, sok interjúval megtekinthető itt...
Hasek70 2009.02.28 15:42:46
@Tillasz: szerintem jól látod!!!!
Eddig is örömmel adtunk lehetőséget azoknak a kedves olvasóinknak, akik érdekes cikkel, statisztikával leptek meg bennünket. Kriga törzshozzászólónk a Mol Liga nézőszámait elemezte alaposan, sok szempont szerint. Következtetéseit fogadják szeretettel. Kezdjük a lényeggel. A…..
Hasek70 2009.02.27 17:45:49
@freddyD: igen voltak ilyen akciók és szerintem sikeresek voltak.

De őszintén ezen vitatkozni mikor vannak olyan csapatok akik sajnos azt sem tudják jövőre indulni tudnak a bajnokságban, az anyagi gondok miatt.
Spiller István szakkommentátor szólt, hogy a szezon legnagyobb védése megvolt már novemberben, mit ad isten, azt is Marty Turco produkálta, történetesen a San Joséval és Joe Thorntonnal szemben. A YouTube-on nem találtuk meg, és az NHL honlapján is csak a meccs teljes…..
Hasek70 2009.02.26 12:05:31