Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zicky.x

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Új nap, még egy feleslegesnek tűnő remake, manapság horrorok terén ez az új(?) divat, régi klasszikus és közkedvelt vagy mesterműnek számított izgalmas és félelmetes alkotásokat dolgoznak fel ezen a műfajon belül. A Michael Bay-féle horrorüzem nagyban köpi ki magából…..
Subba Apa, négy szemed van! 2009.02.05 11:07:00
Mit érdemel az az apa, aki a fogorvostól hazafelé tartó totál kilőtt kisfiával készít mélyinterjút majd feltolja az internetre? Aki dolgozott már hasonlóan elkészült emberrel, az tudja, hogy felesleges belebonyolódni a naprendszer elmagyarázásába, elég ha minden vad…..
Amikor azt mondjuk, hogy hülye tánc akkor pontosan arra gondolunk amit itt bemutatnak az idióták. Ennél bénábbat még a világon nem láttunk, pedig már került a kezünk közé Sámsonról pelenkás kép is. ..
Subba Végre péntek: Picsa részeg 2009.02.13 12:27:00
Új értelmet nyert a picsarészeg fogalma. Videó a retardált rocker lányról, aki a seggén keresztül baszik be valami elképesztő állapotra. A feladat, amit meg akar aztán oldani nem nagyon sikerül neki. Háttérben a látványtól síró macskák vinnyogása, priceless. ..
Subba OMG! 2008.04.25 09:43:00
A hét utolsó munkanapjára tartogattuk ezt a retek nótát, tegye hosszabbá és elviselhetetlenebbé a pénteket. Ááá-ááá! Ki engedte be ezt a két bakfist a repülőtérre? Miben bízhat az ember ezek után, miféle biztonsági rendszer van ott? Mi bizony egy rokont sejtünk a…..