Regisztráció Blogot indítok
Adatok
passziv

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rezsicsökkentés alig pár napja elvitte a Műjégpályát, most pedig már a CBA-t nyaldossa. Mert persze lehet, hogy újracímkézés történt, de valószínűbb, hogy már egy hűtőt sem tudnak rendeltetésszerűen üzemben tartani, mert minek: Nem tudom, mekkora hírértékkel bír még,…..
Naiv ügyfél Soproni Meggyében leülepedett a Démon. A cég szerint a jelenség nem káros az egészségre, de már mindegy is, mert úgysem gyártják. Viszont legközelebb bontatlanul kell beküldeni a mintát, mert így nem steril: Belefutottam egy doboz Soproni dobozos valamibe, amiről…..
Ahhoz képest, hogy ez a szinte azonnal szakadó fólia védi az összes joghurtot, tejfölt és kefírt, meglepően kevés a selejt: a képeket ma (október 26.) készítettem: a november 19-ei szavatosságú tejfölt felnyitva a képen látható extra ajándékot láttuk benne. Javaslom…..
A Homár mindig is kiváncsi volt, milyen szolgáltatást végeznek a parkolási társaságok, ami után pénzt kellene fizetni az út mentén megálló autósoknak, de ez most sem fog kiderülni. Viszont érvényes parkolócédulával úgy büntetgetnek, mintha mi sem történt volna. Anyázó…..
Az EU-projekt átadását 2015-re ígérik, és mivel nem magyarok építik, kész is lesz addigra. M00 néven készül körgyűrű Magyarország köré, hogy a teherforgalom gyorsabban és kockázatosabban tehesse meg a Záhony-Hegyeshalom távolságot – így döntött tegnap az Európai Unió…..
Mondhatnám finoman úgy is, hogy lomha szervezetek, rossz szervezők, stb., de nem leszek udvarias velük. Ugyanis - különböző ügyek kapcsán - csak az elmúlt egy hónapban mindhárom nagy mobilszolgáltatóról kiderült számomra, hogy elmebeteg idióták gyülekezete, több esetben…..
Csaba Próba 2011.08.31 20:58:12
Első bejegyzés, próba, 1, 2, 3...
Mint minden gyanúsan olcsó terméket, az Auchanban tejnek reklámozott fehér folyadékot sem anya szülte. Tény, hogy 149 forintért bizalomgerjesztőbben néz ki "tej" felirattal, mint a "permeátum növényi zsírral", de Zoly ettől még kiakadt: Tegnap a Dunakeszi…..
Újabb kedves kis történet a budapesti parkolás szépségeiről. Ezúttal Ingridet viccelte meg a Ferencvárosi Parkolási Kft.: fizetett volna még időben, de nem tudott, ezért most vonakodik kifizetni a büntetést: Tegnap du. a Vendel u-ban lévő Leövey Klára gimnáziumban volt dolgom,…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
Azok a rendszerek mindig sok galibát okoznak, amik a készítőik szerint hibátlanok. Sokszorosan igaz ez, ha a rendszer a fogyasztók megbüntetésére, méghozzá igen durva megbüntetésére lett kitalálva. Ilyen például az autópálymatrica-ellenőrző rendszer, ahol szinte felesleges…..
passziv 2009.02.13 22:08:00
Olvasd el az én történetemet!
Ismerősöm rendszámát is lefényképezték az M7-en, és küldték a büntetési felszólítást. Ismerősöm messze lakik az M7-től, nem járt arra autójával, nem is adta kölcsön senkinek a járművet, és biztos volt a dolgában, hogy nem járt ott. Autópályások többszöri fenyegető levelére felkerekedtünk, és a budaörsi központban lekértük a fényképet, ott láttuk, hogy a rendszám tényleg egyezik, de az autó eleje, orra látványosan különbözik ismerősömétől. Első megdöbbenésünkre arra gondoltunk, hogy valaki egy hamis rendszámmal közlekedett az M7-en. Ügyintéző figyelmét felhívtuk az autó típusában a fényképen is tapasztalható látványos különbségekre, ő azt mondta, saját érdekünkben mindenképpen fizessük be a büntetést. Mi azonban a látottak után megnyugodva hagytuk el Budaörsöt, hiszen ez az autó bizonyosan nem ismerősöm autója volt, hiába egyezett a rendszám. De mi lett volna, ha hasonló típusú autón van a rendszám? Igazunk bizonyítására semmi lehetőség nem lehetett volna. Te mit csinálnál egy ilyen a kelepcében? Hazafelé az úton újra elővettem gondolataimban a képet, és rémlett, mintha matricákat láttam volna az ELSŐ rendszámon! ... Néhány hét elteltével, néhány újabb levélváltás után autópályások közölték, hogy tévedés történt, a rendszám egy külföldi autóhoz tartozik, az ügyet felejtsük el. Ha jól tudom a következő országokban van 3 betű, 3 szám rendszám: Svédország, Macedónia. Csakhogy a mi rendszámunkon elöl egy H betű is van, ez a lefényképezett rendszámon valószínűleg nem volt, de azt sajnos mi sem vettük észre Budaörsön, az akkori izgatott lelkiállapotunkban. Ha észnél lettünk volna, azonnal kértük volna két személy oda-vissza 500 km-es utazási költségtérítését.
Tanulság: Ha igazad van ragaszkodj hozzá a végsőkig!