Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mosolyka

201 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Elképzelhetetlenek tartottam évekkel ezelőtt, hogy valaha ezt ennyire nyíltan fogom vállalni. Anno még a "nagy" szerelemmel is csak sötétben bújtam össze, félve ki ne ábrándítsam. Ma már szeretem mikor férjem megsimogatja a hasam, vagy oly nagy szeretettel puszilja meg az oldalamon a kicsinek nem…..
Egy nagy kedvencemmel kezdem, amit könnyedén el is tudok készíteni végtelen variációval. Imádtam régen a tojást sütve, főzve, desszertekbe. Talán a tejen kívül az hiányzott a legjobban mikor áttértem a növényi táplálkozásra. A tejtermékeket kezdetben egészségügyi okok miatt hagytam el és megmondom…..
Ilyenkor van az, hogy nem tudok mit mondani. Elfogynak a szavak. Annyi munka, erő, kihívás, bánat, öröm, siker van már ebben, hogy most fülig ér szám, hogy már itt tartunk. TUDOK MUTATNI VALAMIT a filmünkből! Még van előttünk teendő, de közelítünk, hogy meg tudjátok nézni a MOZIBAAAAAN A…..
Ha a Sziget fesztiválra gondolok, akkor számos olyan csodálatos emlék ugrik be, amellyel egy egész könyvet is meg tudnék tölteni. Imádtam a pezsgést és az esemény hangulatát. Ez a kép és annak története is erről tanúskodik: Tomi barátommal a Szigetes - Barátság eskü(vőnk) után, a fotós lekapott…..
Lehet szépítem, de minek? Már 30 éves vagyok és azok ott bizony ráncok. Nevetőráncok, amiket nagyon szeretek. A szeplőimet pedig egyenesen imádom! Életemben egyszer tüntette el egy sminkes alapozóval, de azóta sem engedem, mert hozzám tartoznak. Ha jobban megnézzük landol ott két pattanás is köztük…..
Öt éve vagyok Sankó mellett és még mindig meg tud lepni. Már a megismerkedésünk is igazi mese volt, ahogy a másfél hónappal később levő álomesküvőnk is a Balaton parton. Imádom, ahogy a fejébe vesz valamit és kitart mellette, majd meg is valósítja. Ez most sem volt másképpen. Mondhatnám, hogy…..
Húszas éveimben hatalmas rajongója voltam a Szex és New York sorozatnak. Carrie Bradshaw karaktere volt a kedvencem. Jaj, mit beszélek itt múltidőben, még mindig imádom! Annyira láttam magam előtt, ahogy egy női magazinnak írok cikkeket, persze nálam nem a szexen volt a fókusz, sokkal inkább a témám…..
Mosolyka Néha rinyálni ér! 2019.03.25 19:01:34
Az optimizmus nem feltétlen egyenlő azzal, hogy folyton  mosolyogni kell. Sokkal inkább azt jelenti, hogy felállunk a padlóról és akár erősre sírjuk magunkat, aztán megoldjuk az adott helyzetet. Igyekszünk kihozni belőle a legjobbat és feladás, vagy huzamosabb idejű dühöngés helyett a…..
Kikapcsolódni a világ zizgő forgatagából és tényleg arra koncentrálni, amit szeretnék? Igen, ezt elsősorban fejben szükséges megtennem. Látnom magam előtt a célt és semmi olyat beengedni a fejembe, amit el szeretnék kerülni. Kezdetben nagyon féltem, hogy elesek, eldőlök, beverem a fejem, fájni…..
Mosolyka Kínos, de kinek is? (16+) 2019.02.21 16:10:00
Sokkal több dolog érdekli az embereket, mint azt meg mernék kérdezni. Vagy megy a hebegés, habogás. Pedig nem kell ezt ennyire túlbonyolítani. Csak szimplán megkérdezni. Legfeljebb azt mondom, hogy erre nem szeretnék válaszolni, bár ilyen még nem fordult elő. Tényleg nincs tabu téma. Azért nincs…..
Mosolyka Felvállalom magam így is 2019.02.10 23:41:06
Hihetetlenek vagytok! Nagyon köszönöm! Azzal, hogy megmutattam Nektek a nehezebb pillanataim is, még erősebbnek láttok, ezt írtátok. Meg hogy mennyi erőt kaptok tőlem, tőlünk. Pedig azt fontos tudnotok, hogy az erőt nem tőlem kapjátok, az jön elő belőletek, ami bennetek…..
Tavaly kaptam egy levelet. Egy nagyon kedves olvasóm hívta fel a figyelmem valamire, amire most én szeretném felhívni a Tied. Akkor sajnos lekéstem a határidőt, de szeretném ha most időben eljutna sokakhoz a híre. Óvodák, idősek otthona újulhat meg, hátrányos helyzetű gyermekek és családok számára…..
Van valami nagyon furcsa abban, hogy megosztom, megosztjuk a mindennapjainkat retuslás nélkül. Sokan hiszik, hogy egyedül vannak a gondjaikkal. Hiszik, hogy nem lehet megoldani az adott problémát. Hiszik, hogy a másik különc, mert a külseje eltér az átlagtól. Hiszik, hogy ők maguk kívülállók, mert…..
Emlékszem, hogy az iwiw idejében még profil fotónak is olyan képet tettem fel, ahol nem látszik a kerekesszék. Volt idő, amikor nem találtam magam ebben a helyzetben. Azt éreztem, hogy látnak egy nagy monstrum guruló széket én meg eltörpülök benne. Össze is húztam magam ez igaz. Addig amíg rá nem…..
A napokban egy őszinte poszt jött velem szembe egy anyukától. Arról írt, hogy két éve mennyire megváltozott az élete. Hogy mindig van kiért aggódni, hogy a barátai fele már nem a barátja, hogy sokszor magányos. Olykor sír a kádban, mikor egyedül van. Mennyi nehézséget rejtett az anyaság, de Lilien…..
2017-ben részt vettem egy számomra fontos kampányban, ahol három akadálymentes játszótér volt a kitűzött cél, amit korlátok nélkül és könnyedén tudnak sokan használni. Olyan közösségi fontos terek megvalósítása, ahol a közösen átélt jó élmények hidakat építenek ember és ember közé. A pici gyermekek…..
Írjak, vagy ne írjak erről… ? Magamnak írom, vagy másoknak? Bizonygatni szeretnék, vagy egyszerűen csak jól esik kiírni? Percekig ültem a mosdóban és csak gondolkoztam. Cikáztak bennem a dolgok. Mondhatnám, hogy düh, de sokkal inkább szomorúság. Elszomorodtam. Sajnálat kiváltása helyett az írás, a…..
12 óra 14 perc, jó reggelt! Az év első napján ilyenkor ébredni rendben van. Bár buli az nem volt az éjszaka - a nagy partyarc énem már kiélvezte a javából ezt is korábban - most inkább a pár napja rákattant sorozattal suhantunk át az új évbe. Nyugisan, csendben. A lakásban giga kuplerájjal. Ami…..
A bejegyzés megtekintése az InstagramonTotál szerelmes vagyok a mosolyába � Kimosott, elmosogatott, ebédet csinált, kitakarított, elpakolt, teregetett és még össze is bújtunk olyan vasárnaposan. Merjetek csak álmodni a főnyeremény pasikról, mert vannak. Akikkel lehet jókat nem egyet érteni vagy…..
Mosolyka Igent mondtam! 2018.09.12 23:17:16
Emlékszem, hogy nagyon meleg volt. Ébredezőben voltam még az ágyban, kellőképpen kócosan és egy vicces pizsiben – ami világít a sötétben –, amikor csörgött a telefonom. Sankó vette fel. Pár perc beszélgetés után, arra lettem figyelmes, hogy másnapra le is szervezett egy találkozót. Ha jól emlékszem,…..
SZERETNÉM MEGOSZTANI KÜLÖNLEGES TÖRTÉNETED! Mesélj kérlek ❤️  Pár hete nagyon ki voltam merülve. Alig bírtam felkelni az ágyból. Nagyon húzott vissza, hogy maradjak még és húzzam magamra a takarót és csak aludjak. Nem tettem, mert hetekkel ezelőtt elígérkeztem egy rendezvényre, ahol két előadást…..
Sosem volt kimondva, hogy más lennék, mint a többiek és ez így volt jó. Szüleim nem neveltek csodabogárként, vagy illettek „beteg” jelzővel. Mindent megtettek azért, hogy kicsit se érezzem kevesebbnek magam, de volt, ahol és amikor megszólalt bennem egy kis hang: „De jó…..
Épp egy londoni kis hotelszobában vagyok Sankóval. Kék szőnyeg a szobában, egy nagy ágy, mini ajtós fürdőszoba, ahova kerekesszékkel nem jutok be. Itt a legtöbb szoba ilyen kicsi, kivéve a lakosztályok, de az még nem fér bele a költségvetésbe. Néhány perce jöttünk vissza  J. K. Rowling - Harry…..
Néhány hete, mikor megkaptam e-mailben a Szerencsejáték Zrt. jótékonysági rendezvényére a meghívást, különleges érzést éltem át. A meghívóban külön figyelmet szenteltek annak, hogy ki, mire érzékeny. Vegetáriánus-e, vagy sem. Percekig ültem mosolyogva és azt gondoltam, ez az! Végre egy jót fogok…..
Mosolyka Újra együtt Sankóval 2018.01.20 13:24:55
  Nagyon szerettétek Sankóval a közös beszélgetésünket, így most folytatjuk. Nagyon ölelünk! :)  ..