Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cukorpofa

0 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gazzetta mellékletében, a Sportweekben egy jó kis interjút olvastam Carlo Pedersolival. Beszélt úszásról, vízilabdáról, autóversenyzésről és persze Bud Spencerről. Utóbbi kapcsán mondta: ,,Ha találkoznék vele, elverném!"Itt van néhány részlet, hátha van még…..
Cukorpofa 2010.08.23 10:09:45
@Mr. Rocketfinger:
"Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal."
- klasszikusokat csak pontosan!
www.youtube.com/watch?v=9iu4rLwbnsg
  Amióta a tévénket elcseréltük egy TR-200 típusú Motoros Forgó Nyakkendőtartóra Ionizálóval, azóta a nyaralásokat általában tévézéssel töltjük, már ha sikerül olyan nyaralót találni, ahol van készülék. Ilyenkor igyekszünk ugyanis pótolni mindazt, amiről év…..
Cukorpofa 2010.08.22 22:52:36
@izmospetya: mindenki magából indul ki, így sziporka robi is :)
Súlyosan nagy idiótát vittek be a bosnyák rendőrök a minap egy kis beszélgetésre, bár ezen a pofán a dumálgatás aligha segít. Nedzsad Kilicsics úr egy You Tube videónak hála került a hatóság figyelmébe. A szpotban az alábbi elmebeteg egy egész gerillacsapatnak elegendő…..
Cukorpofa 2010.08.20 12:05:55
Következzen Dr Herencsár Lajossal készített interjúnk második része, aki saját elmondása szerint "napjainkban az MFB vezetői gárdájában dolgozik, hosszú évek után ismét havi fixért. Jelenleg Pakisztánban (Vazirisztánban, Szvatban), a banki dresszkóddal szöges ellentétben…..
Cukorpofa 2010.08.14 22:52:50
@nullnick: Hordozót majd ad neki az az ország, akinek van és érdeke a destabilizáció, az atom- kétpólusúság fenntartása. Van egy pár ilyen.
Sólyom egy olyan ember benyomását keltette, aki csak egy dolgot érez biztosan: magát érzi kényelmetlenül a szerepében. (Fotó: metropol.hu/MTI) A Sólyom László távozását kísérő sajnálkozó reakcióiból úgy tűnik, bal- és jobboldalon egyaránt nagyon sokan szerették volna,…..
Cukorpofa 2010.08.09 09:55:53
@stratez: "...Göncz Árpádot is, aki szerintem közönséges pártpolitikus volt, abból is a legrosszabb fajta."
- Érdekelne hogy ezt mire alapozod, és Göncz Árpád mivel volt rosszabb pártpolitikus, mint mondjuk Schmitt Pál. Az a bizonyos SZDSZ pedig alakulásának éveiben korántsem ugyanaz az összetételű, működésű, felfogású párt volt, mint a megszűnése előtti időszakban (lásd a FIDESZ is legalább pont ennyit változott..)
Göncz Árpád kétségkívül a legszimpatikusabb figura volt a köztársasági elnökök sorában.
Cukorpofa 2010.08.09 10:47:21
@stratez: "baloldal érdekképviseletében még a törvény- és alkotmánysértésig is elment,"
Én nem emlékszem hogy ilyet tett volna, viszont a kifütyülésre konkrétan igen, pár árpádsávos zászlót lengető skinhead került a tömegbe és keltett zavart, szó se volt 56-os sorstársakról...
A Hetek című lap újságírói riportot szerettek volna készíteni a jobbikos (formálisan a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom szervezte) Magyar Sziget fesztiválról. Annak ellenére, hogy megvették a teljesárú jegyet, nem engedték őket szabadon mozogni. Kísérőjük megszabta,…..
Cukorpofa 2010.08.07 15:46:32
@Don T. Boy: Csak addig, míg valami nála is "keményebbel" nem találkozik :)
Cukorpofa 2010.08.07 15:48:10
@Don T. Boy: egyébként ő se face to face barátkozott, hanem sok sok fele"barátjával" körülvéve :)
Ilyenkor az egyszeri (vagy egyszerű?!) emberfia többet meg mer engedni magának, mint általában :)
Cukorpofa 2010.08.07 15:50:22
@Don T. Boy: Na ez igaz lehet :) ott nem is kell tartania attól hogy valaki orrba veri...
Pozsi & Basic ft. Bonkáló Éva - Tulipán [mp3] mindenki emlékszik DJ Pozsi és legfoglalt laptopjának történetére Pozsi többszörös DMC bajnokként nyilván nem ilyen hirnévre vágyott és nagyon megviselték a történtek azonban igazi zenészként a kutyaharapást…..
Cukorpofa 2010.07.18 12:18:58
@Mária néni: LOL szia zsóti :)))))
Cukorpofa 2010.07.18 12:36:31
@Ajtony: "Ma, ha egy étteremben vagy cukrászdában zene szól, már ugrik is egy köcsög és havi apanázst követel. Ezért nem tartanak rádiót a legtöbb helyen, mert azt "továbbértékesítésnek" minősíttették valamikor."
- és ezzel pont egy remek, ingyen reklám-lehetőséget zárnak el a zenészek, kiadók elől. Más fizetni is hajlandó lenne, hogy nyilvános helyeken reklámozzák őt, erre ezek meg saját maguk alatt vágják a fát..ész hová mész?!
Cukorpofa 2010.07.18 13:04:10
@Mária néni: vedd már észre hogy már mindenki rajtad röhög bazmeg! idióta.
A brit Tesco egy szakértő fogyasztó figyelmeztetése nyomán elismerte, hogy tudtukon kívül hamisított bort hoztak forgalomba. Danny McGowan két palackkal vásárolt Louis Jadot Pouilly-Fuisse-jéből, amit a szokásos 14.49 fontról 5 fontra áraztak le. Ám amikor otthon kibontotta a…..
Cukorpofa 2010.07.14 10:58:26
@Roy: olyan hogy magyar árú nincs csak magas árú, alacsony árú, kedvező árú stb (bár az ár vonatkozásában kicsit ellentmondásos a "kedvező"-kifejezés)...
Cukorpofa 2010.07.14 10:59:29
@Roy: ...egyébként pedig [url=http://hu.wikipedia.org/wiki/Aflatoxin]aFLatoxin[/url]..
Cukorpofa 2010.07.14 11:20:19
@Roy: nem erre gondoltam :)
keresd csak ki az áru-szót az alábbi listából:
helyesiras.blog.hu/2008/03/12/szolista
Tamás vasárnap a Balatonon detektálta, hogy CIB-hitelkártyájával nem fog papírpénzt szerezni. Bár a következő befizetés határideje még több mint egy hét, a bank jóelőre befagyasztotta 650 ezres keretét: Egy laza vasárnapra indultam Balatonkenesére, csak megyünk-jövünk a…..
Naszóval itt az Artisjus válasza a főként a MAHASZ-t ért támadásokra: Július 7-én „Miért maffia az Artisjus?” címmel jelent meg poszt a Homáron egy névtelen „szakmabeli olvasótól”. A poszt több ponton (2., 4., 5., 6.) azt hiszi az Artisjusról, hogy ő a…..
Volt már itt olyan, hogy kedves olvasók a posztok végéről a csattanót hiányolták.Itt most megkapják. Jó szórakozást Geyza herceg történetéhez!Ha nem velem történik, nem is hiszem el.Nyugodtan mondjátok hogy fotosop, mert olyan.Áprilisi tréfa áldozata voltam.Idén április elsejen.Az volt abajom: nem…..
A Blikk Nők új gasztronómiai kiadványa maga a súlyos középszer: negyed kiló igénytelenség egy teáskanálnyi ízléstelenséggel összekeverve, és már lehet is tálalni. Mármint a standokon, még szerencse, hogy a borítója alapján úgyse fogja senki megvenni, legalábbis nehezen…..
Cukorpofa 2010.07.08 13:17:50
@csokiájsz: nem értem, miért kell savazni azt, aki szereti a konzerv babot??"
- Ismered azt a mondást hogy "az vagy, amit megeszel?"
a konzerv bab sz*r. a többit vezesd le belőle. A merci/lada-analógia pedig bullsh*t, mert olyan mondás nincs, hogy "az vagy, amivel jársz"... :)
A Fidesz helyretette a Hírcsárdát, avagy a hónap legnagyobb öngólja. A Hírcsárda egy kamuhíreket halálos komolysággal megjelentető oldal, és egyszerűen zseniális. Nézzünk meg pár "hírt" az elmúlt napokból, valószínűleg ezek is mind megtévesztették a…..
 Az Echo TV Civil Akadémia című műsorában éppen egy zsidó ember beszélt a zsidó kultúráról, és viszonyáról az adott nemzeti kultúrákhoz. Ez jó, mert nyithat a jobboldal, viszont amiről beszélt, az annak ellenére nem jó, hogy minden szavában igazat mondott a meghívott…..
Cukorpofa 2010.06.27 22:53:24
@salamander: "
a választ mindenki tudja, csak a vélemény terror miatt ezeket nem lehet elbeszélni. Csak remélni tudjuk, hogy hazánk mielőbb megszabadul a joav blum-féle szarháziaktól! "
- kérdésedet saját magad válaszoltad meg, csak annyi sütnivalód sincs hogy észrevedd...
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, és nem tudom, hová fordulhatnék. A problémám a következő: Egy európai üzletlánc alkalmazottja vagyok már harmadik éve lassan, középvezető beosztásban. A munkahelyi hierarchia a következő:NAGYFŐNÖK, Középvezetők (ketten…..
Cukorpofa 2010.06.09 10:32:20
@paráznabillegető: "ad 2, ha kezelheti a házipénztárt, anyagi meg egyéb felelősségek mellett, szintén nem a te dolgod."
- Amennyiben az általa okozott hiányt később a dolgozókkal fizetteti meg, akkor igenis van köze hozzá az érintetteknek.
A barikád.hu számol be a Jobbik közleményéről, miszerint Vona Gábor vasárnap Borsod-Abaúj-Zemplén megye több településére is ellátogat, hogy tájékozódjon a kialakult válsághelyzetről, és támogatásáról biztosítsa a károsultakat és a segítő gárdistákat, jobbikosokat.…..
Cukorpofa 2010.06.06 12:40:47
@kyncza: A jobbik szellemi szintje ismét tanulságos megnyilvánulást termett. Gratulálunk hozzá, csak magatok alatt vágjátok a fát..
Pár napja járta körbe a szaksajtót a játékpiacon elég alapos felméréseket készítő NPD Group elemzőcég új, Gamer Segmentation 2010 című tanulmánya. A majdnem 19 ezer játékos megkérdezésével készült felmérés leginkább meghökkentő eredménye az, hogy a játékosok 4…..
Napok óta nem cáfolta senki a Fideszből, hogy Rákay Philip lenne az országimázs következő felelőse. Mielőtt bárki meg tudná gátolni a tehetség kinevezését, gyorsan öt mellette szóló okot is fel kell sorolnunk. 1. Egész Európa felfigyelhet arra, hogy egy olyan ember teremt…..
Cukorpofa 2010.06.02 13:44:47
@kapiksz: látom te is úgy használod a komcsi kifejezést hogy fingod nincs a jelentéséről...
Egy hazugság megkerüli a világot, mire az igazság felhúzza a bakancsát. (Mark Twain) Mi újság a nagyvilágban? Képzeljünk el egy embert, aki azt állítja, hogy 20 napig nem vett levegőt, és ennek bizonyítására tanúk előtt 20 percig visszatartaná a lélegzetét. Vagy egy orvost, amint bejelenti,…..
Újra a kezembe akadt a Hvg idei 12. száma, és az Ádány Róza népegészségügyi professzor asszonnyal készített interjúban szó szerint a következőket olvastam: ”... miközben a hazai szeszfogyasztás nem tér el lényegesen az EU átlagától, a krónikus májbetegség arányában…..
Cukorpofa 2010.05.29 08:13:26
Újabb megkeresésem, a chromygy becenevű olvasónktól érkezett történet, nem mágnesezési ügy, de egyértelműen kiviláglik belőle, hogy az áramszolgáltatóra nem vonatkoznak a saját belső szabályzatai, csak a fogyasztóra!"2008 őszén tapasztaltam, hogy indokolatlanul (nem…..
Mielőtt bárki azt hiszi, hogy a Nők Lapja Caféra tévedt, közlöm, hogy ez egy férfias téma, a karácsonyfával kapcsolatos problémák ugyanis alapvetően minket érintenek!Na szóval mához egy hónapra szenteste, ennek apropóján szeretnék még időben eloszlatni egy témába vágó…..