Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kocapecas

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A menyhal a rendszerváltás igazi hala. A Legvidámabb Barakkidők utáni horgásztavi pénzmosodák elműanyagtavasosdott horgászkultúrájából kiszakadni vágyú szűk réteg zsákmánya. Olyanoké, akik 3-4-5 halász KFT által birtokolt természetes vízi szakaszra sem átallanak megvenni a…..
Kér varsa között ültem. Már fél pinkire finomítottam fogcsikorgatva, mikor megállt mögöttem Bóni gróf és harsányan énekelni kezdett.-Elég volt a szerelemből végleg, igazán. Lány ne nézzen, többé rám egy se nézzen    rám. Kapjon léket százezer szív vágyak…..
Kocapecas 2009.09.05 12:10:05
urbánus menekülés iskolakezdés 2009.09.01 21:13:00
Kárörvendve olvasom Szily cikkét az iskolakezdésről. Precízebben még el sem kezdődött hét éves fia belepasszírozása az átlagba, de máris elsült az agya, jogosan. Lászlóm, még csak most jön a java. Rengeteg fuszrált, alkalmatlan kifejezetten szemét, buta pedagógussal…..
urbánus menekülés Dr. H. 50. 2009.07.06 15:56:00
-Régen beszéltünk-Gyakrabban kéne ?-Dehogy, te tudod…-Lófaszt se tudok. -Hogy vagy ?-Jól csak a kibaszott orvosok ijesztgetnek.-Az az ultrahangos csaj ?-Aha, legszívesebben leszarnám.-Akkor szard le.-Végül is… tulajdonképpen megígérted, hogy nem lesz gáz.-Én ?-Te.-Ezt te…..
Kocapecas 2009.07.10 16:12:13
Update:Egyenlőre nálunk sincs semmi, de bíztatom Jocót, előbb-utóbb el fogja kapni. Aztán elérkezik a 11 óra és megérkezik a halam is. Semmi látványos akció, egyszerűen csak rajta van a horgon. Szegény Jocónak tőlem egy méterre van a csalija, de nem az övét választotta.…..
Berúgja az ajtót egy baltaarcú, tetovált, hegyomlás méretű csávó. beteghordó. Izomlázas lesz a szemem, mire végignézek rajta. -Ne mélázzon fater, pattanjon át a gördeszkára! -Megtoldom a számlát egy ezressel, ha elérjük a tizenegyes műtétet. Próbálok vicces lenni,…..
A Szegedi Borfesztivál a két évvel ezelőtti minőségi csúcs óta (amikor még Ráspi is idetévedt, aztán haját tépve rohangált a padok között szegény, és ingyen öntötte a borát annak, aki rámosolygott) egyértelműen a széles tömegek és a nagy kasza irányába mozdult el. A…..
Ifjúságom kezdete a hetvenes évek közepére esett. Abban a már puha diktatúrában voltam tizennyolc éves, de mint a szájban lévő karamella, minden egyes rágással tovább puhul, egyre behízelgőbb konzisztenciát ér el, mint ahogy húszas éveim felhőtlen szerelemekben kérődző,…..
1910 augusztusában Koppenhágában Clara Zetkin javaslatára határozták el, hogy Nemzetközi Nőnapot tartanak március 8-án annak emlékére, hogy 1857. március 8-án New Yorkban 40 ezer textil- és konfekcióipari munkásnő sztrájkolt a béregyenlőségért és munkaidő csökkentésért.…..
Nem kezdem újra de érdemes megvárni az egy perc harminc másodpercet. Élve süti a halat de különösen szemét módon.  Hát szakadjatok már le a libáinkról. A svéd húsgombóc anyátokat...
Felhívom Műtannint, hogy mit tud Maulról. „Miért ?” Mert odamegyek trezor bálba és hát ugye nem vagyok egy Voportó aki a borokat meg minden. „Hát ittam már, bazdmeg de nem estem hanyatt.” Így indultam el, hogy azért a társaság majd legalább. Aztán hanyatt…..