Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoszil

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több tucatnyi neves nyugati személyiség nyílt levélben sürgeti, hogy a német kancellár ítélje el a magyar demokrácia leépítését és kezdeményezze a Fidesz eltávolítását az európai konzervatívok soraiból. Orbán Európa legveszélyesebb politikusa - írja a Spiegel, a Bloomberg szerint nagyon hasonlít…..
  Szöveges leirat: "Alapvetően az az érzésem, hogy a f****** hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM felment 0%ról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy fő…..
zoszil 2017.12.10 19:40:24
A Párbeszéd is azért kampányol, hogy az ő jelöltje vezesse a közös listát...
Fortepan gyűjtés jön megint, ezúttal a Volkswageneket listáztam, és bekerült a 30 (!) közé egy-két különösen érdekes kép is, nézegessétek! Felújított harci jármű 1946-ból, Négyesi Pál fotógyűjteményéből. Bauer Sándor képe a Margitszigetről, 1957-ből. Ugyanő fotózta két évvel később a…..
A kormánylap máris vezércikkben retteg az "aljas lejáratótervtől"...
Egy rendszer leváltására nem feltétlenül az ellene való küzdés a járható út, hiszen tudjuk jól, hogy még egy nem túl jónak tartott rendszernél is lehet sokkal rosszabb. A "jó" fogalmának szubjektivitásán és viszonylagosságán túlmenően a forradalmárok alapvető, elvi tévedése volt, hogy először…..
zoszil 2017.11.11 11:11:08
@Alick: Azt a kis sugárzó anyagot meg bevállalod ami keletkezik Pakson és jó pár ezer évig sugárzik még.
Hát sugárzó jó kedvet hozzá!
  50 százalék felé került a Fidesz támogatottsága – derül ki az októberi közvéleménykutatási adatokból. Botka bukásból ketten profitáltak igazán: Orbán és Gyurcsány. Össze ugyan nem nő, de kiegészíti egymást az, ami összetartozik. Mikor lesz vége az Orbán/Gyurcsány-rendszernek?„A Republikon Intézet…..
zoszil 2017.11.11 10:36:34
@Okos Tóbiás: Ez lenne a két pólus, hát ez szép lenne mintha a DK váltaná az MSZP-t. Szép jövő Magyarországnak, meneküljön mindenki amíg teheti, Putyin birodalmából már nem biztos, hogy teheti.
Ezért döntött úgy, hogy lelép, és ezért beszélt az ellenzéket behálózó Fidesz-maffiáról...
Az MSZP elnöke Molnár Gyula interjút adott Stumpf Andrásnak a Heti Válaszba, és pontosan ott folytatta, ahol abban a nagyon kínos beszélgetésben az Hír tévén Kálmán Olgánál abbahagyta.   „Legalább nem kellene többet idejönnöm” – foglalta össze az Egyenesenben akkor Molnár Gy. azt, hogy mi…..
A 2018-as választást minden valószínűség szerint a Fidesz fogja nyerni. S ha ez így lesz, annak elsődleges oka az ellenzék megosztottsága lesz. Támogatottságukat tekintve az ellenzéki pártoknak külön-külön nincs reális esélyük a kormányváltásra, a teljes ellenzéki összefogásnak viszont szintén nincs…..
Nem indulhat egyéni választókerületben a propagandaminiszter...
Botka Lászlónak most már nagyon kell egy szövetséges. De nagyon! Mert nem elég, hogy nem történt meg a csoda, és nem özönlöttek a Botka mögött felsorakozott szocialistákhoz a választók, sőt inkább csökkent a párt népszerűsége, az MSZP addigi szövetségi politikáját is taccsra vágta a szegedi…..
Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. Az ügyben kerestük Demcsák Zsuzsát, aki azt mondta, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Ahogy arról korábban…..
zoszil 2017.09.20 13:08:46
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
zoszil 2017.09.16 10:51:42
@kutyás majmok népe: Zsuzika bavállalós.
A heti egyszer, egy órában jelentkező műsor az ATV vasárnapi műsorrendjébe kerül be a Napló Sváby Andrással és az Esti Frizbi Hajdú Péterrel közé, és könyörgök, legyen már a címe valami olyan, hogy Faszomtudja Bochkor Gáborral. Nem az lett sajnos, pedig őszintén reméltem, hogy kell nekik a…..
Második kormányrakerülése óta már a harmadik frakcióvezetőjét nyírja ki a miniszterelnök azzal, hogy a kormányába emeli őket. ..
zoszil 2017.09.10 09:56:04
@Jakab.gipsz: Jakab.gipsz: Most még csak "felbukott" de reméljük hamarosan orra is bukik.Miért a Fidesznek van hibája?
Az LMP-s miniszterelnök-jelölt megnevezésével végképp eldőlt, hogy Botka László stratégiája megbukott: nem tudta közös listára vinni a demokratikus ellenzéket és az MSZP miniszterelnök-jelöltje nem lesz közös miniszterelnök-jelölt se. Lehetne élcelődni, hogy minél kisebb egy párt…..
A demokráciákban egyaránt léteznek jól működő példák a tisztán listás, a tisztán egyéni képviselői és a vegyes választási rendszerekre is. Nálunk a nyolcvankilences megegyezés egy vegyes rendszert alakított ki. Meggyőződésem, hogy azok, akik ennek a létrehozásában anno közreműködtek, mindannyian jó…..
Az ember, aki ellen az egész világ összeesküdött. ..
zoszil 2017.06.11 20:04:07
A Republikon is közölte a májusi számat, amelyek nagyjából azonosak a többi intézetével. Vezet a Fidesz, jön fel az az MSZP és az ellenzék egésze országosan megverné a Fideszt...
Kinyílt az olló az MSZP és a Gyurcsány-párt között, ezért ráparancsoltak a pártelnökre: hívja fel Botkát...
zoszil 2017.05.28 16:45:07
@morpho: A csúti patkány is meg fog tanulni szopni előbb vagy utóbb.
Már a kívülállók számára is egyértelmű, hogy komoly a vita a Fideszen belül az elmúlt hetek szabadságharcos akcióinak értelmével és hangnemével kapcsolatban. Sem a lex-CEU, sem a civilek vegzálásra szóló törvénytervezet nem váltott ki osztatlan örömöt sem a pártvezetésből, sem a rajongótáborból,…..
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
zoszil 2017.05.27 22:07:42
@paraszthajszal: Bocs nem figyeltél én nem Mount Everestet írtím, hanem HEGYET!
A költészet napja alkalmából Mészáros Lőrinc szaval József Attilát. Bödőcs Tibor legújabb szinkron-mutatványa kihagyhatatlan. A NER csak azt kapja, amit kiérdemelt: röhögést...
A CEU elleni harc egyfelől tökéletesen illeszkedik Orbán illiberális ámokfutásához, másrészt azonban most nem csupán a pusztába kiáltja a megszokott szólamokat, hanem konkrétan nekimegy egy rendkívül sikeres intézménynek, amely fontos a világnak, Európának és Amerikának. Vajon miért kockáztat…..