Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DéeRGé

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
isolde Szülinap, villanykörte 2013.12.22 08:12:53
Tegnap lettem 36 éves, sajnos a kis Lánynak épp nem volt túl jó napja (rosszul aludt nappal és éjjel is), de legalább sütött a nap és sétáltunk a hegyen és rendeltünk az internetről malacsültet birsalmával és ettem a konyakos meggyemből is.  Meg eszembe jutott, hogy régen…..
Korábbi részletesebb posztunk után, amely a téli öltözködés elméletéről szólt néhány profi futár tapasztalatait felhasználva, most ráadásnak itt egy videós útmutató, amiben Galád, a Hajtás Pajtás egyik rutinos futára a maga fizikai valójában mutatja be téli…..
 Mivel nem szoktam szerencsejátékokat játszani, általában elkerülöm az ötöslottó nyerőszámai, meg totóeredmények típusú híreket. Ma azonban az Indexen felkeltette a figyelmem egy ilyen típusú hír. Lásd:  Ugye kíváncsi voltam, hogy miért ilyen nagy hír, hogy…..
zoli voltam Kedd, ami hétfő 2010.12.07 09:12:00
Tegnap fontos dolgok történtek és fontos dolgokat csináltam, ugyanakkor viszont az egész napot zsibbadt zombiként toltam végig - úgyhogy hivatalosan is átnevezem a mai keddet hétfőre, inkább ma indul a hét, a tegnapi csak a főpróba volt. Mik vannak most? Vágási…..
...és akkor nem lenne csatatér az irodai konyha, nem lettem volna előbb kurvára ideges, most meg betonnehéz, és nem kéne kidobnom egy jó adag székelykáposztát.Mert azt hozott a drága Mama a hétvégén, nagy doboz hazai székelykáposztát, mert ezt kértem, és mondta is rögtön, hogy…..
zamat A virágos vacsora is fájhat 2010.05.03 13:00:00
Fura dolog virágot enni. Persze nem annyira fura, mint fényen, jégen vagy koszon élni, de a sarki kocsma szalonnán nevelkedett közönségének rém bizarr lehet. Főleg, hogy az esti ebsétáltatás óta tudom, szerintük a mai, párizsin felnőtt ifjúság olyan gyenge, hogy még szarni se…..
Gyerekszoba Nincs több tanyálás 2010.03.04 09:36:00
Hívhatnám búgócsigás biciklinek is, mivel ez a felborulásálló bicaj is ugyanazon fizikai törvény alapján működik, mint a búgócsiga. Ugyanis az első kereke giroszkópos, amitől nem tud felborulni a kölök a biciklivel, amíg az mozgásban van. Mondanám lelkesedve, hogy de jó,…..
Gyerekszoba Gyurmázzunk kakival! 2010.02.16 09:21:00
Nem halad a gyerek a szobatisztasággal? Nem hajlandó a pelenkán kívül kakilni? Hiába olvastátok rongyosra a Kaki-könyvet? Már hónapok óta együtt alszik Kakival és Pisivel, és mégsincs eredmény?Itt az ideje, hogy beszerezzétek a Kaki-időt, azaz a Poopy-time-ot! Ez a…..
Subba Ki van a képen? 2010.01.22 12:00:00
A forró fickó a képről Christopher Walken! ..
Időrendben még nem következne ez a félrefordítás, csak mivel most már negyedszer is megkaptam, nem akartam, hogy amikor kiteszem az elsőt, megfeledkezem a többiről. Súlyos darab következik, tessék vigyázni!Blun7man küldte be elsőként:Az egyik örök kedvencem a Simpson család.…..
  Most ismét rétegposzt következik, de annak ellenére, hogy közöm nincs a témához, remekül mulattam Hedge fogalmazásán. Az ünnepi jókívánságokat köszönjük utólag is!  Ja, és ez nem a Nyelvész Józsi-féle makettezés. :)) Kedves Teéíjbour! Hácsé országos…..
...mi az? Hangozhatna el a klasszikus vicc-kérdés. A válasz egyszerű lenne: karácsonyfa minimál disegnban, ami zenél. Maga a fa csak messziről emlékeztet igazi testvéréhez, inkább csak nyomokban karácsonyfa, úgy is mondhatnám, de ez persze design körökben nem gond, még…..
  Na bitte schön, unsere másenyká dzseni olyat írt nekünk, hogy szerintem még a kőszívű Josef Linguist is kicsit elérzékenyülhet olvasás közben. Tavaly kezdtem az egyetemet „az ország legnépszerűbb bölcsészkarán” (intézménynevet nem írok, bár talán nem…..
A poszt címe is hu_neutrino érdeme:A Windows Vistába épített számológép súgójában találtam egy "kár volt" kategóriájú fordítást (ld. kép)Először meg is lepődtem, hogy van a számológépben naplózás, aztán rájöttem, hogy csak a LOG gombot (ami a 10-es alapú…..
Félrefordítások Hideg krém 2009.11.02 12:35:47
Aldyr döbbenete:Tegnap (júli 30) a Cartoon Network-on az öcsém nézett egy érdekes rajzfilmsorozatot (szerinte a 'Cwoder' newűt, de ilyet én nem ismerek), amiben a főhős (egy lila izé) mindennél jobban vágyik a 'hideg krém' nevű nyalánkságra. Fél másodperces döbbenet után esett…..
Az ödn-nek létfontosságú demonstrálnia, hogy végre ő is elkelt, már nem egyedül hajtja álomra a fejét, nincsenek fázós, magányos éjszakák többé. Hála a sorsnak, ő se marad pártában, csak összehozta, ezt is abszolválta, éljen. Életbevágó tudatnia a külvilággal…..
Idióta kacatok Kretén TV 2009.08.04 11:41:00
4:3-as arányt is tud és 16:9-et is, ami okosság mert így nem méretezi át a képet, ill. nem rak fekete sávokat sehova. De milyen kreténül néz már ki, azt a jobboldali kis részt is megcsinálhatták volna tévének és nem lett volna semmi funkciója. Még jó, hogy csak ötlet szintjén…..
A korábbi post kommentjében jelentkezett a kiválasztásra kiszemelt álláskeresők önéletrajzi hátterét ellenőrző cég képviselője, Gipsz úr :), aki korrekt tájékoztatást adott a szolgáltatás hátteréről és indokoltságáról. Mivel ez szerintem fontos, külön…..
Vega előző posztjával megihletett :-)   A vevőszolgálat a világ egyik legkülönösebb helye, s olyan, mint a diliház: nem szívesen megy oda az ember, de ha már ott van, akkor kiadja a dühét. Az igazság kedvéért tegyük hozzá, hogy az esetek 90%-a teljesen normálisan, az…..