Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hucak

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Elfogult vagyok, tudom, de én máris úgy érzem, megőrülök februárig. Nem tudom, hogy vagytok vele, de én alig várom, hogy megnézhessem. Remélem, ezúttal hozzánk is elér a film. Csak attól tartok, hogy szinkronosan kapjuk majd. De csak nem, végül is nem gyerek film…..
   Tuti, hogy az „undorító”, „nyálas”, „szar” Twilight-széria második fejezete „szörnyű” és „rettenetes” lesz mindenki szemében. Lássuk be, a frencsájznak 18 éves kor fölött nincs túl jó híre, ráadásul a trailer…..
hucak 2009.11.21 18:59:37
Kíváncsi lennék a cikkíró, valamint a kommentelők átlag életkorára. Márcsak azért is, mert ha jól vettem ki a hozzászólásokból, sokan olyasmit bírálnak/bíráltak, amiről lövésük sincs! Tudom nem szép dolog, ismeretlenül véleményt alkotni másokról, és nem mentség az sem, hogy ha nekik szabad, akkor nekem is, de rég olvastam már ennyi "értelmes" szót egymás után... Valószínűleg igaza lehet, a cikk - vagy minek nevezzem - írójának. A következő generációk nőjenek fel a vérengzős, öldöklős akciófilmeken, és igyekezzenek mihamarabb megszabadulni a "szüzesség" bélyegétől, nehogy kínosan érezzék magukat... persze! ez kell a mai fiatalságnak, miért ne?! Aztán egy nap majd nem győznek kamillázni az ilyen épeszű egyedek, hogy nem lehet kilépni az utcára, mert a terror-horror a vásznon a valósághoz képest smafu... Biztos igaza/igazuk van! Gyártsunk sok-sok őrjöngő pszichopata gyermeket, akik azzal ütik majd el az idejüket, hogy ágyból ágyba ugrálva (ami azért már ma sem újdonság) élik az életüket, vagy esetleg egy félautomatával a kabátjuk alatt rohangáljanak és fosztogassanak (jó, talán ennyire nem lenne durva a dolog, de sosem lehet tudni, kiből mit vált ki az agresszió, és igaz nem Amerikában vagyunk...)

Mindent egybevéve, a mai világban éppen elég agresszió és mocsok van, ami szennyezi a ifjabb generációk lelkét, és akiben ott van a hajlam, az önként, és majdhogynem dalolva csatlakozik majd a gyilkolászók elit csoportjához, de persze mi azért még buzdítsuk is őket!

Véletlenül se örüljünk egy olyan filmnek, ami még - ahogy írtad is - az önmegtartóztatást, a hűséget és a szerelmet mutatja be nekünk... minek azt?! Az a mai világban már nem érték, sőt talán lassan már szégyenletessé is válik! Kész, most kicsit kiakadtam…

És már csak egy dolgot nem értek: ha nem tudnak a sorok között olvasni az emberek, vagy mielőtt még értelmeznének valamit, ami szerintük nem tetszik nekik és nagyon is nincs jó hatással a tinikre, vagy akárkire, miért próbálják meg szembeállítani, egy kategóriájában teljesen más alkotással? Azért mert vámpírok és vérfarkasok szerepelnek benne, nem lehet romantikus film? Ha jobban megnézzük a dolgot, - mivel a cikk írója felhozta az Underworld példáját -, itt jön képbe az, hogy nem néznek a sorok mögé, nem látnak túl az orruk előtt zajló dolgokon. Underworld… a Rómeó és Júlia vámpír/vérfarkas köntösbe bújtatva! De javítsatok ki ha tévedek!! Az addig rendben is van, hogy tele van akcióval és egyebek, de a lényegen nem változtat! Mindenki azt látja meg egy filmben, amire a lelkének szüksége van, és ha az az agresszió, vagy a romantika, ha megfeszülnek sem fogják tudni az ellenkezőjét ráerőltetni…

Összehordtam itt egy-két őrültséget… de belőlem ezt váltotta ki a dolog….
 - Na gyere, csüccs le, mutasd a testhőmérsékleted! – csicseregte a vörös lány, és belekarolt Edwardba. Elhúzta egy székig, aztán leült vele szemben. – Egy hőmérőt nyomott Edward szájába, aki fájdalmas képpel bámulta a padlót. Edward félig háttal ült nekem, a…..
      Reggel kimerülten csaptam le az órát, olyan erővel, hogy leborult az éjjeliszekrényről és nagyot csattant a padlón. Erre kicsit magamhoz tértem. Felültem és kábán pillantottam az ablak felé. Már beszöktek a nap sugarai az ablakon, és a sötétség…..
 1. Fejezet   Ismeretlen ismerős         A szokásos péntek esti nyüzsgést szemléltem. Alig volt már szabad asztal. Egy a falnál, közvetlenül az ablak mellett, egy pedig a paraván mögött. Az emeleten már nem volt hely, bár nem láthattam a pult…..
  Jasmin        Próbáltam kideríteni mi történt, mert a beszélgetésből kevesebbet tudtam meg, mint szerettem volna, de Edward annyira maga alatt volt, hogy nem akartam még én is nyaggatni. Megitta a fura löttyöt, amit korábban készített, aztán elment…..
  Vérző szívek     Edward        Shiro elkísért a szállodába, ahol Setepet hagytam. Utána visszamentünk a bárba, mert muszáj volt dolgoznia. Csak néhány órára engedték el. Nem örültem neki, hogy ilyesmiből él. Tudtam, hogy csak táncol, hogy nem…..
Nicolas    Amikor felébredtem, meglepetten vettem tudomásul, hogy egyedül vagyok a nappaliban. Már világos volt, a nap fénye felmelegítette az egész szobát. Pislogtam néhányat, hogy megszabaduljak álmom utolsó darabkáitól is, bár halványan még emlékezetemben élt a…..
Saját Szavak Edward Riley 8. rész 2009.07.01 01:53:00
Edward         Nem akartam sírni, nem mintha az érdekelt volna, hogy mennyire megalázó, vagy férfiatlan. Ez nem izgatott. De előtte erősnek szerettem volna mutatkozni. Tíz évet kellett arra várnom, hogy újra a közelében lehessek, hogy láthassam az arcát, hogy…..
Saját Szavak Edward Riley 7. rész 2009.06.24 04:02:00
    Már a kocsiban ültünk. Nicolas betett egy CD-t, amin kellemes, hangulatos számok voltak, de lehalkította, hogy halljuk egymás szavát. Sokáig mégsem szólaltunk meg. Az utat figyeltem, de a gondolataim Edward körül forogtak. Vajon hogyan felejthettem el mindent? Hogy…..
hucak 2009.06.27 14:53:36
Edward Cullen Rob a nagy cica... 2009.06.25 23:35:00
Egy rajongó által készített videó, mit szerintem érdemes megnézni .   ..
Edward Cullen Lélegzet 2009.06.22 09:37:00
Kedves mindenki!    Először is szeretném megköszönni minden olvasónak a bizalmat. Elképesztő, mennyi most már a napi látogatottsága a blognak. Átlag 500 látogató simán megvan, inkább felfele alakul minden nap, mint lefele. Tegnap például több mint 700-an néztetek…..
Saját Szavak Edward Riley 5. rész 2009.06.21 05:00:00
 - Mit értesz az alatt, hogy nem randizol? – hagytam figyelmen kívül a bátyám hozzászólását.   - Néhány éve meghalt a barátnője, azóta nem találkozgat senkivel – komolyodott el Nicolas.       Edward arca megváltozott. Magára öltötte…..
Saját Szavak Edward Riley 4. rész 2009.06.18 02:35:00
      Negyed órát sétáltunk, mire leértünk a partra. Nagyon megváltozott azóta, hogy utoljára jártam ott. Valahogy meghittebb lett. Néhány fiatalt láttam ugyan, de valahogy csendesebb volt annál, mint amire emlékeztem.       Dante boldogan…..
hucak 2009.06.18 18:21:30
@Audry: asszem már megvolt ja és ne reméld az ilyen dolgokat, TUDD!! :DD Rabul ejtették a szívem ezek a karakterek!! Na de ez ugye várható volt! :PP
Saját Szavak Edward Riley 3. rész 2009.06.15 15:46:00
 - Jó fej a kutyád – mondtam néhány perc után, miközben Nicolas a telefonjával babrált.  - Az. Bírom én is, már ha nem szegem a nyakam miatta. De folyton láb alatt van, pedig egy ekkora kutyánál az ember nem erre számítana.  - Na és a macska? – kérdeztem,…..
Saját Szavak Edward Riley 2. rész 2009.06.14 14:35:00
  - Látom, nem nagyon emlékszel már rám – nyújtott kezet udvariasan.   - Ne haragudj – motyogtam szégyenkezve.   - Ugyan már, végül is akkoriban még kislány voltál – mosolygott barátságosan, miközben a kutyára pillantott, aki lapos kúszásban osont…..
Saját Szavak Edward Riley 1. rész 2009.06.13 19:29:00
  Jasmin         Pontosan tíz évvel ezelőtt jártam utoljára Greenfieldben. Elég rég ahhoz, hogy szinte semmire ne emlékezzek belőle. Aggódva töprengtem azon, milyen érzés lesz újra az apám és a bátyám közelében élni. Persze olykor találkoztam…..
Mivel kisebb kavarodás miatt megint elnéztem, hogy melyik fejezet jön, és mert akkor sem tudtam volna kirakni a fejezetet, ha tudom, hogy én jövök (mivel a suli miatt nem tudtam megírni), így most egy dupla hosszú résszel kárpótollak benneteket, ami még mindig a 29 fejezet és…..
                              Edward     Ahogy kiléptek a raktárajtón, hangos kiabálásokat és csattanásokat hallottam.…..
hucak 2009.06.10 00:17:27
@Tűzliliom.: borítékolom, hogy IGEN, így fogok örülni nekik!!!!!!
(Morgana, Nomika segítségével tudott elétek lépni, látható valójában. Ezúton is köszönjük neki mindketten a fáradozását! Szerintem Edward is köszöni! :D )   Ragadozók               Ahogy egymással szemben ott…..
                                                                                    Satine…..
                                                    A sötét angyal     Edward      Minden azon a napon kezdődött, amikor Roxan édes csókja…..