Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Althedokan

1 bejegyzést írt és 750 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cruyff, Haan, Neeskens csak nagyon közül kerültek hozzá. Van Basten, Rijkaard, Gullit egy Európa-bajnokságot húztak be. Bergkamp, De Boers, Overmars, Kluivert még a döntőig sem jutott. A fent említett holland játékosok bármelyik sztár lehetne a mostaniban, mégis van Bommeléknek van…..
Althedokan 2010.07.07 16:14:42
@t.o.d.: én például azt gondolom, hogy hasonló erősségűek voltak a mutatott játék alapján
Althedokan 2010.07.07 16:24:15
@rv21: hát ha én lennék a játékvezető páros lábbal rugdosnám le a pályáról... (ne gondolj bele a technikába:D)
Althedokan 2010.07.07 16:26:25
@rv21: amúgy nem mondtam, hogy buta, azt mondom, hogy gusztustalan, amit csinál. Ez az elmegyek a határig nagyon jó ha Michael Schumacherről beszélünk, aki a saját versenyét és pályafutását, kocsija és testi épségét veszélyezteti ezzel. De ha mást rúgsz fel akkor nekem ne feszegess semmilyen határt, mert repülsz az öltözőbe! És a szabályok meg mire vannak kitalálva ha nem erre? A bíró meg pont azért van ott hogy belenyúljon a meccsbe, amikor bele kell nyúlni!
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Althedokan 2010.07.07 14:34:50
@horas: teljesen egyetértek. Hülyeség ezeket az érveket leírni is, hogy Ronaldinho nem csinálna semmit, lassú, max egy két zsugát bemutatott volna... Ronaldinho lényege, hogy BÁRHOVA ODATESZI A LABDÁT, ÉS LÁTJA, HOGY KI FOG ODAÉRNI RÁ, HA SAJÁT EMBER, AKKOR GÓLHELYZET... Egyébként pedig, amikor Kaká nem játszott egyértelműen látszott, hogy hol kellene hozzátenni a csapathoz. Ronaldinho sokkal alkalmasabb lett volna mint azok akik elvileg erre hivatottak lettek volna. Amikro játszott Kaká akkor is látszott... és ez a gáz!
Tegnap délután kettős jubileumhoz érkeztünk. A Portugália-Elefántcsontpart meccs előtt hangzott el tizedszer, hogy "ez már tényleg jó meccs lesz". Aztán tizedszer csalódtunk. Sokan igen nagyot, mások kisebbet. Északi szomszédaink a koradélutáni találkozón segítettek…..
Althedokan 2010.06.16 18:24:03
szerintem a vb-k legszebb góljáért ez is minimum versenybe szállhat...

www.youtube.com/watch?v=ExUX7MBk5UM

a brazilok játékából nagyon hiányzott a gyerek, akárki akármit is mond...
Ebony & Céroni, avagy elefántagyar vs. Grízes Céda...
Althedokan 2010.06.15 19:15:48
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: nekem is feltűnt hogy állandóan kötekedik a normálisabbakkal. Szerintem is az a baja, hogy nem szereti, hogy ezúttal behívtak olyanokat is, akik értenek hozzá, és ezzel alázzák/gyalázzák az ő tudását...
Althedokan 2010.06.15 19:41:13
@Csöncsön: kit nevezünk szakértőnek? aki elvégez mindenféle iskolát, focizik 15 évet, dolgozik edzőként is és aztán a stúdióban mindenféle zöldséget összebeszél, vagy azt aki sokat foglalkozik a témával, beleássa magát a dolgokba aztán elmondja az ÉRTELMES véleményét? Szerintem utóbbi...

ja és attól hogy a mezőnyben focizgatnak még nem lesz élvezetes a meccs, mert a foci lényege hogy gólokat lőjenek, esetleg gól lövésére lehetőséget hozzanak létre. Mind a két csapat jól helyezkedett, taktikázott, de igazán közel a gólhoz nem került senki. És ezt hiányolom a mostani vbről, hogy nem alakítanak ki gólhelyzeteket, csak a mezőnyben rohangálnak ide-oda... Eddig egy kezemen meg tudom számolni a kidolgozott helyzeteket. Ebből négy a németek góljai... És sajnos nem lesz abból gól, ha a jobb vagy a bal oldalon elvisszük a labdát az ellenfél alapvonaláig, és utána onnan egyenesen visszavisszük a saját kapusunkig... Ennek semmi értelme, és azt mutatja, hogy a csapatok minden nemű fantáziát nélkülöznek... És minden ötlet nélkül céltalanul futkosnak a pályán. Még egy épkézláb átlövést is alig látni, pedig hát ezt a labdát erre tervezték. (talán CÉ az egyetlen aki megeresztett egy igazán jó lövést)
 [ Matula ]A negyedik játéknapon a címvédő is bemutatkozott, és rögtön saját magával találta szemben magát. A Hollandok jól megtippelhető kimenetelű mérkőzést játszottak a dánokkal, míg a japán-kameruni csoportrangadóba helyenként belealudtunk. Egyelőre az a tendencia…..
Althedokan 2010.06.15 11:46:58
@danesdzsu2: hajrá elefántok!
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
Althedokan 2010.06.11 18:16:17
@horas: @petyace: srácok rohadtul fölösleges ez az anyázás...
Althedokan 2010.06.11 18:25:06
@rizla: :D:D:D:D nekem tetszett:D
Althedokan 2010.06.11 18:25:33
@horas: nem mert nem francia...
Felesküdtünk Maradona kisnadrágján, hogy rendesen felkészítjük a társaságot a vébére, ezt egy igen patent sorozattal alapoztuk meg, aztán csoportanalízisekkel súlyosbítottuk, most pedig rátesszük a marcipáncsillagot a tortára. Nem halogatjuk tovább, közléskényszerünkből…..
Althedokan 2010.06.10 21:43:44
@Rico1: se hangjuk...
Althedokan 2010.06.10 23:01:29
@Rexfelugyelo: meglepődnék, ha a franciák olyan sokáig menetelnének...
Althedokan 2010.06.11 10:50:31
@Everred: hát szerintem Anglia ellen sem egyértelműen esélyesek... Egyébként pedig a véleményem az, hogy ahhoz képest, hogy mennyire erős a keretük (nagyon) nagyon gyengék. Nem azt mondom hogy meglepetés lenne ha az elődöntőbe jutnának, bár én szerintem meglepődnék (vagy mindenesetre sajnálnám:P) viszont azon se lepődnék meg ha kiesnének a csoportból...

@horas: hát azért Higuainra nem mondanám hogy senkiházi. Egész szépen bejátszotta magát a Realba, még az isteni Mourinho is hosszabított vele... Milito kihagyása meg hát igen kérdéses, de az argentínok dúskálnak a hasonló játékosoktól.. Lehet hogy a válogatottban nem mutatott annyit, mint az Interben... De mielőtt még azt hinnétek hogy az isteni Diego ügynöke vagyok, Cambiasso és Zanetti kihagyása védhetetlen őrültség... Pláne úgy hogy a kettő emberke egy csapatban játszik, így meglehetősen összeszokott bagázs lehetne a védelem...
Zsinórban ötödször bajnok az Inter, ami már mindenképpen a Grande-kategóriába sorolható kunszt, ezt a csapatot mégsem a kiherélt Serie A felaprításáért fogják a legnagyobbak közé sorolni, hanem európai kalandjaikért. Az olasz bajnoki cím egyébként sem volt olyan sima, mint a…..
Althedokan 2010.06.10 21:19:36
@horas: részemről Allegri jó lesz, jól bánik a fiatalokkal, és most a Milannal erre nagyon nagy szükség van, pláne hogy nem vesznek játékost csak nevelnek... Semmi kedvem Benitezhez, legyen az Inter edzője, majd jól megütközünk:D Aztán meglátjuk
Egyre jobban pörög a vébégépezet, mi is készülünk rendesen, ezért összeszedtük a magunk kis vébéábécéjét, keretbe téve az előttünk álló hetek izgalmát és ismeretanyagát. Megspóroljuk nektek az értékes időt és kutatómunkát, egyedi gyűjtésben és formában…..
Althedokan 2010.06.10 11:11:56
@thetriggerhappy: ha ekkora szakértő vagy miért nem írsz inkább egy posztot a Dél-Afrikai helyzetről, városok hangulatáról, éjszakai életről, klímáról, satöbbiről, majd küldöd el OJ barátunknak?

Szerintem ez egy értelmes ötlet lenne, érdekelne is, hogy milyen ott lenni, átélni a dolgokat
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
Althedokan 2010.06.08 20:13:21
@nadivereb: az sem rossz ja:D
Althedokan 2010.06.08 20:40:20
@giacinto: vagy hogy az Inter volt egyszer...
A 2010-es világbajnokság utolsó, „H” jelű csoportjához érkeztünk el  a Radio Q-val közös kedvcsináló sorozatunkban. Spanyolország Európa-bajnoki címvédőként és sokak véleménye  szerint  a  világbajnoki cím egyik fő várományosaként érkezik a…..
Althedokan 2010.06.07 16:20:06
@horas: akkor már hev ö nájsz déj... na mindegy:D amugy nekem tetszett a beszólása, inkább próbálj valami viccessel replikázni, ehelyett a szar duma helyett...

Garcia te meg igencsak humoros hangulatban találtad magad... megjegyzem nekem tetszenek ezek a hihetetlen agyament poénok mint pl. helvétjetik... de azért...
tréfarépát reggeliztél???:D
Althedokan 2010.06.07 16:21:17
@Garcia bőrmester: nyílván...:D:D:D:D:D
Althedokan 2010.06.07 17:29:45
@horas: hát nem sikerült viccesnek lennie... Ha nem gondolod hogy replikáznod kellene akkor ne is...

egyébként nem az állításoddal vitatkoztam, csak megpróbáltam felhívni a figyelmedet, hogy őrizd meg a méltóságodat, ami persze nem sikerült, de ez már nem rajtam múlt...

köszi
Van, aki beéri harminc ezüsttallérral, és van, akinek a világ minden kincse is kevés. Fiatal felnőttként mindenesetre harmincadszor keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi, sporttárs,…..
Althedokan 2010.06.06 23:38:47
@Árpádka: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Althedokan 2010.06.07 16:04:01
@CaBeL: +10:D:D:D
Althedokan 2010.06.07 16:05:04
@balu11: szerintem meg van a nyertes:D
Már ott kéne lennem. De minimum úton. Na jó, valójában irreális ötlet volt. Nem is gondoltam komolyan igazán, csak mentem az árral, majd lesz valahogy. Sokan minden vagyonukat feltennék, hogy akárcsak lótifutizva, promócuccokat osztogatva vagy a pályának háttal állva is részesei…..
Elérkeztünk az idei világbajnokság utolsó előtti csoportjához, a „G” jelű kvartetthez, ami az egyik legerősebb és legérdekesebb négyesnek ígérkezik. Az egyik legnagyobb favorit Brazília mellett, Portugália, Elefántcsontpart és Észak-Korea található ebben a…..
Althedokan 2010.05.31 13:20:27
@Vitéz Kőbányai Világos: öööö

semmi

pont
Althedokan 2010.06.01 11:38:56
@Anthony (kick-ass): pont ezt akartam írni. Egy dolog, hogy nekünk fingunk nincs róla, hogy mit játszanak, de aki ellenük készül meccsre és ez a munkája, hogy kiderítse az erejüket, a játékukat, nem okoz ekkora gondot kitalálni... Egyébként szerintem egyértelmű hogy olyasmit várhatunk tőlük mint Dél Koreától... És az nem nagyon tetszene, bár szerintem itt nem lesz olyan hátszél mint ott volt...
Althedokan 2010.06.05 14:04:40
@nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m: ez fáj.... ilyet még egy béna meccsen sem láttam.. Szánalmas hogy Ronaldinho nem fér bele a brazil válogatottba...
Mivel az NST történetében páratlan módon voltunk trógerek angolposztilag, úgy gondoltuk, hogy ezután minimum páratlan módon kell tisztelegnünk a Chelsea csapata és szurkolói előtt is. Megmerítkeztünk a múltban, hogy jobban megérthessük a jelent, majd több szempontból nézve…..
Már csak egyet kell aludni, és feldübörögnek a motorok, megszólal a gong, eldördül a startpisztoly és a játékvezető a sípjába fúj. Igazi zsibvásár ígérkezik, szürke eminenciásokkal, vak és süket kapusokkal, sötét lovakkal, Cé-t is legyorsuló spílerekkel és robbanékony…..
Althedokan 2010.05.29 10:02:56
Az NST-n belül is megoszlanak a vélemények a dologról, de annyit talán senki nem vitat, hogy Anglia a világbajnokság egyik esélyese. A C csoport megnyerése kötelező feladatnak ígérkezik, az ilyeneket pedig Capello alatt megoldják az angolok, pedig a történelmi hagyományok miatt…..
Nou San Trafford Pimp My Schweiz 2010.05.26 07:30:00
A focit a zenével kombináló sorozatunk negyedik darabjának leginkább a svájciak szurkolói blogján lenne a helye, ugyanis vélhetően a Nati aktuális vébéhimnuszához van szerencsénk, mégis kirakjuk, mert kihagyhatatlan. Eredeti, hamisítatlan glam-rap következik az Európa-szerte…..
Althedokan 2010.05.26 09:51:10
@vadkutya: büntetésből? ez is elég ratyi amit ez a cannibal corpse nyom, nem is értem mit keres ott ennyi ember...

a témához pedig:

a csajok jók, nagyon menő, hogy egy fűnyíró traktor körül nyomják a rappet.

A rap alapból is hallgathatatlan, de ez az előadás hogy is mondjam... a legjobb szó rá, hogy láma...
Althedokan 2010.05.26 11:06:28
@oldelvis: melyik univerzumban?
A spanyol bajnokság utolsó fordulójában semmi meglepő nem történt, a Barcelona egyértelműen a legjobb csapat, amely az utóbbi 20 szezonból 10. alkalommal lett bajnok, míg a Real Madrid cím nélkül maradt, ami minden bizonnyal Manuel Pellegrini állásába kerül majd. Az egyetlen…..
Althedokan 2010.05.22 11:31:53
@gyap!: ja piqué jól beíveli középre, ezért van Ibra középen:D

bocs ezt nem hagyhattam ki
Tudjuk, hogy el vagyunk késve vele, és valószínűleg már nagyon sokan látták, de egyszerűen nem fér bele, hogy nálunk ne legyen kint ez a reklám. Nem tudom, ki hogy van vele, nekem már semmi türelmem nem maradt a reklámokhoz, egyszerűen képtelen vagyok elviselni őket. Ezért…..
Althedokan 2010.05.21 16:15:26
Althedokan 2010.05.22 11:29:13
@r_magpie: ez de durva....:P
"Csöncsön és Rizla közt szakadék, / Nem baj, a lényeg, hogy ad a gép... / Popp fényezi Calcio-ját, / Kroos meg Uli hátsóját - / A többin míg csámcsog a maradék..." (montipájton)Az NST-n hagyomány tény, hogy  súlyosan elmebetegek vagyunk és ezt egy percig sincs…..
Nou San Trafford Mocskos Bayern! 2010.05.19 13:00:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nem nyerhetik meg a mérkőzést.) A szerencse fogalmát (értsd: orbitális disznó mák) Münchenben találták föl, de a bajorok…..
Althedokan 2010.05.19 18:23:31
@értelmetlen_nevű: ja, jó gyakran a pályára is lépnek...
Befutott a kikötőbe a kék-fekete naszád, egyetlen hajóhosszt verve a bordó lélekvesztőre. Nem volt egyáltalán sima az út, a Siena legalábbis egyáltalán nem feküdt le, és várta, hogy a nagykutya meghágja, amiből egyenesen következett, hogy a két évvel ezelőttihez hasonlóan egy…..
Althedokan 2010.05.18 00:20:38
@Iustizmord: szerintem elég gusztustalan az a kígyó rajta. olyan mint a hiperláma übergáz plázadivat. Kitalálhattak volna valami absztraktabb kígyót is annak a helyére. Egyébként tetszik a mez, jó a fehér alapon kék kígyó, csak ne lenne ennyire csicsás, ez nem tetszik benne. Bár most így elgondolkodva, vajon hogy festene a Milan ördögös meze? :D mint az ilyen boxerek...:D Vannak erre előzmények... :P:P:P
Althedokan 2010.05.19 18:21:21
@Iustizmord: a négytől együtt... Elegem van már a 35 éves játékosaink fitymacsattogtatásából...
Nou San Trafford Hajrá, Inter! 2010.05.19 13:05:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nyerik meg a mérkőzést.)Nem tudjuk, felmerül-e egyáltalán bárkiben, hogy José Mourinho elveszítse az Interrel a szombati Bajnokok…..
Althedokan 2010.05.19 17:27:35
@f.fredericks: ezt köszönöm:D