Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mégis

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, vagy nem volt képes beváltani tavalyelőtti fogadalmát a Vodafone, akkor azt ígérte hogy hamarosan a lakosság 99 százalékának lesz képes 3G-s mobilinternetet szolgáltatni. Persze az is előfordulhat, hogy megtaláltuk azt a balsorssal megvert környéket, ahol a lakosságnak…..
Igazán távol álljon tőlünk, hogy minden híres dj-t pusztán parasztvakításból élő, a potmétereket céltalanul tekergető haknihuszárnak állítsuk be, de azért tény, hogy bőven vannak ilyenek. Velük kapcsolatosan a legjobb, amit tehetünk, hogy jó hangosan, a térdünket csapkodva,…..
Egy videó, amit nem érdemes hosszan kommentálni. Ezt végig kell nézni. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke saját beosztottjaival és két diákújságíróval csap össze az MTV Maradj talpon! című vetélkedőjének stúdiójában. A felvételt csak a 19. Országos…..
Officespotting Nike 2011.12.19 07:00:00
Bérlő: Nike Magyarország Bérlő profilja: Ruházat, sportszerek Irodaház: Bécsi Corner Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 33…..
A TV2 időjósát a Morning Show hallgatóinak kérésére öltöztették merészen dekoltált ruhába tegnap este - írja a Blikk. A lap szerint Vadon Janiék egy holland bemondó példáján felbuzdulva szavaztatták meg a hallgatókat arról, hogy kit látnának aznap este kihívó ruhában. A…..
Nesze!szer Mercedes-Benz A-osztály 2011.06.07 14:12:00
   Legalább annyira kétségbeesett arccal néztük végig Terry Richardson legújabb reklámfimjét, mint amilyen arccal rohan abban végig a kanadai modell, Jessica Stam nullás méretű Emanuel Ungaro ruhájában. Ez lenne Richardson nagy visszatérése? Bájdövéj az unisex autót…..
mégis 2011.06.08 09:13:16
Sokkolva vagyunk így kedd reggel: átvágja a testvérpár Alekoszt, írja a Blikk. A villa két szőke menyasszonyjelöltjének esze ágában sincs hozzámenni az okostojáshoz, csupán a hírnév kedvéért vállalkoztak arra, hogy beköltöznek a luxusbörtönbe. Ráadásul Beatrix még…..
Barca-Madrid Rutinmunka 2011.05.04 00:30:00
Angel Di Maria egyetlen egy jó passzot adott a kedd esti Barcelona-Real Madrid BL-elődöntő első félidejében. A mérkőzésen 41 szabálytalanság történt, ebből 31-et a Real Madrid játékosai követtek el. Messit 11-szer rúgták fel, ennyit egyetlen játékos sem kapott az idén…..
Subba Mizu műelemzés 2011.05.02 11:53:00
Én röhögtem! via   A költő nem sokat teketóriázik, azonnal szituációba helyezi az olvasót az első két sorral. "Zúzunk az éjszakában én meg pár haver” A zúzás tevékenység tulajdonképpen nem jelent semmit. Talán a „létezünk az éjszakában”…..
Nem kell bánatosan a távoli múltba révedni, hogy keressünk egy madridi csapatot, amelyik alázta a Barcelonát, íme a legutóbbi: Casillas – Sergio Ramos, Pepe, Heinze, Marcelo, M. Diarra, Gago, Sneijder, Guti (Robinho, 72.), Robben (G. Higuaín, 62.), Raúl (Van Nistelrooy, 76.).…..
 Sajnos rossz hirt kaptam... A hungaroringes motoros pályanapok veszélybe kerülhetnek. Most beszéltem (Bulcsú) Rezsővel, jelenleg úton van Bol'Dor-ba. Szomorú hangon mondta, hogy Április 30-án felhagy a nyílt napok szervezésével. Timinek és Katinak (két munkatársának) is fel…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
Kurjongatva, debil vigyorral gördülök hazafelé az autópályán, zsibbadtan a boldog fáradtságtól. A szemem ráncosra szikkadt az izzó tűzfaltól, a porckorongjaimat kitartón darálja a pályafutómű ütvefúrója. Fékbetét, gumi- és benzinszag van, kikapcsolt telefon nyugalma, 120-as…..
Korábban szó volt róla, hogy az iPad 2-ben a korábbi 0.85 milliméteres üveg helyett mindössze 0.62 milliméterest használtak, ezért adta magát a kérdés, nem lesz-e túlságosan törékeny a vékonyabb tábla.A válasz pedig a lenti videóban található. Mint kiderült, valójában…..
Ma este hétkor lesz tehát a launch, amin én is részt veszek majd valamelyik APR-nél, és beszámolok nektek a részletekről. Addig is itt vannak a magyar árak, az Apple hivatalosan csak mától engedélyezte az APR-eknek, hogy meghirdessék:Ezek tehát a hazai árak, ugyanezeket találhatjuk…..
ADrenalin Epic Adidas-reklám 2011.03.17 11:40:00
Nem mondjuk, hogy nem láttunk már hasonlót (a Nike "Write the Future" kampánya hasonló hangulattal operált), de ez most fontos: az Adidas új szlogenje, az All In mutatkozik be ebben az új, a Sid Lee által készített kétpercesben. Derrick Rose a Chicago Bullsból, a rapper…..
Appleblog Imádják az iPad 2-t 2011.03.10 17:39:00
Megjelentek az első, pontosabban, haha, a második tesztek az Apple új tabletjéről, és nem különösebben meglepő módon az újságíróknak bejön az eszköz. A 9to5Mac összeállításából kiderül, hogy csak néhány támadható pontot találtak, de alapvetően nagyon elégedettek az új…..
Rendkívül tanulságos videó, hogy miként működik a jetski maffia, amely Thaiföldön főleg Phuketen és Pattayán gyűjti az áldozatait a turisták közül. A képlet rendkívül egyszerű: a homokon heverő nyaralóhoz odalépnek a jetskis bérlést kínáló thaiok, megegyeznek…..
mégis 2011.03.09 19:44:09
A magyar Conan's First Date tagjaival mindenféle kegyetlen, brutális dolog történik, a Walkmen szakadó hóban botorkál New Yorkban, Caribou sejtelmes klipjében rákokkal játszadozik. A Ladytron tagjai egy nyirkos pincében tekergetik a potmétereket, közben egy furcsa tojással furcsa…..
mégis 2011.03.06 19:12:16
Xantus Barbara biztos benne, hogy akár már ősszel más csatornán folytatódhat a férje, Szurdi Miklós által rendezett új sorozat. Mint a színésznő az Új Ásznak elmondta, már több csatornától is megkeresték őket. Mint ismert, az RTL Klubnak nem volt elég a Casino első három…..
Mivel tegnap kezdődött el annak az autósnak a pere, akit annak idején Békés-megyében szereltek le a helyi rendőrök, amiért nem tudták bemérni a sebességét, a sajtó és mindenféle médium tele volt a témával. A blog kemény magjának régi tagja, SzaGértő az ügyben a védelem…..
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
autózz! Traffipax anomáliák 2011.02.09 21:21:00
Attila baja a sebességet mérő rendőrökkel gyűlt meg, kerekített is egy szép terjedelmes történetet belőle, sőt, még egy fotót is küldött, amit a helyszínen készített.Évente 50-60 ezer kilométert vezetek, nagyrészt hazánk területén. Így elég nagy alapossággal tudom…..
mégis 2011.02.10 09:39:37
@Dövan: A szlovák rendszámot használó magyarok közül hánynak van háza szlovákiaban? Nem a lehet a lényeg. Hanem a szándékos adó elkerülés, és a szándékos szabálytalankodás az utakon, az életben. Vannak akire vonatkoznak az elő írások és vannak akikre nem? Tehát, ha levillog a szlovák rendszámú BMW, az rendben van, akkor az is rendben van, hogy megállítják és kicsit vesén vágják gumibottal, hiszen ő ott se volt. Ha nincs kötelezettség, ne legyen joga se a pampogáshoz. És ne sírjon, hogy nincs elég nyugdíja az én pénzemből, amit én rendesen befizetek a nagy pénznyelőbe, de neki nem futja a rokkant nyugdíjra:-)