Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ycaras

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap este kiderül, ott lesz-e röpke 14 év pauza után ismét a magyar bajnokcsapat a Bajnokok Ligája főtábláján.  Ennek alkalmából folytatjuk egyetlen állva maradt kupacsapatunk nemzetközi menetelését monitorozó sorozatunkat, bízva abban, hogy ismét több névvel sikerül…..
ycaras 2009.08.24 18:24:09
@Koori:
Én sem értettem egyet a cikkel, mi foci szempontból túl kicsik vagyunk, hogy ne szurkolhassunk a nemzetközi kupákban bármelyik magyar csapatnak. Persze aki debreceni, az duplán örül.

A cikkben az angolok lettek példaként felhozva, de onnan pedig olyat is hallottam hogy valaki nem szurkol az angol válogatottnak, mert van benne mu, meg pool játékos, az illető viszont chelsea szurkoló. Nehogy már ez legyen a példa.
Péntektől vasárnapig Magyarországon versenyez a világelit. A SOTE Zágrábi úti sportcsarnokában holnap délután startol a 2009. évi asztalijégkorong-világbajnokság. Létay Dániel, a Magyar Asztali Jégkorong Szövetség elnöke arról tájékoztatta blogunkat, 21 ország mintegy…..
Ligaülésezett az EBEL. Megírtuk már, hogy felvették a Medvescak Zagrebet a ligába, és azt is, hogy szeptember első felében indul a szezon. A liga honlapján további részletek jelentek meg, ezeket ismertetjük nyájas kedves olvasóinkkal kattintás után. A szeptember 10-ei kezdés…..
A letteknek kellett volna az 1 pont nagyon, de esélyük sem volt, az első tíz percet leszámítva. Akkor körbelődözték a Brizgalov helyett védő Jerjomenko kapuját rendesen, de utána belehúztak az oroszok. Tverdovszkijék csodás gólokat lőttek egyre-másra, 6-1-re nyertek. Ha nem is…..
Miután a tegnapi találkozó ismét bizonyította, hogy egy igazán közönségszórakoztató mérkőzéshez nem elég egy angol csapat, reménykedve várhatja a mai estét a fodballkedvelő nagyközönség. Igazi, soha nem látott csemegének nézünk elébe: Manchester United – Arsenal…..
Érdekes hírrel kínálta meg a Nemzetközi Jégkorong Szövetség a közvéleményt: 167 országból látogatják az iihf.com honlapot, Lettországtól (1 742 824) Bruneiig (1) szerte a világban követik a világbajnokság eseményeit. A magyar érdeklődők is lelkesek. Még csak 4 játéknap…..
Közelebb vagyunk ma a fehéroroszokhoz, mint néhány éve a franciákhoz és a britekhez, amikor úgy nyertünk ellenük, hogy néhány kontrával megzavartuk állandó támadásaikat. Ez a válogatott a miénk, és jó, hogy abban a korban élünk, amikor ezt láthatjuk. Amikor alig több mint…..
ycaras 2009.04.29 00:50:29
@Jay Phix:
Azért a focit sem kellene ennyire leszólni szerintem. Ma az egyik Barca-játékos valszeg térdizületi porctörést szenvedett, őt láthattad "agonizálni".
És gondolom te sem örültél mikor vasárnap néhány nagytudású hozzáértő kijelentette, hogy Benk csak az amatőrizmusának köszönheti a sérülését.
A magyar jégkorong-válogatott három nap múlva, pénteken este már jégen lesz. Jönnek a szlovákok. Itt az ideje tehát, hogy megszavaztassuk olvasóinkat arról, mire számítanak a világbajnokságon. Egy kérdés, négy válaszlehetőség. A határidő péntek délelőtt tízkor jár le.…..
ycaras 2009.04.21 20:58:13
Vasárnap délben megérkezett Budapestre a norvég válogatott. A világbajnoki nyolcadik helyezett csapat szinte a legjobb összeállításában érkezett, meghatározói játékosai közül csak egy-kettő hiányzik. Roy Johansen szövetségi kapitány a következő egy hét és a…..
Szűkítették az A csoportos világbajnokságra készülő magyar válogatott keretét. Az Imre Lajos csapatvezető által blogunknak átküldött lista szerint harmic játékost hívtak meg a hétfőn kezdődő táborba. Rajtuk kívül három tartalékkal is számolnak. Az előző, bővebb…..
Tibor alap- és középfokú zenei tanulmányait tizenévesen zongorán folytatta, a gitározni vágyókat akkoriban pedig még alapból megvetette.-Ne vicceljél már ombre, mi ez a klasszikus gitár, ezen akarsz Muszty-Dobayt játszani? Persze azt a három akkordot még a hegedűn is lefogom,…..
ycaras 2009.03.04 23:58:13
@Yamamoto Isoroku:
Mér lenne a Nightwish modoros??
... pontosan egy évvel ezelőtt Donald Young a Delray Beach-i torna első fordulójában kihajította az ütőjét a stadionból. Amer Delic-csel játszott, az első szett rövidítésében 5-0-ra vezetett, mégis bukta a játszmát (majd később a meccset is). Dühében eldobta az ütőjét, ami…..
ycaras 2009.02.13 20:49:38
@Charro: Nem hiszem, hogy ha más nem ejti ki normálisan a neveket, akkor ez indok arra, hogy az Eurosporton se kelljen. A spanyol focinál is idegesít a dolog, de azért teniszben mondjuk 2 órán keresztül 2, azaz kettő játékosnak kellene tudni a nevéről, hogy hogyan kéne mondani.

És a mai napi példában ráadásul pontosan úgy kell ejteni, ahogy le van írva, valamint a párizsi közönség több szünetben is konkrétan skandálta az illető hölgy keresztnevét. Ezek után tényleg nem értem, hogy ezt hogy nem lehet meghallani.

Egyébként nem központi kérdés a dolog szerintem, csak egy kis odafigyeléssel nagyban lehetne növelni a közvetítés színvonalát szerintem.