Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boromir

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt megnézhetitek az eddig versenyző videókat! Ne feledjétek, a verseny holnap éjfélkor "hivatalosan" véget ér! Nem hivatalosan hétfő reggel fog, mert nem tudok éjfélig fenn maradni. Szóval ha valaki esetleg éjszakába nyúlóan készíti még a pályázatát, hétfő reggel még elfogadjuk! (Szabályzat itt!)..
Hosszú hercehurca után végre elkészültem Jason Friedberg és Aaron Seltzer legújabb paródiájának bemutatójával. A Vámpíros film példaértékű a rendezők korábbi filmjeihez képest, de önmagában még így is egy rakás sz*r. Emellett egy új linket is kitettem a linkblogba: A Humoristák nevű oldalon…..
Boromir 2011.03.29 14:04:24
@Sparrow: szvsz a 4. rész jobb, már azért ahogyan Tom Cruise-t parodizálják:)
Baaad Movies Hupikék 3D 2011.03.11 18:20:51
Maci Laci után Hollywood egy másik klasszikus mesét is jól megerőszakol! Még csak teaser trailer készült, de nekem ez is elég volt a sírva fakadáshoz. ..
Másodszorra is összeültünk freddyD-vel, hogy megbeszéljük az idei Oscar fontosabb kategóriáit; ki kit remél, ki kinek szurkol, ki kire fogadna stb.     Letölteni INNEN vagy INNEN tudjátok..
Boromir 2011.02.28 13:18:58
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én sokszor fogom a fejem, mikor meghallom egy-egy '90-es évekbeli dance-sláger feldolgozását. Lehet bennem van a hiba és nem tudom befogadni az elektronikus dance zene egy bizonyos vállfaját, mert az nem igaz, hogy nem szeretem ezt a…..
Oh yeah! I picked a real stinker this time. As always, this video is dedicated to anyone who’s been traumatized by this game...