Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antispammer

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezekben a válságos időkben már az euróárfolyamot sem lehet követni. Kinek van ideje hetente átárazni a teljes készletet? Ezt gondolhatták a Homár egyik kedvenc internetszolgáltatójánál, az Externetnél is, ahol januártól biztos, ami tuti alapon 15-szörösére emelték fel az…..
Mit érdemel az a bűnös, aki 2 év hűségnyilatkozattal előfizet műholdas tévére, mert az ügyfélszolgálat azt mondja neki, hogy kábeltévé nincs, pedig van? Csurika kedvenc műsorait először a szél fújta el, aztán utána vagy a médiabox halt meg vagy nem tudták cserélni vagy nem…..
M.I. fájdalmas története túl sokadszor emlékeztet minket arra, milyen jó lett volna annak idején felszabadítani a távközlést a Matáv rémuralma alól. Ehelyett az utódcég egyik szolgáltatásáról (ADSL) másikra (kábelnet) váltás is heteket vesz igénybe, másik szolgáltató…..
ANTIspammer Egy jó tipp 2009.02.14 12:13:15
Íme, itt egy megoldás a spam ellen: 10minutemail.com Az oldal magyar!..
ANTIspammer Egy újabb mailcím 2009.02.14 12:12:00
Annyira úúútálom a spamereket, hogy itt egy újabb cím: noreply@adstab.cominfo@adstab.comadstab@adstab.com Próba míilcímem, hogy jönnek-e a spamek: whaaat@freemail.hu  A jó büdös ****, hogy jönnek a spamek. ..
ANTIspammer Célom 2009.02.13 15:26:13
Célom az, hogy ide kirakom az összes spammerelő faszkalap címét, ha kapja be a többi spammer, és küldjék 1másnak a mailokat  XD Na, akkor hadd szójon!..