Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SODor

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valakinél csörgött a vekker, hogy már legalább 2 éve nem született új cikk a paleo étrend lejáratására, tehát a téma újra eladható... És ez lett az eredmény. Jaj. Értem én az igyekezetet, hogy beszéljünk a témáról, de miért nem olyanok teszik ezt, akik értenek is hozzá…..
Csütörtöki lazításnak most nem egy új kampányt kerestem, hanem valami kifejezetten régit. Végül 3 retró plakátot gyűjtöttem össze, amik az én személyes kedvenceim.  Az első máris a Mónika porszívó plakátja, mert emellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni. Én…..
Az Aranydisznó-díj alapítója, a Bistro Reklámügynökség pályázatot hirdet a legrosszabb reklámok újragondolására: ha 25 év alatti vagy, és sokkal jobbra meg tudtad volna csinálni a november 29-én mosléknak nyilvánított a Danon Pocak, Omlósz Maggi, nyervákolós Always, Fauna…..
Véget ért a harmadik X-Faktor, és nem tört meg az RTL-átok: a kertévé tehetségkutatóiban nő nem nyerhet. Oláh Gergő győzelmét nemcsak a trend miatt nem lehet meglepetésnek nevezni (az ilyen műsorokban általában nők szavaznak, faszikra), hanem azért sem, mert teljesen megérdemelt…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
2perc Amerika hasznos találmánya 2011.12.15 18:22:44
2perc.blog.hu ..
Futárra már nem telik. ..
SODor 2011.10.22 13:16:36
Egymás után harmadik alkalommal lett a közönség és a szakma kedvence Magyarország mértékadó hírportálja. Köszönjük a sok szavazatot, és reméljük minden kedves zsűritag megkapta a megígért pénzt, a transzszexuális pónit és a felfújható Schmitt Pált.A többéves kitartó…..
SODor 2011.08.26 18:04:43
A németből átképzett orosztanárokból átképzett angoltanárok már ismerkednek az elágazásokkal, többen érteni vélik a hátul tesztelő ciklust, de sokan vannak, akik exception-öket dobtak a hír hallatán. „Az angolt túl egyszerűnek találtuk, a holt nyelvekhez nehéz élő…..
SODor 2011.08.26 10:54:39
 Itt az első fordítás.Carl Sagan az egyik kedvenc emberi lényem a világon, talán épp ezért is akartam vele kezdeni a fordítást.Gondolatai kristálytiszták és szépen csengőek. A 20. század egyik leg(el)ismertebb tudósa és a tudomány népszerűsítője. A Kozmosz című…..
SODor 2011.08.09 14:52:13
Nagyon tetszett. Ha nem gond kitettem a videót a blogomra (amindenit.blog.hu) is, forrásmegjelöléssel természetesen. Csak így tovább! Remélem a jövőben sok hasonlóan érdekes videót fogok látni a blogodon. :)
A Júlia nem akar a földön járni című slágerével berobbant Fluor most egy 2012-es falinaptárral próbálja kiengesztelni az általa megbántott médiadívát. A jövő évi naptárba olyan gyöngyszemek kerülnek, mint Donatella és Fluor a kiszáradt Aral-tó medrében egy tankhajón,…..
Like Gyanús Hogy nézel ki ? 2011.05.25 13:38:00
 Ügyeljetek arra, hogy használjátok a tetszik gombot! /*Like gyanús*/..
Öntudatára ébredt majd gazdája ellen fordult egy NOKIA 6310-es telefon. A készülék egy Crazy Frog csengőhanggal végzett tulajdonosával. A holland állampolgár barátai is felfigyeltek arra, hogy a telefon először maga kezdte megválaszolni tulajdonosa SMS-eit, majd módosított a…..
SODor 2011.05.24 20:26:25
SODor 2011.05.12 21:36:23