Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiktik

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szakértői, az.  A bajnaista politikátlan politika bírálatát már elvégezte Navracsics bloggertárs, ezzel nem is untatunk senkit. Időközben az egyik nagyonszakértő már vissza is lépett, de nem ám azért, mert kartellezett az a cég, amelynek egyik vezetője volt, de nem…..
tiktik 2009.04.20 10:57:54
@Devil: Leszel szíves leperkálni a rád eső részt abból a kárból, amelyet választottaid okoztak az országnak! Ha már annyira sötét idióta vagy, hogy úgy látod a helyzetet, ahogy.
tiktik 2009.04.20 14:58:26
@Kettes: Semmi közöm ahhoz, hogy barom vagy, ahhoz viszont igen, hogy a baromságod - és elvtársaid baromsága - 25 milliárd dollárba kerül alsó hangon, amelynek fizetésébe pl. engem is belekényszerítetek.
tiktik 2009.04.20 15:06:48
@Kettes: Anyátokba már a kunbélás, lukácsgyörgyös mentalitással, hogy ti. a hülye néptől nem szabad felhatalmazást kérni, mert úgysem érti meg a zseniális koncepcióitokat, amelyekre pedig szüksége van az országnak.
Az összes libkomcsi így gondolkodik. Kurvára elegem van a permanens tanácsköztársaságból, meg a permanens hazudozásból, amely azon kívül, hogy vérlázító, rengeteg pénzbe is kerül.
Nem tűnt fel vazze, hogy szétcseszték az országot 2002 óta? Mi a f@szt akartok még egyáltalán? Milyen alapon szólaltok meg? Sűrű bocsánatkérések közepette húzódjatok belső emigrációba úgy 10 évre.
 Glatz Ferenc, Surányi György, Vértes András - a Hármak, Akikre A Szocialisták Rábíznák Az Ország Szekerét. A Gyurcsány politikai hibernálását szolgáló konstruktív bizalmatlansági indítvány sikeréhez nem is kell túl sok: mindössze 192 + 1 szavazat a parlamentben (aztán…..
tiktik 2009.03.25 12:36:06
@goaista:
A washingtoni konszenzuson kívül is van élet a gazdaságpolitikában. Sőt, most már csak ott van.

Hánynom kell ettől a Bokros-mániától. Ugyanúgy lejárt szavatosságú régi sz'r a krapek által képviselt közgazdasági iskola, mint a Tesco-ban ránk tolt sok olcsó szemét. Ha más nem, hát a válság megvilágíthatta volna.
Mandiner blog One Bokros fits all 2009.03.10 11:31:00
 A képen látható Rikárdó Dávid, nagybajuszú szaki - elfogadva a kedves invitálást - ráült az MDF-re, az meg menten összerogyott alatta. Dávid Ibolya pártelnök most elgondolkodhat azon, hogy mit nyert zseniális médiahackje által és mit veszített. Tagadhatatlanul nyert vele 5…..
tiktik 2009.03.10 13:43:35
@hiba: Az MDF már régóta nem önálló párt, hanem a Klub rádiós holding egyik eleme, lényegében a Political Capital szócsöve.
Ne firtassuk, hogy milyen emberek alkotják, de az biztos, hogy gazemberségben fej-fej mellett haladnak az SZDSZ-szel, ami nem kis teljesítmény. Nem akarom tudni, hogy mivel tartják őket sakkban, mert azt azért nem akarom elhinni, hogy Ibolya, Herényi stb. magától ilyen... hát hogyismondjam... hagyjuk.
Lassan a legnagyobb gyomorrontás is kevés az MDF portréjának megfestéséhez.
killtheradical Beszóltál? 2009.03.03 06:17:00
Neszójjábe! Nemzeti sorsdráma egyetlen felvonásban, az is rövid Szereplők: Mirek Topolánek, cseh miniszterelnök, az Európai Unió soros elnöke Angela Merkel, német kancellár Gyurcsány Ferenc, magyar miniszterelnök Bulgária, Lengyelország és Szlovákia képviselői Egyéb…..
 Bár lutheránus testvéreinktől érkezett, alábbi felhívással a Reakció kommuna kálvinista kommandója és pápista frakciója is mélységesen egyetért. A ma esti csendes együttlétre még SZDSZ-es barátaink is eljöhetnek, ígérjük, jelenlétüket nem áruljuk el…..
 Tündérmackók figyelem! Mi, magyar nők szombaton „egy kicsit énekelünk, egy kicsit elgondolkodunk”. „Ez a fajta lehetőség az Egyesült Államokból érkezett mihozzánk”, úgy hívják: nemzetközi nőnap.  Ez az egy nap „több figyelmet és…..
Bakonykúti és határa, 2009. február  „Az első telepesek a bronzkorban jelentek meg a környéken. Faluhelyük a forrás melletti dombokon volt.  Az i.e. 1800-1300 között itt élt kis csoport temetője a mai falu felé eső dombon volt. A későbbi korokból az avarok…..
 Nem lehetett jó Gyurcsány Ferencnek lenni tegnap. Az illető az EU tagállamainak válsággal foglalkozó, rendkívüli brüsszeli értekezletén 180 milliárd eurós stabilizációs programot kezdeményezett a kelet-európai országok, köztük az államcsőd szélén járó Ukrajna…..
tiktik 2009.03.02 13:35:08
@osborne: Éppen hogy szelektív felelősség lenne. A kollektív felelősség az most van. Mármint hogy a t. MSZP és SZDSZ szavazók miatt fizet MINDENKI.
tiktik 2009.03.02 13:51:20
@Dorombolo: Milyen reform? Megszorítási kísérletekre gondolsz, amelyet kormánybarát PR szakemberek neveztettek el "reformnak"?
Sajnálom, de dilettáns bénázás volt csak, valódi reformkísérlet egy darab se. Avagy Mihályi Pétert meg Horváth Ágnes lelki népbiztosokat talán ne nevezzük reformernek.
Nem kellett volna szétb@szni a gazdaságot, feleim odaát.

tiktik 2009.03.02 14:00:22
@Dorombolo: Ezek közül melyik segített volna lényegileg a gazdaság helyzetén? Egyik sem.
 Mint említettük, nehéz pénteken vagyunk túl. Képzeljenek el egy napot, amely úgy kezdődik, hogy az ember farkasordító hidegben Bencsik András- és Kondor Katalin-beszédeket hallgat. Durva, mi? És nem csak ők szólaltak fel a Magyar Hírlap melletti szimpátiatüntetésen, hanem…..
tiktik 2009.02.20 15:30:54
@tevevanegypupu: Tökéletesen egyetértek. Itt vazze a Nádas Péter az értelmiség, akinek retorikai csúcsteljesítmény volt az öszödi beszéd. Etika nélkül nincs értelmiség - se.

A Reakció meg sokadszorra keveri össze az ízlést a lényeggel. Kár.
Mandiner blog ProgramMan 2009.02.17 08:21:00
 Aki azt várja, hogy most zsigerből jól lehúzom Gyurcsány Ferenc hétfői tévés beszédét, csalódni fog. Nem volt azzal nagyobb gond, pontosabban a formai részével nem. A beszédhez elég jól ért a miniszterelnök; ehhez és új programok meghirdetéséhez. A teljesség igénye…..
Mandiner blog 199.999 2009.02.19 08:01:00
 Szabad vagyok és demokrata, az SZDSZ-es politikát azonban 1993 óta kozmopolita, kényeskedő nyálverésnek tartom. Mert más felfogásban élem meg magyarságom és az egyházak demonstratív alázása sem kenyerem. Néha ugyan eljátszom a gondolattal, hogy Gusztos Péterrel közösen…..
tiktik 2009.02.20 15:09:16
@tevevanegypupu:
Egyetértek. Hozzáteszem, nem a Fidesz lépett ki az SZDSZ ifjúsági tagozata szerepkörből, hanem az SZDSZ mászott a helyére a hagyományos Károlyi-Kun Béla szimbiózisba azzal, hogy Antallék aljas támadása után beállt az MSZP kormányba.

Halálosan tele van a f@szom ezzel az SZDSZ nevű erőszakos takonymócsing hordával. Nélkülük Gyurcsány sem lehetett volna. Nélkülük rendszerváltás-elk..rás sem lehetett volna.
Náci mentalitású társaság, akárhogy is szépítjük.
Jelen formájukban semmi, de semmi szükség rájuk.
 „A Magyar Hírlap „sztárpublicistája” azt írta, hogy a rendőröknek le kell lőni a cigányokat. Ez az alaptétel. Ehhez viszonyul mostanában erkölcs, hit és honszeretet. Az egyház és a köztársasági elnök hallgat. Az SZDSZ szintén.” - írja blogjában a…..
tiktik 2009.02.13 16:19:02
@snakekiller23: Az, hogy az igazság jelen esetben nem középen van. És Bayer impulzív, törvényalkotói célokra valóban nem alkalmas cikke - amely amúgy nem is ilyen céllal született - nem azonos mértékű gáz azzal, hogy a miniszterelnök kávéfőzője tudatosan és szándékosan hazudik a balpropaganda legótvarabb hagyományainak jegyében.

tiktik 2009.02.13 16:28:39
@lelkylola: Rendben. Voltam bátor megnézni közben az impresszumot. Van elég "ismerős" név.
Kár, hogy Tóta W is be van linkelve. Egy dolog a más vélemény, de a neurózisban pácolt cinizmus nem az a kategória, ami figyelmet érdemel.
Mindegy, ez nem az én dolgom.
tiktik 2009.02.13 16:37:07
@lelkylola: "Hiszen itt az a lényeg, hogy megvitassuk egymás közt, kinek-mi a ... Gyurcsányról...".

Drága vagy. Ehhez nekem special elég egy tőmondat. Bár nem szakvizsgáztam a SOTE-n.