Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andraszuzu

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem titok, hogy minden pár esetén az egyik fél valamivel szerelmesebb, mint a másik. Egy feltáró, új tanulmány az odaadás szintjének mérésére egy barométert hozott létre. A szexi, új felmérés rávilágított arra, hogy az, hogy ki adja és ki kapja egy kapcsolatban az orális szexet, egyértelműen…..
Érted ki megy? Magad, Uram... 2020.11.23 23:40:04
Olvassuk, hallgatjuk a híreket a járványról, elborzadtunk az olasz, a spanyol helyzettől a tavasszal, Ausztriát figyeli a Központi Bizottság (oppardon, Operatív Törzs...) hetente, naponta elmerülünk a hazai adatokban, de látjuk, hogy mi is zajlik körülöttünk pontosan? Hogy miért is fontos valahova…..
Naplózoom Maszk háborúk 2020.09.21 19:46:33
Kedves Naplóm! A történetemet múlt hétről hozom. Annyit hozzátennék a történethez, hogy titokban villamost vezető tisztességes átlag polgár vagyok, vagyis közutakon vasúti járművet vezető személy, aki vagyok. A történet szeptember első felében zajlik, amikor a szigorítások újra elindultak Budapest…..
A szocialista politikusok egyre kínosabban magyarázkodnak. Mondván, hogy Korózs Lajos az egyik legjobb szakpolitikus, bár elképzelhető, hogy ezúttal elmulasztotta a magát mentősnek kiadó asszonyság ellenőrzését, különben sem ő tehet a botrányról, a kommunikációs stáb tagjai is közreműködtek a kissé…..
Fura közlemény jelent meg ma arról, hogy Tarlós István főpolgármester és Palkovics László innovációs miniszter megállapodott arról, hogy éjfél és hajnal öt között repülési tilalom lesz Lisztferihegyen. A furcsaság az, hogy a két politikus egymással egyezett meg, nem az érintettekkel, bár a Wizz Air…..
2014 óta 300-nál is több jegyautomata működik városszerte és az agglomerációban. A főváros egyik legforgalmasabb pontján viszont egyetlen darabot sem sikerült elhelyezni. ..
andraszuzu 2019.01.17 14:12:55
@VT Man: Vilma kiralyne ut nincs, Ferihegy még ugy husz evig koztunk marad.
A fél internet fel akarja falni a Gundelt reggelire, miután nem csak annak ment híre, hogy a vendéglátó vállalat üzemelteti a fényűzően felújított miniszterelnökségi palota menzáját, de megismerhettük a menü fogásait és árait is. A Gundel online (Facebook) értékelése zuhanni kezdett, a cég pedig -…..
andraszuzu 2019.01.09 10:29:25
@exilis: Jo meglatas itt van a kutya elasva, ennyi penzbol nem lehet uzemeltetni egy kotott letszammal fogyaszto "menzat". Ugyanakkor itt egy melegito konyha van tehat az etelt ide is kell szallitani 850-ert. Viszont ha az elozo napi maradekot hozzak at mindenki jol jar meg egy kispenzu, nelkulozo megnemertett (pot)allamtitkar is.
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
andraszuzu 2018.12.23 16:57:29
A nagy kérdés, mi is történt az MTVA Kunigunda utcában található székhelyén 2018. december 16. késő estétől egészen 17. késő estig, közel 20 óra leforgása alatt. (amúgy tegye fel a kezét az, aki valaha is 20 órát várt valakire, akitől tanácsot/intézkedést/engedélyt/támogatást várt. -jelen esetben…..
Korunk Adonisza bizonyos hadisír-nyilvántartást vitt a székelyföldi Lövéte polgármesterének, és - ha már ott volt - megkoszorúzta az I. és II. világháborús magyar hősök emlékművét. Az ezt illusztráló képet maga töltötte fel a Facebook-oldalára. Mondjuk mindenki úgy koszorúz, ahogy akar, de azért…..
andraszuzu 2018.11.14 12:34:01
Reckl Amál blogja Szabotázs? 2018.10.22 03:30:30
A TV2-nél annyit hibáztak a hétvégén, hogy az már gyanús. Csatornán ősszel igencsak belehúztak, a hét minden napjára jut valamilyen szuperprodukció. Ezek persze többnyire érdektelenek (Sztárok és párok) vagy értelmetlenek (Ninja Warrior Hungary). De ahol ennyi műsort csinálnak, csak létre kell…..
A téli tesztek előtt, a holtszezonban számos változást jelentett be az F1 viszonylag új tulajdonosi köre. Ezek egyike a 'meetoo' jelenség egyik lecsapódása, ami szerint a több évtizedes, bőven az cirkusz alapkövévé, kis túlzással hagyománnyá avanzsált hostess nőszemélyek eltávolítása lett.  A…..
Új műsorvezetőt kap az Év hotele című műsor. Ez az RTL Klubon látható, minden vasárnap 12:30 perctől, egy olyan magazin, aminek minden adásában magyarországi szállodákat mutatnak be, amik közül az év végén a nézők választják ki a legjobbat. (Mondjuk minden hónapban lehet szavazni és nyerni is…..
andraszuzu 2017.08.21 12:08:04
Hajnalonként újabban három fapados gépnyi ember indul egy tenyérnyi helyről és halad át két útlevélbódén Ferihegyen. Tessék figyelni, lehet, hogy az egyik gép kapuja már zár, miközben a másik gép utasaival állunk a csőben, vagy a lépcsőn. Nyomulni kell és lifttel ki lehet kerülni a lépcsőn álló…..
andraszuzu 2017.07.01 09:34:40
@izotopia: Ugy negyven evig meg marad a regi nev, aztan majd meglatjuk. Talan meg lovas szobor is lesz.
Zuglóban brutális győzelmet aratott a baloldal - nyilatkozta büszkén a kampányban amúgy kisujját sem mozdító polgármesterünk, azaz miniszterelnökjelöltünk. Én úgy fogalmaznék, a baloldal kampánya volt brutális - mondhatni habonyi gátlástalanságú. A cél nem szentesíti az eszközt - senkinek sem.  A…..
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
A csatorna ügyvédi felszólító levélben követeli az ATV-től, hogy változtassa meg a Heti Napló Sváby Andrással című műsor címét, mellyel szerintük védjegybitorlást követnek el. A TV2 szerint ugyanis ez a cím egyezik a náluk 1997 és 2014 között futó Naplóéval. Fotó: Bődey János/Index A Blikk…..
A 24.hu forrásai szerint öt, a TV2 szerint a csatorna hírszerkesztőségének négy munkatársa távozott az elmúlt hetekben, leginkább azért, mert nem jöttek ki a híradó új főnökével, Tóth Tamás Antallal.  Távozott a Tényektől három és fél év után például Kertész Ádám riporter is, aki úgy hagyta ott a…..
NemGogol Önsorsrontás 2017.04.15 11:53:25
"A tudományban (...) a gondolkodás szabadsága nem terjedhet addig, hogy a tényeket ne vegyük figyelembe. Ha egy nézet ellentmond a tényeknek, vagy egyenesen értelmetlen, mert még önmagának is ellentmond és logikailag is hibás, akkor ilyen nézetet vallani egyszerűen ostobaság." Blaise Pascal  „Az…..
andraszuzu 2017.04.16 19:25:46
Van abban valami egészen egzotikus, hogy a kis magyar szórakoztatóipari piacnak köszönhetően simán celeb lehet az országos mentőszolgálat szóvivője vagy éppen egy toxikológus, mert egyszerűen Magyarország képtelen magától kitermelni érdekes közszereplőket. Most viszont a TV2 - ki más - átlépett egy…..
Megérezte Havas Henrik, hogy nem maradhat sokáig a Hot! magazinnál sem: egy órával a kirúgása előtt vetette fel a titkárnőjének, hogy vajon mikor veszik észre, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő magazinban tárcát vezet. Íme a Tanár úr facebookos posztja:    A dolog előzménye, hogy március…..