Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wovbagger

3544 bejegyzést írt és 526 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Whom Gods Destroy a Sons of Apollo romjain alakult meg. Nevezetesen Derek Sherinian és Bumblefoot új társakkal, de töretlen lelkesedéssel továbbra is kiváló minőségű dalokat komponált és rögzített. Aki nem hiszi, az klikkeljen és füleljen!  Insanium (24-bit HD audio) by Whom Gods Destroy..
Legendák, ha találkoznak, annak a végeredménye akár egy királyos lemez is lehet. Most így történt. Liam Gallagher & John Squire - Just Another Rainbow - Fab Mayday Chemical Revision by Fab Mayday ..
Először Toljuk, aztán Húzzuk.  Pull by Sons of Alpha Centauri..
A frankó borító mögött finom Mastodon-like muzsika rejtőzik. Becsületkasszás. Year Of The Hog by Üga Büga ..
Derült égből hopp! Egy hatszámos EP nyár közepén az Ulvertől. Hollywood Babylon by Ulver ..
Kérem szépen, a sztóner mötál tudomány, nem kitaláció.  Science, Not Fiction by Orange Goblin..
Sosem gondoltam, hogy valaha lesz még második Iota nagylemez - erre bő másfél évtizeddel a Tales (2008) után itt van a Pentasomnia. Kis túlzással jobb is, mint elődje, de az bizti, hogy 2024 eddigi legfrankóbb sztóner albumáról van szó. Fülelni muszáj: Pentasomnia by Iota ..
A világ Perry bá szemszögéből - egy tucatnyi dal, olyan vendégekkel, mint Shaun Ryder, Tricky, Rose Waite. Sivatagi hőségben ajánlott. King Perry by Lee Scratch Perry ..
Négy éve a Silver Buddha Dreaminget szinte ronggyá hallgattam, két éve viszont a Worlds Collide csak mérsékelt lelkesedést váltott ki belőlem. Az idei hanganyagot imkább az utóbbi koronghoz érzem hasonlóanak, vagyis annyira nem mozgat meg. Ennek ellenére minőségi munka, és másoknak szerezhet…..
A kanadai Dopethrone zenészei már májusban úgy becuccoltak, hogy azóta is ingyen (na jó: becsületkasszás módon) mérik az új korongjukat. BROKE SABBATH by DOPETHRONE ..
wovbagger 2024.07.11 21:25:44
A (szub)trópusi idő miatt egy héttel meghosszabbított szuperhiper hőségriadó kedvéért következzen egy királyos sztóner album 2022-ből; akkor is, ha öndefiníciójuk szerint pszichodélikás swamp rockot művelnek. Shadow Work by Mister Earthbound ..
Még februárban jelent meg az Isztambul-Berlin tengelyen alkotó Bipolar Architecture második albuma. Post-metaljukhoz pont annyi halálmetálos agressziót és blackened miazmát kevernek, hogy jól essen őket hallgatni, viszont ne érezd azt, hogy koppincsbanda húzza a fejráznivalót a füledbe. Egy újabb…..
Valójában csak két Mr. Big nagylemezt ismerek (Mr. Big 1989, Lean Into It 1991), de azokat a mai napig kedvelem. Anno persze hupililát hánytam, amikor a Music TV orrvérzésig tolta a To be with You című dalukat, és talán emaitt sem kerestem velük később a kapcsolatot. Közben persze eltelt némi idő,…..
Ezek a csávók lemezről lemezre egyre jobbak, és mondom ezt úgy, hogy a Forgotten Days-t is folyamatosan pörgetem, mióta négy éve megjelent.  Mind Burns Alive by Pallbearer..
Technikás hőhalál.  Unicursal by NOCTURNUS AD..
Húsz év után van új The Folk Implosion hanganyag is.  Walk Thru Me by The Folk Implosion..
Három év telt el a Memorial óta, és újra itt van a Spaceslug. Az Out of Water post-metalt kever stoner doommal, röviden, tömören, bő fél órában. Csodás csapás még májusból. Out Of Water by Spaceslug ..
Egyik legkedvencebb duónk az elmúlt öt évben nagyobb sebességre kapcsolva adja ki albumait. Az Ohio Players-en a Motown Sound előtt hajtanak fejet - ennyiből inkább tűnik meglepőnek, mintsem rendkívülinek az ötlet. A cseresznye a torta habján az, hogy Dan the Automator volt a producer, Noel…..
Pár zenész arc összeállt, és ötletes módon átformálták a kedvenc Slayer-dalaikat. Az új dimenziót kapott öt szerzemény így egyszerre szórakoztató, hátborzongató és (szinte) zseniális. Az elkövetők pedig Laura Pleasants (Kylesa), Amy Barrysmith (Year of the Cobra), Peder Bergstrand (Lowrider). Scott…..
Kedvenc Zakkünk kétlemeznyi hosszan szombatot imád.  ..
Savas Bácsi és a Halottütemek idén a képzeletbeli mozifilmek zenéinek világába látogatott el. A zeneszerzésben Ennio Morricone és a giallok vezették a kezüket.  ..
Hatodik, és mindeddig szerintem legjobb albumával rukkolt elő a napokban a Hail Spirit Noir. Fossil Gardens by Hail Spirit Noir ..
A japán Mono három évvel a Pilgrimage of the Soul után az über-hiper-cinematic Oath albummal tér vissza.  OATH by MONO..
Zene húros és ütős hangszerekre, valamint Alcsesztára. Legközelebb élőben: 2024. november 20., Dürer kert Les Chants de l'Aurore by Alcest ..
Gyógyító Sumákolás közel nyolcvan percben.  The Healer by SUMAC..