Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wovbagger

3514 bejegyzést írt és 525 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új DJ Krush idén februárban jelent meg a semmiből.  ..
A KK's Slayer és az IWRYB! bemutatja: Feltörök a Pokolból, avagy tisztelet az Ölőnek címmel Király Kerim főszereplésével új, színes, térhatású sztereo albumát. Dave Lombardo szerepében Paul Bostaph hallható, Tom Arayát Mark Osegueda személyesíti meg, Hanneman viszont nem volt. A háromnegyed órás…..
Az In Vain lassan, megfontoltan hat év alatt elkészítette ötödik művét. A norvég banda továbbra is a progger death és progger black metszéspontjának koronázatlan királya. Frankón hasítanak a dalok, a hangzás is álomszép, és emiatt a Solemn nemcsak a heti évlemeze lesz, hanem a '24 év végi listákon…..
Az Ufomammut is durván kényeztet bennünket az idei korongjával: a Hidden úgy marcangol szét, majd rak össze új emberré háromnegyed óra alatt, hogy a végén meg is köszönöd ezt a talján muzsikusoknak. Hidden by UFOMAMMUT ..
Öt hosszú év, illletve egy világjárvány telt el az Inter Arma legutóbbi sorlemeze óta, de most megérkezett az új albumuk. Amiben nem csalódtam, mert simán hozza a '16-os Paradise Gallows óta megszokott minőséget. Így nem csoda, hogy lassan három hete pörög a lejátszómban. Tessék csak…..
A Sünatya megint itt van, és adja az ívet a sztónerikus kántáló rákenróval. Legközelebb élőben: 2024. május 13., Robot  Chasing Shadows by SUNNATA..
Holnap érkezik a Dürerbe a kanadai Big Brave a különleges, post-sludge-ban gyökerező masszív minimalizmusával. A Chaos Of Flowers by BIG|BRAVE ..
A Brume életművében a Kakas és a Nyuszik után a Nyest következik. Jelen esetben a lökött koncepció a zseniális harmadik lemezzel randizik: itt tényleg nem túlzás a határok tágításáról, a zenei világ finomhangolásáról és az idei év egyik eddigi legnagyobb meglepetéséről hadoválni. Leginkább a…..
Sok víz lefolyt a Dunán és a Tiszán azóta, hogy a Black Pyramid 2013-ban kiadta legutóbbi, Adversarial című albumát. De végül megérkezett a negyedik nagylemezük is, amely simán van akkora királyság, mint a 2009-es cím nélküli bemutatkozó anyaguk. The Paths of Time Are Vast by Black Pyramid ..
Blogunk bemutatja: az eheti évlemeze. Nemcsak noise rockereknek. Up On Gravity Hill by METZ ..
A The Neptune Power Federation korábban már kapott posztot, ez pedig az új korongjuk. A lényeg most is ugyanaz, mint korábban: a banda The Black Plagums énekesnő vezetésével jóféle, tempós aussie heavy rákenrót nyomat. Goodnight My Children by The Neptune Power Federation ..
Sivatagi pszichedáliából, doom-ból, és görög ízekből épül fel a Kirké varázslónőről elnevezett banda muzsikája. Akinek ez nem elég, az május 3-án, pénteken a Hajón élőben is megnézheti őket.  Κυκεώνας by Khirki..
Járnak ide még Black Tuskosok? Mer' ez ám egy klafa lemez. The Way Forward by Black Tusk ..
Cséplés és hadarás 25 percben. Mindenképpen hallgasd meg, ha agyrobbantást szeretnél. Coagulated Bliss by Full of Hell ..
Melvins - toties, sed non ultimus, hospes noster. Placet hoc testimonium cum maxime (A) Senile Animal. Denique omnia nosti. Aures mille sunt!  Tarantula Heart by Melvins..
Robert Smith pár napja ünnepelte fennállásának 65. évfordulóját. A szép alkalom örömére álljon itt ez az élő felvétel - ami nem a legjobb minőségű, de az igazi rajongót ez úgysem érdekli. Harminckét dal 140 percben, mi kell még?  ..
Harmadszor is vendégünk a Dvne. Korábban. Legközelebb élőben: 2024. június 5-én a Dürerben. Voidkind by DVNE ..
Három fejű sárkány a láthatáron!  Cometh The Storm by High On Fire..
Februárban tette közzé az archív felvételeket tartalmazó albumát a Bardo Pond. A korong négy szerzeményét a kétezres évek elején rögzítették, és Bandcamp oldalukon úgy fogalmaznak, hogy "akusztikus ambientségek és félelmetesnek tűnő torzítások" hallhatók a Volume 9-en. Jelentsen ez pontosan bármit…..
Drezdában a mai napig élnek Sabbath-imádók, ezért a Slow Green Thing harmadik alkalommal vendégünk a blogon. Zenéjük továbbra is lassú, és zsíros riffektől súlyos. Wetterwarte / Waltherstrasse by Slow Green Thing ..
Itt kérem death metal folyik, méghozzá a legjobb és legszebb öregsulis hagyományok nyomán. Elődjéhez hasonlóan a második Vltimas album sem nyit új utakat a műfajban, ennek ellenére jól esik a fülnek akár egymás után többször is meghallgatni. Ehhez 37 perces játékideje is ideális. Csekira:  EPIC by…..
A brit Mastiff idén tavasszal harapósabb albummal rukkolt elő, mint amilyen a 2019-es Plague volt. Köszönhető ez valszeg annak, hogy crossover hardcore muzsikájuk jelenleg inkább a sludge-crust-core tengelyen helyezhető el.  Deprecipice by Mastiff..
Az Under Acid Hoof után nekem kicsit csalódás volt a 2021-es Caravan album, talán azért, mert egy erős szintugrásra számítottam tőlük. Erre mostanáig kellett várni, de a Megafauna minden ízében teljesítette az elvárásaimat. Nálam ez most biztosan az évlemeze április első hetében.  ..
Van új Sleater-Kinney nagylemez is január óta (illetve a számomra haloványnak bizonyult The Center Won't Hold óta 2021-ben is megjelent egy korongjuk Path of Wellness címmel), és a Little Rope dalai a veszteségről és a gyászról szólnak. Az album a témája miatt kevésbé energikus, mint a '15-ös No…..
Julia Holter vadiúj nagylemezét első gyermekének érkezése, valamint szeretteinek távozása inspirálta. Zeneileg a lassú, jazzes momentumok és a kísérletező kedv szerzeményekké formálása lehettek a Something... fő ihletői. Az album komótosan közelítve az utolsó dal felé félig-meddig átcsusszan az…..