Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aztgondolom

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye, lezajlott Budapesten egy előválasztás, amely a magyar demokrácia szebb napjait idézi. Hogy miért? Azért, mert egy több körös választással megválasztott vezető nagyobb legitimitással bír, és persze ez redukálja az esetleges csalást szervezők esélyeit, valamint esélyt ad azoknak, akik a második…..
aztgondolom 2019.06.29 13:29:12
@megamovieboy: nagyon szeretném már egyszer megtapasztalni annak a hátrányait ami ennek a bebetonozott hatalomnak bukása jelentene. Nem szeretnék
. Nagyon nem szeretnék Orbán fején koronát látni és még kevésbé szeretném az Orbán család ebből következő dinasztializálódását. Mert errefelé haladunk.
A pártmédia váteszi képességekkel ruházta fel Orbánt, hívei szinte tévedhetetlennek, született vezetőnek állítják be őt. A valóság viszont az, hogy Felcsút Géniusza az utóbbi időben szinte mindig mellélő, a parlamenti választások óta gyakorlatilag egyetlen terve sem jött be.  Az A-terv - Európa…..
aztgondolom 2019.05.26 13:38:27
@szepipiktor:
ezt még el is fogadnám ha a hatalom legalább egy picit is a tisztesség és becsület, és nem az anyagi érdek vezérelné. A problémára nem az a válasz hogy az ellenzék is azt csinálta vagy csinálná. Szerinted ha az unió a közbeszerzések anomáliái (finoman fogalmazva) miatt 4-500 milliárdot vissza fizettet az rendjén lesz hogy nekem , neked is fizetned kell majd érte. Persze Soros keze van a dologban. Sem Mszp-s, sem Dk-s sem LMP-s ,de még zsidó sem vagyok. Mikor hisszük el hogy a cél nem szentesítheti az eszközt . mert ha igen annak igen rosz vége szokott lenni.
Az egyenirányúsított Fidesz-propagandamédia egyik tagjában jelent meg egy, a NER-rel és az Orbán-rezsimmel, sőt, magával a miniszterelnökkel szemben kritikus interjú. ..
A rendszerváltásunk hivatalos története fél év híján 30 éve Nagy Imre újratemetésével kezdődött, amely egyúttal -- már akkor is csalással -- megalapozta a mai kormányfő karrierjét. Most ő vetett végett ugyanennek a narratívának mint amely már kiszolgálta őt és fel lehet váltani valami mással. Az…..
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
Információink szerint Medgyesi Miklós riporter hivatalosan közös megegyezéssel távozik a Hír TV-től, valójában azért kell távoznia, mert olyan kérdéseket tett fel, amiket nem lett volna szabad. Először Halász János Fidesz frakciószóvivőtől a szerdai Nemzetbiztonsági Bizottsági ülés után kérdezte…..
Vajon tényleg joga volt a nemesúrnak elhálni a nászéjszakát a birtokán élő leányokkal? Miért nem lehetett a főnemesnek a köznemessel házasodni? Mit jelent a mágnás kifejezés? Apró-cseprő titkok a címeresek nemesi előjogairól, kiváltságairól! Forrás: Wikipedia, Eszterházy család címere..
aztgondolom 2018.10.04 19:17:33
@444: városi polgár csak az lehetett aki alávetette magát a városi törvénykezésnek, ennek megfelelően le kellett mondani a nemesi vármegyékhez kötött szabályozások egyrészéről. az öt szabad királyi városban ilyen volt máramarossziget, is önálló városvezetése volt a nemességnek és külön a polgároknak. a nemesek élén a nemesség hadnagya ált a polgárság élén pedig a főbíró. Nemesek ügyeivel a nemeség előljárói és bírái, a polgárok ügyes bajos dolgaiban a főbiró és az előljárók döntöttek. mindegyik testület évente lett megválasztva természetesen újra választási lehetőséggel
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
aztgondolom 2010.12.21 11:26:31
@Megdobbent:

Én hallottam ma reggel a kérdéses műsort.
A műsor vezető szabályosan bekonferálta a tiltakzást és a szünetet.

Csak így tovább fidesz csupa kisbetűvel.
Valyon Pintér mit lép mondjuk 2011.márc.16-án a diákokkal szemben.
istvan

Nem tanulnak