Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kratos

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krumplit tessék! Nem először (és valószínűleg nem is utoljára) fordul elő, hogy olyan dologba botlunk, amely meghaladja üzenetdekódoló tudományunkat. Ezúttal is egy olyan képrejtvénnyel találtuk szembe magunkat, ami még egy Columbónak vagy Langdon professzornak is komoly…..
kratos 2008.07.25 14:52:01
Megbukhat a szcientológus Lenkei. Forrás: fn.hu cikk Az érdekesebb részeket kiemelném: A szcientológiáról: A legfontosabb véleményformálók, mint például a BBC, a Time Magazin, a Los Angeles Times vagy Richard Dawkins professzor és számos kiugrott egykori magas rangot elért tag…..
w Babilon bukása 2008.07.01 05:50:00
Sok víz lefolyt, amióta itt szcientológiáról esett szó. Online a víz gyorsan folyik. Azóta a magyar szcientológia-kritikának forgalmas főhadiszállása alakult ki, hazánkban megjelent az Anonymous aktivistacsoport, és a mainstream sajtó vérebként csap le szegény Schmitt Pálra,…..
labdabiztos Orálisan hülye 2008.04.04 10:11:00
MLSZ ülések idején dupla pulzusszámmal kattogtatjuk egerünket, várva az obligát ökörségre, melyet az elnök, a főtitkár (ha aznap épp van), vagy valamelyik elnökségi tag menetrendszerűen szolgáltat számunkra. Ezúttal Kovács Pétert ragadta magával a nyilatkozás heve, aki ezen…..
kratos 2008.04.04 12:14:31
Vannak a nagyon jó reklámok, amikre még évek múltán is emlékszünk. Aztán vannak a jellegtelenek, amiket megnézünk, de agyunk azonnal töröl minden velük kapcsolatos információt. Vannak aztán a simán rossz reklámok, de mind közül azok a legérdekesebbek, amelyek olyannyira…..
Zseniális videót rögzített a TASZ a múlt heti bécsi ENSZ-drogkonferencián. Egy holland pszichiáter már sokadik alkalommal szegezte a kínzó kérdést az ENSZ Kábítószer- és Bűnüldözési Irodájának igazgatójának: ha Hollandiában 30 éve felnőttek mindeféle para és…..
Mókus munkanélküli, ezért bújja az álláshirdetéseket, így talált rá a Coca-Cola első blikkre meghökkentő poénbombájára. A ""tréfásan"" megfogalmazott álláshirdetés láttán azonnal a Nemzet Szóviccteknőcére asszociált. Innen üzenjük neki: ez…..
comment:com A lány és a mellrák 2008.03.11 13:09:00
Kissé félve ültem le Szalai Anett Mellbevágó című dokumentumfilmje elé, mert egészen pontosan nem is tudtam, hogy mit fogok kapni tőle, de ez még hagyján, én magam sem voltam azzal tisztában, hogy mit is várok el egy olyan dokumentumfilmtől, amiben a rendező a saját, rákkal…..
addict Ég a Skoda a szaunában 2008.02.25 09:09:00
Már jó ideje borzolja a kedélyeket a Skoda Fabia Combi reklámkampánya, amelynek végre sikerült a reklámblokkba is becsempésznie a Szeszélyes Évszakok színvonalú gatyaletolós, aláröhögéses  szórakoztatást. A film egy szaunában játszódik, ahol egy nő Esztergályos…..
A szakítósblog meghódította a topmenedzsereket is végre, pedig sokáig azt hittük, ők nem is éreznek.  A sztoriban ez az éjszakai bkv-zás fura: tényleg a gazdag juppik jegyet lyukasztanak? És itt közöljük minden idők legundorítóbb szakítós szövegét, vigyázz, kész,…..
Blazírt pofa, lefitymáló tekintet, fájdalmas grimasz, esetleg túláradó gólöröm. Eddig ezeket az arcait ismertük a francia géniusznak, de most ütött a leleplezés órája, a boncasztalon csupaszra vetkőztetjük infantilis lelkét. Az NST bemutatja: Thierry Henry, a Kaméleonember.…..
A Tiny Code nevű független iPhone-programozócsoport oldalán található utalás az 1.1.4-es firmware-re fake volt, csakúgy, mint az oldal átlinkelése az iPhone fejlesztői oldalára, olvashatjuk Kelly nyilatkozatát a Macenstein oldalán. Hogy mi értelme volt a viccnek, nem tudom, hiszen azt…..
kratos 2008.02.19 19:03:55
Appleblog Ki a legsznobabb? 2008.02.18 16:39:00
At&ee javaslatára versenyt hirdetek, aztán lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Mindenesetre egy felmérés szerint mi, Mac-júzerek sznobok és arrogánsak vagyunk. Ki mit tud felmutatni? Nem veszel fel cipőt negyvenezer alatt? Undorral tolsz el magadtól minden kütyüt, amin nincs alma?…..
kratos 2008.02.18 21:48:43
karma · karma.blog.hu 2008.02.18. 18:39:41
Aranyos ez a verseny :)

Mivel PC-t és Macet egyaránt használok (egészen addig, amíg a Microsoft Office Powerpoint használható nem lesz végre Macen), van összehasonlítási alapom :)


akkor jó hírem van: office 2008 for mac
Bár az ötlet jópofa, ezúttal is erős a gyanúm, hogy a kampányt azért készítették, hogy jól mutasson majd a reklámversenyre küldendő ppt-preziben. Teljesen jó gondolat lenne, hogy az emberek ne dobálják, köpködjék szanaszét a rágóikat, hanem kis kezecskéikkel ügyesen…..
Egy erős filozófiai bevezetővel leírt szerelemi történettől nem várunk mást, csak Heideggert, de azt itt nem kapunk, mivel levélírónk a filozófia alapjaival kezdi: születés, halál, anál, muhaha.A Jankkovics-Szemadám szimbólumkönyv szerint is a tűz a szerelem régi metaforája,…..
Valószínűleg napokig tartó, rosszindulatú, embertársainkat megalázó röhögéssel ajándékozott meg minket a Magyar Márkaszövetség, miután beszopták az egyelőre ismeretlen reklámügynökségük remek ötletét, és verspályázatot hirdettek. Igen, Szerelmes verset kell írni olyan…..
w Született december 25-én 2007.12.24 12:00:00
Idegölő, kimerítő munka az ajándékvadászat, a fenyőfa utáni kajtatás, a díszítés, a rokonlátogatások szervezése, a menü összeállítása. Alig marad egy-egy perc, hogy megálljunk, és gondoljunk Rá. Aki Istentől született, megváltott minket, és felméne a mennyekbe. Hány…..
Kezdek már roszul látni az egyik szememre, de úgy érzem hogy a tegnapi lefolgalásokról itt is érdemes (még több) szót ejteni. Itt ugyanis nem egyszerűen arról van szó, hogy megbukott néhány sportkocsiban furikázó bűnöző, meg néhány srác nem kapja meg a napi pornó/sorozat…..
kratos 2007.11.09 20:06:21
az
Az általunk is már többször hivatkozott Full Tilt-es, zseniális reklámsorozat egyik filmjének alapötletét "vette kölcsön" az RTL Klub, Pókerarc című - amúgy is licenszelt - műsorának beharangozójához - írhatnánk, de sajnos itt egyszerűen pofátlan lopásról van szó.…..
A világon nem mindenhol vadiúj, de hozzánk "hivatalosan" még nem jutott el a Coca Cola Zero, a garantáltan mindenmentes új fitneszkóla. Azaz akad olyan hazai bolt, amelyik Ausztriából behozza "magánimportban", egy ilyen helyről szereztünk mi is pár dobozzal, aztán…..
Subba Lóvásár 2007.07.04 15:17:00
Tudjuk, hogy mindenki szeretne egy picit belátni a modellügynökségek mesés, lóvásárt idéző világába. Nincs is szórakoztatóbb a kisfilmeknél, amelyekkel ezeket az Y-kategóriás anyaszomorítókat próbálják eladni. Ez az amikor a profi előadóművész is feszeng…..