Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutato525

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Elég hülye helyzet állt elő a cégnél, ahol dolgozom. Most pénteken, azaz 20-án karácsonyi bulit tart a vezetés nekünk beosztottaknak egy budapesti étteremben. Ezzel akarják megköszönni mindenki éves fáradozását, mondjuk ez alapvetően szerintem jó dolog, évek…..
..
kutato525 2013.09.23 21:04:57
A szocializmusban az államosított divat célja az ország felöltöztetése volt. A feladat végrehajtása gyártási háttér és megfelelő szaktudás nélkül azonban komoly nehézségekbe ütközött... Az 1950-es évek elején az első ötéves terv, a sztahanovista munkaverseny…..
TComment Biciklizel? Megöllek! 2013.08.14 06:51:13
Miért utálja az autós a biciklistát? És fordítva? Hülye biciklisekről hülye autósoknak. És fordítva. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
kutato525 2013.08.14 13:00:32
@Láng Péter:
Alapvetően szabályosan közlekedsz, csak éppen magad döntöd el, melyik lámpa felesleges? Arra hivatkozva, hogy úgysincs rendszámod, tehát egyszerűen leszarod. Bravó, gratulálok! Ha éppen nincs kamera egy áruházban, akkor lopsz is? Vagy ha nem látják, akkor a neked nem tetsző embereket leütöd?
Nem az zavarja az autósokat, hogy te haladsz, ők meg nem, hanem, hogy pofátlanul leszarsz minde szabályt, ami biztosítja a rendet. Ezért utálják az autósok a kerékpárosokat. Mert parasztok.
90's Napfogyatkozás az űrből 2013.08.11 16:46:28
Éppen ma 14 éve, hogy teljes napfogyatkozás volt kis hazánkban.Emlékszem, mennyire vártam, és arra is, hogy nagyon lenyűgözött, ahogy a virágok bezárják a szirmaikat, vagy ahogyan a madarak, a méhek aludni tértek. Felnagyítva láthattam, ahogyan a Nap, ez a felfoghatatlan méretű…..
(Többen kérdezték már, hogy miben mások a magyar munkakörülmények külföldhöz képest? Igaz-e, hogy "nyugaton" kevésbé stresszesek az emberek, és jobb körülmények között dolgoznak, miközben hazánkban a szart is kitapossák a munkásból? Erre a kérdésre szeretnék egy kicsit…..
kutato525 2013.07.17 15:41:30
Szerintem itt sem szabad általánosítani.A vásárlók/ügyfelek között is vanak bunkók, de:
Az említett néni a munkáltatója cégét KÉPVISELI, tehát vagy el tudja látni a munkát, vagy sem. Ez a munkáltató felelőssége is.
Néniről még a következőt: a napokban a 62. Főpostán kellett átvennem egy nagyalakú küldeményt, amilyet havonta kapok. Arról most nem beszélek, hogy a felújítás miatt milyen kuplerájt csinált a főposta, mindegy. Arról sem beszélek, hogy a Posta min. egy évszázad alatt nem vette észre, hogy a küldeméyneket címre vinni napközben tök felesleges, mert az emberek 90 százaláka nincs otthon. Tehát kiviszik, majd visszacipelik, hogy aztán este lehessen sorbanállni a postán.(Ezen végre el kellene gondolkozni, kedves POSTA, nem!!!?
Szóval:A kiszolgáló idős hölgy (másképpen: öregasszony), térült-fordult az értesítőmmel, és gyanús gyorsasággal visszatért azzal, hogy ez aznapi értesítő, tehát a csomag nem lehet még a postahivatalban. Megjegyzésemre, hogy máskor is átvehettem aznap, már ingerülten, arrogánsan válaszolt, és sajnos időhiányában annyiban hagytam a dolgot. Azonban kifelém menetben megláttam, hogy a csoportvezetői asztalnál ül egy fiatalabb hölgy. Őt megkértem, hogy nézze meg még egyszer a csomagomat, és láss csodát: megvolt!!!.
Na, kedvem lett volna balhét csinálni, de mondom, siettem tovább.
Szóval, mindkét oldalról lehet mesélni, de az biztos: ÜGYFÉLKÖZPONTÚVÁ kell tenni a szolgáltatásokat. A nem odavalókat kirakni, és akkor kevesebb lesz a reklamáló ügyfél is.
A görög köztévé és rádió bezárása kapcsán egészen érdekes összeállítást közölt az RTL Klub szerda esti Híradója. Miközben kifejtik, hogy nemcsak Görögországban érintik a megszorítások a közmédiát, hanem Nagy-Britanniában és Franciaországban is spórol a kormányzat…..
Már megint eltelt egy nap, és ismételten kaptam néhány érdekes levelet, és néhány ismerkedési folyamat is alakulóban van. Délután már alig bírtam a levelek olvasgatásával, furcsa egy helyzet, mikor az ember azon drukkol, hogy írjon már valaki akkor nem történik semmi, amikor meg…..
Mostanában sokat foglalkoztunk a magyar fiatalok kivándorlásának témájával - lássuk, milyen az, amikor valaki tényleg úgy dönt 2012-ben, hogy nekivág, ám nem a megszokott London-Berlin tengelyen vadászik letelepedésre. Ambrus Vilmos írása a munkavállalási lehetőségekről…..
Puzsér: Ideje, hogy végre azt megillető terjedelemben és szakértelemmel értekezzünk civilizációnk egyik legsúlyosabb problémájáról, a férfienergián élősködő társadalmi mételyről: a szűzkurváról. A szűzkurva nem pénzt akar, mint egy tisztességes prosti. Nem is faszt,…..
„Szépen lassan beleszerettem D.-be. Ő erről nem tudott semmit. Egyszer viccelődött csak azzal, hogy csinálhatnánk hármasban, de ez megmaradt viccnek” – a szövevényes történetből megtudhatod, miért nem tanácsos más férjébe beleszeretni és milyen bölcsek tudnak…..