Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tenkes kapitánya

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tucano barátunk egy sokunk számára ismeretlen világba kalahuzol el bennünket. Ez a világ nem csak ismeretlen, hanem túlzás nélkül állíthatom felfoghatatlan: szabályai megbotránkoztathatnak, teszem hozzá, nem véletlenül. Egy országról lesz szó, ahol farkas törvények uralkodnak. Az életben maradás…..
tenkes kapitánya 2010.01.13 12:22:50
@Bodzaszedő Manager: egyetértek veled barátom csak arra próbáltam rávilágitani hogy nálunk nem a munkán van a hangsuly hanem az általad felvázolt Maunika só és juttatás a bodzaszedőknek.Ha nem változik a helyzet elindul a Dél Amerikanizálódás,az pedig a favellákhoz vezet sajna:(Pedig a munkát kellene növelni nem a segélyeket,mert az nem vezet sehova,illetve a zsákutcába.Onnét meg nehéz visszafordulni.
tenkes kapitánya 2010.01.13 12:28:50
@Bodzaszedő Manager: bocsi lemaradt:emlitetted az oktatást jelenlegi állapota siralmas sajnos,7 osztályos gyerek kérdi a boltost ebből kijön x termékneki van 150 ftja a termék 230 ft
hát legszivesebben elsirnám magam ,de nem egyedi est boltos barátom nevetve mondta ide züllöttünk:(
de ugyanez mondható el az olvasásról is.
tenkes kapitánya 2010.01.13 14:45:00
@Árpádka: DE nem kell nagyváros a bűnözés terjedéséhez elég a liberális nyugatmajmolás ahogy irod és magukévá teszik a falvakat,kisvárosokat is rerdőröstül polgármesterestől nefeledd.Menj el keletre és elsirod magad .Nagyon jó uton haladunk az általam leirtak irányába.De zsenge ifjukoromba kisfalumba kinthagyhattad a pénzed a kertben megvolt egy hét mulvais,pedig fehérek lakta terület,2009ben már ez nem voltigaz ,terjed a bün arrais.
autózz! 100 000 forintos videó 2009.12.28 10:25:00
Nincs ezen nagyon mit szépíteni, Gyula jól megszívta. Piros lámpán tilos átmenni, a kamera jó szögben állt, videó ügyesen megvágva, a szerencsétlen baleknak meg mehet a zsíros, kövér csekk. Megpályázom én is a nyeremény blogpólót, bár inkább kihagytam volna a lehetőséget,…..
tenkes kapitánya 2009.12.30 07:11:30
@Kulics: gondolom te csak gyalogosan sértesz szabályt,bár szted te hibátlan vagy!
Legalábbis amit irtál a komentre ez jönle!

Mert Mo -gon van olyan rendőr amikor felfedezi ,hogy az utépitő egy éven tul kinfelejti a táblát,gondolta kaszálunk egy nagyot kiáltak éjszakai sötétben30km helyett mindenki többel ment de azok faragtak rá akik tudták hogy nagyon rég volt utépités.
Lényeg jogilag tiszta ügyes a rendőre mert kihasználta a lehetőséget fizess magyar.

Tőlünk nyugatra ugye nem mondod hogy éven tul kinfelejtik az utépités táblát?
Gulyásdemokrácia Farkas-vakság 2009.12.27 22:11:42
Sokan keltek Farkas Péter védelmére az elmúlt pár órában, két fő csapás mentén. Egyik kérdésük az, nem igazságtalan-e hét évet adni kábítószer-termesztésért, miközben gyilkosok ennél jóval kevesebbel megúszhatják. A másik felvetés pedig: vajon igazán bűn ez az egész,…..
Akik rendszeres nézői a Múlt-kornak, már megszokhatták, hogy a műsor készítői időről időre olyan film- és hangfelvételeket, fotókat mutatnak be, amelyek eddig nem voltak nyilvánosak, vagy lappangtak valahol. A műsor ez évi utolsó adása szintén különleges lesz, egy eddig…..
A dél-texasi Corpus Christi város bírósága többrendbeli rongálásért és marihuána birtoklásáért nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a 18 éves Sebastian Perez-t. A fiúra huszonöt festékszóróval elkövetett esetet bizonyítottak rá, amivel a rendőrség szerint…..
tenkes kapitánya 2009.12.22 15:25:48
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Egy másik poszton vitatkoztunk nézeteinken,de most egyetértünk,látom te sem panelba lax mert a köcsögök töbsége onét jön aki a más falát fujkálja.Igen ha nálunk is ez lenne nem ronditanának bele mindenbe.Igaz nálunk jönne a liberális duma hogy nem szabad,de nemártana körülnézni hogy máshol hogyis megy ez?Valaki emlitette angliát igen ők is megfékezték a futbalhuliganizmust rendesen.Nálunk az is távol van még sajna:(
tenkes kapitánya 2009.12.22 15:33:56
@mrbrownstone:
Tudta a srtác hogy mit kaphat érte? Igen tudnia kelett elvégre ott élt.Elkövette késő bánat!ez van.
  Az Urbanista már többet foglalkozott a kocsmabezárásokkal és nyitvatartás-korlátozásokkal, mint a chicagói rendőrség a 20-as években. Azt hittem, már nem is kerül többet elő a téma, erre tessék, mit talált Zöld Citrom olvasónk: Michelle Wild népszerűsíti a terézvárosi…..
tenkes kapitánya 2009.12.19 20:51:21
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Tasnádi ok nekedis.de Kittyke a kocsisorról ő sem lenne jó arc?őt nem itélték el csak ősi mesterséget űz.Amugy uazt mint a kati vagy nem?
tenkes kapitánya 2009.12.19 20:55:25
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

én nem mondtam ,hogy bünös már bocs csak választ várnék ,hogy szted igen vagy nem Kitty a kocsisorról csinos jó arc csak filmje nincs.
tenkes kapitánya 2009.12.19 21:07:48
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

megválaszoltad köszönöm!

Ugyan mindkettő azért kapja a fizetést de az egyik példakép a másik szerencsétlen.
A 2010-es választás számos tekintetben különleges lehet. Az előző bejegyzésben már említettem, hogy 1990 után minden bizonnyal most dől el a legtöbb egyéni mandátum már az első fordulóban. Miközben a 176 választókerületből 1990-ben 5, 1994-ben 2, 1998-ban pedig csak 1 helyen…..
tenkes kapitánya 2009.12.19 19:23:16
@forrestg: igen a választási földrajz kapcsán az mszp nek 20 év alatt nem jutott eszébe vajon miért nincs becsülete a nyugati megyékben?Ugyebár az elődpárt bűnei sujtják mostis őket itt.Tudom mondják ők nem azok már,ez igaz de ugyanazok a KB PB titkárok vannak most is csak más a szlogen nem?
Előszó utólag, okulva a kommentekből. Előzmények: 1. Pátyon belterületbe vontak és a szabályozási tervben megváltoztatnak egy jókora szántóterületet, a Milton ingatlanberuházó igényeinek megfelelően, mellesleg alighanem jogszabályellenesen, a szakvélemény erről itt…..
"Családias a légkör, barátságos és szakszerû a kiszolgálás" - írja a MediLine biodiszkont üzletház weboldala. A családiasságba azonban - a kétgyermekes Homár szerint némi joggal, a de a kereskedelemben mégis kissé szokatlan módon - nem értik bele a gyerekeket és a…..
Mit tehet a naiv ügyfél, aki új Vodafone előfizetése mellé "bónuszként" megörökölte a szám előző tulajdonosának emeltdíjas javás szexjátékelőfizetését is? Lemondani természetesen nem tudja, hiszen nincs azonosítója, a Vodafone meg majd kivizsgálja az ügyet. És…..
tenkes kapitánya 2009.12.03 17:33:57
@Mostfigyelj: rosszul tudod 7-8 hónap multán az én álltalam viszaadott céges Pannon számom egy csajnál landolt:))
sokan hivták akik nemtudtak a visszaadásról a csaj már tiszta ideg volt.Vélemény? szemét dolog a szolgáltatótól igy szivatni az ügyfelet,ennyi:((((
tenkes kapitánya 2009.12.03 17:48:11
@Fakabát: tudod a nagy cégeknél ez van sajna,bármelyik hibáz időhúzás és sziv az ügyfél.Kiscég filléres hibát vét lecsapják mint a s#####t.ezt nevezik verseny semlegesnek.minden szolgáltató közli veled hogy beszélgetése rögzitésre kerül.De amikor reklamálsz hogy vegyék elő mert te elmondtad a kedves ügyintézőnek mondják nem egyszerü.volt ilyen vitám a Gáz szolgáltatóval,nagy menet volt de nekem lett igazam de nem egyszerü:(((
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
tenkes kapitánya 2009.11.18 18:23:24
@HattoriHanzo: Jelen posztban nem a családi háttér miatt vannak az érvelések pró és kontra,hanem arról átbaszta e az eladó a fiut vagy nem.
Annak semmi köze sztem a dologhoz,hogy az anyja miért nem csomagolt neki tizórait.Ezen az alapon mondhatunk olyat is arra akit átvág a hentes bezzeg én magam hizlalom a disznóm és abból eszek te miért nem.Jelentése a dolognak ugyanaz lenne.És felmentve a hentes aki büdös hust adott neked.Jólesne ha igy vélekednének rólad?
tenkes kapitánya 2009.11.19 17:19:27
@HattoriHanzo: szerinted ha valakit átbasznak a CBA ban az megérdemli?
Szerintem a kereskedelem arról szólna, hogy nebasszuk át a vevőt!Ha megtörténik aklkopr nem kell a vevőre kitalálni dolgokat ,hogy csökkentsük a hibánkat!Tudod nagyvezérünk is megmondta:elkurtuk nemkicsit,nagyon!
Lekellene vonni a konzekvenciát a CBA-nak is.
A nagyon erős zsákmányállatot érdemes mély üregbe, mocsárba vagy futóhomokba csalni, ahol aztán aránylag egyszerű fegyverekkel is megölhetjük. Az áramszolgáltató jól megtanulta a neandervölgyi leckét, és legyőzte Zolit: A DÉMÁSZ földkábelt fektet az utcánkban Szegeden.…..
Egy pillanatig sem titkoltuk, hogy urbánus rákféleként mennyire visszataszítónak és főleg képmutatónak tartjuk a terézvárosi csendrendeletet, így kéjes örömmel olvastuk szegény Z. szenvedéseit, akinek a hosszú hétvégéjét tette tönkre az, hogy az önkormányzati iskolában,…..
tenkes kapitánya 2009.10.28 04:12:52
@Mylady: Köszönöm a válaszod.
Valójában egyetértünk csak ott a baj amit leirtál akkor sem ok a dolog:Nálunk pl ki van mondva, hogy munkavégzés ideje: h-p 8-18, szo 8-12, vasárnap, ünnepnap tilos.
Na ekkorsem tudod normálisan végezni a dolgot mert ne mond hogy nem lesz valaki akinek a macskája nem pont akkor akar aludni mikor a lakásban éppen funak vagy csak egy szeget akarnak beverni.Mint emlitettem rálátásom van ebben éltem éveket,mondog egy példát:a Tisztelt lakótárs rendőrt hivott mondván Hétvégénis zajongás van nem lehet kibirniés tudod mivolt?a belsőépitésszel beszélgettünk öltöny nyakkendőbe:DD láttad volna a rendőr arcát amikor behivtuk a lakásba hogy nézzen körül nyugodtan,hogy vajon kizajong.Mondtuk biztosan a rajpapir zaját hallotta a lakótárs azért elnézést kérünk:))
Alapjába ez a baj ám mert mindig van valaki akinek semmi nem jó.
De gondolom tesem tudsz mondani olyan közösségetahol nincs pampogás ha valaki felujit.Pedig sajnos mint mindennek a lakásoknak is megvan az igénye a szervizre,kinek kinek a pénztárcája fügvényébe el kell végezni vagy végeztetni.Ezalol csak igénytelen embernél van kibúvó vagy kőgazdag és vesz egy ujat.:))
tenkes kapitánya 2009.10.28 04:12:55
@Mylady: Köszönöm a válaszod.
Valójában egyetértünk csak ott a baj amit leirtál akkor sem ok a dolog:Nálunk pl ki van mondva, hogy munkavégzés ideje: h-p 8-18, szo 8-12, vasárnap, ünnepnap tilos.
Na ekkorsem tudod normálisan végezni a dolgot mert ne mond hogy nem lesz valaki akinek a macskája nem pont akkor akar aludni mikor a lakásban éppen funak vagy csak egy szeget akarnak beverni.Mint emlitettem rálátásom van ebben éltem éveket,mondog egy példát:a Tisztelt lakótárs rendőrt hivott mondván Hétvégénis zajongás van nem lehet kibirniés tudod mivolt?a belsőépitésszel beszélgettünk öltöny nyakkendőbe:DD láttad volna a rendőr arcát amikor behivtuk a lakásba hogy nézzen körül nyugodtan,hogy vajon kizajong.Mondtuk biztosan a rajpapir zaját hallotta a lakótárs azért elnézést kérünk:))
Alapjába ez a baj ám mert mindig van valaki akinek semmi nem jó.
De gondolom tesem tudsz mondani olyan közösségetahol nincs pampogás ha valaki felujit.Pedig sajnos mint mindennek a lakásoknak is megvan az igénye a szervizre,kinek kinek a pénztárcája fügvényébe el kell végezni vagy végeztetni.Ezalol csak igénytelen embernél van kibúvó vagy kőgazdag és vesz egy ujat.:))
tenkes kapitánya 2009.10.28 04:20:45
A Discovery Channel egyik legsikeresebb sorozata, az ötödik évadát nyáron befejező Halálos fogás, az alaszkai rákhalászok mindennapjait bemutató dokureality. A sorozat a magyar nézők számára is elérhető, a csatorna hetente három epizódot is műsorára tűz az USA-ban…..
tenkes kapitánya 2009.10.28 04:18:21
@Ludas Matyi Online: gondolod barátom:)

sztem öszecsinálnád magad az első órába:DD

Voltál katona?
170 millió forintért vásárolta meg az önkormányzattól, és 3,5 milliárd forintért újíttatja fel a város történelmi műemlékét, az Erzsébet Szállót a Paksi Atomerőmű Zrt., még az előző menedzsment idején kiválasztott alvállalkozókkal. A versenyeztetés nélkül bevont…..
Zsuzsanna fel van háborodva azon, hogy nálunk a borravaló elvárt és kötelező, a külföldieknek meg szinte felszámolják előzetes figyelmeztetés nélkül. Férjének olasz családja előtt égett be a For Sale étteremben, ahol a magyar rendszerhez nem szokott olasz após elfelejtett…..
tenkes kapitánya 2009.10.02 20:20:01
@pyromaster:
az orvosok elhuznak azért vannak páran akik nem is hiányoznak ha elmennek,de sztem nem igazán akarnak ők elmenni hidd el.Külföldön sok olyat nem engedhetne meg mint kis hazánkban hidd el.Szemműtét előjegyzés fél év mulva mondja a DR Úr,de ha 150 zsebbe akkor jövő héten ok.))) Hidd el nem egyedi eset sajna ez van Mo 2009.Tudom ezt te is akkor tapasztalod meg ha te vagy ismerőseid,családtagjaid kapnak ilyen kedves gesztust.Sajna a borravalós foglalkozásokra ez a jellemző.
A Homárhoz forduló Naiv Ügyfelek nagy része ki van borulva az őt ért inzultuson, de ilyen szomorú sztorink még nekünk is ritkán akad. Orsi édesapja hetekkel ezelőtt halt meg. A gyászoló gyermek elküldte a halotti anyakönyvi kivonatot és a mérőóra állását a szolgáltatónak,…..
Vera nem akart kimaradni a munkahelyéről, így a MÁV-ot választotta. Vesztére. 175 kilométert 9 azaz kilenc óra alatt tudott megtenni. Megaszámalmas!!!! Kedves Megintállunkvazze! Én sűrűn veszem igénybe a MÁV szolgáltatását, mert a fővárosban dolgozom és kb.…..
Egészen ijesztő dolgot írt meg nekünk Yappyapp, méghozzá azt, hogy ha az ember az Auchanban vesz egy értékesebb műszaki cikket - ő például LCD tévét - akkor hiába hiszi azt, hogy van normális, plusz ha rendelt mellé, akkor úgynevezett Auchan-garanciája is, valójában jól meg van…..
Néhány napja a blogon megjelent egy egyoldalú vélemény a vasutasok családtagjainak ingyen utazásáról. Nagyon megoszlottak a vélemények. Sokan azt mondták, vegyék el ezt a kedvezményt, mások azon a véleményen voltak, hogy maradjon. Jöjjön most egy vasutas véleménye: Kedves…..