Regisztráció Blogot indítok
Adatok
king_one

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes felfedezést tett olvasónk, amikor hazavitte a Saturnban vásárolt vadiúj telefonját:Hétvégén vásároltam a Mammut Saturn üzletében egy mobiltelefont. Hazamentem, beletettem a SIM kártyámat. Üdvözlőüzenet fogad, miszerint: „Szia Nyuszika”. (Az üdvözlés telefon…..
G csipkelődik. Mostanában, hogy sokat lehet olvasni a tisztelt magyar kormány grandiózus elképzeléseiről (értsd: kormánynegyed - így csupa kisbetűvel), meg a Nyugati pu. Rákosrendezőre költöztetéséről (agyrém!), gondoltam, hát csak megnézem, mi újság van arrafelé, mert ugye…..
Új MÁV blog Titkos késések 2007.10.11 10:07:00
Már többször találkoztunk azzal, hogy a jobb kéz nem tudja mit csinál a bal. Ismét egy édes kis példa:) Tegnap este egy talányokban gazdag félórát tölthettünk Rákoson, a Budapest-Hatvan viszonylaton. Ez tulajdonképpen nem újdonság, ám azt változatlanul nem értem, hogy ha már…..
A Championship 10. fordulójának mérkőzéseiről szóló beszámoló egy kicsit különleges és az átlagosnál valamivel hosszabb lesz, mivel hála a nemzetközi korporációs divatnak, a sporthétvégének, a forduló egyik találkozóját a helyszínen élőben tekintettem meg. (Ráadásul…..
A magyar közlekedési vállalatok változatos eszközökkel harcolnak az utasok ellen, de a fizikai megfélemlítés, illetve az utasok vagyontágyainak megsemmisítése, ha nem is ismeretlen, azért aránylag ritka jelenség. Éppen ezért köszöntjük karatés csatakiáltással az Alba Volán…..
A nemzet csapata a nemzet lelki és szellemi vezetőjének csapatával játszik a nemzet kupájában. Felcsút-FTC meccs lesz, mit csináljon most az igaz magyar? A Magyar Kupában Orbán Viktor Felcsútja – Orbán most már a klub elnöke is – szép kis sorozatba szaladt bele. Előbb…..
king_one 2007.09.26 17:15:23
Nehéz elhinni, de az elmúlt évek legbesztofabb átverése még mindig elég jól tartja magát. A Homár 24 órán belül 2 esetről is hallott, amikor a "Pannon" munkatársa 14ezer forintnyi feltöltőkártyáért cserébe többmillás bankkártyát ígért. Az elkövetők vélhetően…..
Jó volna, ha a lányok is olyan ésszerűek és logikusak lennének mint a matematika. Talán nincs is találóbb ellentét, mint ez, és ez is mutatja a brand megalkotóinak zsenialitását.Kedvenc blogunk, a Trendy és Wendy 1 éves születésnapját ünnepeltük pénteken a Nagydióban, ahová…..
Van egy olyan elmélet, hogy azért van hétévente hullámvölgy a kapcsolatokban, mert hogy hétévente cserélődnek ki teljesen a sejtjeink, és akkor már egy porcikánkban sem vagyunk azok, akik voltunk hét évvel azelőtt. A történet szereplői egy szörnyű baleset kapcsán gondolták…..
Egy csomó helyen a valósággal ellentétesen, pont fordítva szerepel a járatok útiránya a BKV honlapján - írta meg a Homárnak Armando Bertolucci, és küldött is hozzá egy rakás linkelt példát, buszokról és villamosról. A XXI. századba egyelőre be nem kapcsolódó közlekedési…..
A német bajnokság meccseire volt jellemző azokban a sanyarú időkben, amikor szombat délutánonként a mindig tüchtig módon elegáns, német mércével óriási sármőr, Jörg Wontorra által moderált, nagy sikerű összefoglaló, a ran – Sat 1 Fussballshow jelentette a szinte…..
Az egyik, hogy múltkori tippadónk megint látta a Batthyányi téren a titokzatos fotós autót. Úgyhogy valószínűleg minden áldott nap onnan indulnak portyára. Még mindig nem tudjuk, kik ők. Pedig már a Szily Laci körmét is lerágtam. Másfél hónapja írtunk róla, hogy a Gawker…..
Ilyenkor elgondolkodok tényleg, hogy hol is élek... Paraszthegyek hova legyek.. A történet nem friss keletű, ha akkor tudom, hogy van egy olyan blog, ahol el is panaszolhatom sérelmem, már régen megtettem volna... Nos a történet a következő: ahogyan azt az eddigi írásokból…..
Új MÁV blog Vedd le a lábad 2007.09.14 07:05:00
Testvérblogunk nem szűkölködik mostanában postokkal. Bár ez már tényleg durva. Az ilyet ki kellene rugatni! Hello Blog Kedden délután a szokásos útvonalamon (Érd alsó - Bp. déli), mentem a barátnőmhöz, épp úgy, mint az elmúlt több mint egy évben. Ezen a vonalon már új…..
Kedvenc lúzer faterunk, a Simpson család fánkzabáló feje, azaz Homer Simpson olyan helyre tévedt el, amiről álmodni sem mert volna: az egyik oxfordi szótárba. A világ legnagyobb tankönyvkiadója rendszeresen frissíti ugyanis modern idézeteket tartalmazó szótárát, és a legújabb…..
king_one 2007.09.01 03:51:44
Vajon megszerzik-e az idénybeli első góljukat a Liliomfehérek? Ki nyeri a dél-londoni szomszédvárak csatáját? Megharapják-e a Rókák a Zarándokokat? Megismétlik-e a Bőgatyások a tavalyi lehengerlő győzelmüket a Korcsok ellen? Elnáspángolják-e a Parkőrök a Szenteket?…..
Erwin felvetése jogos, bár mi úgy gondoltuk, hogy a blog címe lefedi ezt a kategóriát. De tényleg mit lehet erre mondani? Nem sokat, leginkább hülyeségeketcsodálkozom, hogy az örök klasszikus "legyünk inkább barátok"-at még nem írta senki. nem tudom, hogy valaha,…..
king_one 2007.08.09 05:16:54