Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bézé

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisz 200 forintért vette meg a Mesterlövészt egy Líra könyvesboltban (gondolom ilyen formában, azaz újságmellékletként) és adtak hozzá egy leírást, amely döbbenetes részletességgel és becsületességgel mutat be mindent. Pályákat, fegyvereket. Le a kalappal. Néhány jó tanács…..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Csupán a következő alany igen hiperaktív főhőse :)..
Még nem tudom mikor rakom ki a videót. Vagy hétvégén, vagy hétfőn. Majd elválik, hogyan leszek otthon  ..
Valamelyik Rainbow Six játékból (időközben kiderült, hogy Raven Shield) mentettem ki magamnak még évekkel ezelőtt furcsa jeleneteket, mert nem igazán volt megoldva a halál utáni fizika. Ahogy lelőttem őket, azok egyszerűen összecsuklottak, az anatómiát valahogy figyelmen kívül…..
Mindig is röhögtem az ilyenen, amikor egy játék kitalált nevekkel dolgozik, aztán nagy kutatómunka nélkül minden második skót McDonald, minden második német Schmidt vagy a magyaroknál Kovács. Nos, a Virtua Tennis 2009 nem ezt csinálta, hanem gondolom wikipédiázott vagy valami.…..