Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holland Lovas

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Focker Blog Mandy (2018) 2018.09.15 09:30:00
Nem igazán tudtam megszólalni a Mandy vége után, csak tátott szájjal bámultam a stáblistát. Ez a film egy pszichedelikus rémálom, egy olyan zseniális trip, amihez foghatót talán még sosem láttunk. Egyszerre idézi meg a '80-as évek B-horrorjait, Gáspár Noé alkotásait (a Visszafordíthatatlan és az…..
Holland Lovas 2018.09.17 09:22:33
Milliókat hozhat a konyhára, ha megtervezi és ennek alapján végre is hajtja a feladatokat. Íme néhány aranyszabály...
Holland Lovas 2017.03.20 12:25:21
@Medgar: Nem érted? Ha meghatározod, ki lesz a vevőd, úgy milliókat nyerhetsz. Jó (khm) cikk...
Minikritika-kísérletünk folytatódik, a második részben már befejezett évadokról is szó lesz. Mr. Robot s2 (USA Network) A második évad pontosan azt az utat járja be, amit a True Detective, és amit úgy egyébként mindenki jósolt neki. Az elsőt meglehetősen túltolt, már-már hisztériába hajló…..
Holland Lovas 2016.08.26 11:21:42
Kiszáll a nevét viselő cégből Wáberer György – robbant a hír szerda délelőtt. Az alapítónak 40,4 százalékos részesedése volt a cégben, ami becslésünk szerint 32,4 milliárd forintot érhet jelenleg (a nemrég leadott, konszolidált beszámoló alapján EBITDA-alapon). Ha ezt összehasonlítjuk tavalyi…..
Ma délben eljött a pillanat, hogy a sok hype után én is meglátogassam Jamie Oliver nem régiben megnyitott új éttermét a várban. Már egy ideje nagy a felhajtás, így sokat vártam a helytől. Ráadásul egy hálózat része, komoly előírásokkal, extra figyelemmel az alapanyagokra nagy költségvetéssel és…..
Harmincezer dollár négyzetméterenként. Ennyi az ára ennek a Pazar lakásnak, nem utolsósorban a Pazar kilátásnak. A tulaj a Daniel Wellington órák gyártója, Filip Tysander. Tysander akkor találkozott Wellingtonnal, amikor Ausztráliban járt. Daniel Wellington, a fiatal angol egy Rolexet viselt,…..
Holland Lovas 2016.06.10 09:00:54
@ejmiako: Hogy tudjanak főzni, ha akarnak, bazmeg. Majd biztos egy 8 nm-es konyha lesz egy 418 nm-es lakásban. Bár gondolom, csak trollkodsz.
Holland Lovas 2016.06.10 08:56:32
@szociál: Téged biztos sokan szeretnek...
Imádom a hamburgert és mindig élvezettel vetem magam a budapesti street food kínálatba. Hála Istennek és a versenynek a választékra igazán nincsen panaszom. Ami viszont nehéz: a legjobb, vagy a legjobbnak ítélt helyeket megtalálni.       Két dolog szembetűnő számomra a nagy budapesti…..
Holland Lovas 2016.06.02 11:49:48
@András Tibor: Szóval a Zing meg W35 a legjobb, de amúgy a lista többi szereplőjét még csak nem is próbáltad. Ez igen. :D

A Zing arra jó, hogy ha épp nem állnak sokan a kocsinál, akkor egyél egyet gyorsan az utcán. De a burgere azért nem toplistás, simán csak ok.

Mondjuk a Marika néninek max a cikk legvégén lenne helye, mint érdekesség, mert amúgy elég szar.
Kajaszemle VAPIANO 2016.05.18 18:40:47
  -Hát, ez nem jó. -teszi le a villát a velem szemben ülő, egészen meglepett arccal. -Pedig az egész város ide jár. Kicsit eltűnődök ezen. Nekem is az az érzésem, hogy határozottan nem jó, de inkább mondjuk úgy, hogy felejthető a leves amit kanalazok. Mikor először jártam itt, nagyon izgatottan…..
Valamilyen gonosz rejtőzik az erdőben. Megjött a The Woods hátborzongató előzetese. Részletek a tovább mögött!..
Valld be, a következő lista nélkül nem lenne teljes az életed a továbbiakban! Böngészd végig, lepődj meg és tanulj belőle, hogy legközelebb ne kövesd el ezeket a hibákat! Összeszedtünk pár olyan élelmiszert (és még mást is), amit soha nem szükséges hűtőben tárolnod!..
Holland Lovas 2016.05.12 08:46:17
@Nand: Lehet, hogy te szaros tojást eszel, de kb. minden közvetlen fogyasztásra termelő tojásüzem tisztítja, amennyire az szükséges. De még ha a te szaros tojádosról beszélünk is, azt hiszed, hogy a tojástartóból átmegy a szarmolekula a kajáidra? Vagy még ha kint is tartod a szaros tojást, akkor azt fertőtleníted felhasználás előtt? Mert ha nem, akkor tovább ra is szaros. :D
  A napokban moziba érkező Bazi nagy görög lagzi 2-nek elég magas lécet kell megugrania - az első rész 14 évvel ezelőtt az egyik legnagyobb box office siker volt; számszerűen az 5. legnagyobb bevételt hozó film Amerikában. Ez már magában is megsüvegelendő teljesítmény, hiszen olyan milliós…..
Még tavaly látogattunk el többen a Dreher Sörgyárba, hogy megszemlélhessük a csilivili komlóágyút, - ami a Pirx kapitány kalandjainak díszletébe is beleillene - melyben a "mezei" Dreher Classic sört fizeti be a gyár egy kis vidámparki körforgásra, hogy menő aromakomlóval gazdagodjon egy adag, és a…..
Holland Lovas 2016.03.25 11:01:11
@GézaBá: Én meg pénzt.
A tolvajok szerencséjére és a becsületes emberek pechére a lopást nem úgy büntetik manapság mint 1. Laci királyunk idejében. Ha tyúklopásért akasztás járna akkor bringalopásért is minimum halál és még legyen valami baja a gazembernek. Félre a tréfát, baromi rossz hírem van…..
Fantasztikus újítás: közvetlen reptéri busz indul 200K jelzéssel a Deák térről a budapesti repülőtérre. Az azonban vicces, hogy a meghirdetett menetrend szerint csak egy hétig közlekedik majd. Ennek meg mi értelme? Úgy tűnik, egy konferencia miatt indul be a járat, de lehet, hogy…..
Holland Lovas 2015.10.06 15:38:29
@Fedor: Szerintem még mindig elég gáz, de nem is ez a lényeg. Mennyire szarság már, hogy repülőről történő leszállást követően egy tömött busz csak a belvárosig tartó út harmadáig visz el, majd át kell szállnod megint, ráadásul a leghulladékabb metróra?
Nem édes, mégis bármelyik esős délutánomat boldoggá teszi, mi az? A quiche! Ez a francia lepény nálam évek óta tartó szerelem, szóval örömmel vállaltam, hogy a franciás piknikre összedobok egyet. Kettőt. Na jó, tízet. A quiche (ejtsd: kis) egy egyszerű, omlós tésztájú…..
A plasztikai, rekonstruktív és kozmetikai sebészet tárgykörébe számos olyan műtét tartozik, amelyek célja a normális, vagy a korábbinál előnyösebb külső elérése. Ezek a műtétek speciális szaktudást igényelnek, a beteg bőrének és szöveteinek gondos előzetes vizsgálatát,…..
A legjobb családban is előfordul, hogy „véletlenül” a bőröndbe zuhan egy-egy pofásabb törülköző, esetleg fürdőköpeny egy szállodai tartózkodás végén. Zuhanás előtt nem árt, ha tudjuk, hogy egyre több szálloda tudja követni éppen merre kóborolnak az ágyneműk és…..
A 2015-ös év első igazi vacsoraélménye a Kálvin tértől nem messze található Borssó bisztróban fogadott bennünket. Ha olyan lesz az egész év, mint amilyen érzésekkel távoztunk, akkor egy szuper, kulináris élményekben gazdag esztendő lesz az idei.Nem véletlen írjuk ezt.…..
Tíz-tizenöt éve a metál volt a fegyver, amellyel a nem kifejezetten tehetséges, ám világmegváltó ambíciókkal bőven ellátott magyar fiatalok harcba indulhattak. Mára ezt a szerepet a hiphop vette át, a legendás MegaSound System óta folyamatosan jelennek meg az újabb és újabb, a…..
A sörkultúra egyik legszórakoztatóbb jelensége a kultsör. Nálunk a Korty és a Black Rose jó eséllyel pályázik erre a posztra, de a Főzdefeszt után komoly versenytársai támadtak (Grabanc, Keserű Méz, Dupla Köles). De a legnagyobb magyar kultsör mégis a határon túl főzetik.A…..
„Ha pannon borsoviniszta volnék, pénzemet a kékfrankosra tenném. Úgy érzem, hogy ez az egyetlen vörös fajta, amely magyarnak mondható (némi részrehajlással), és van esélye a nemzetközi sikerre. (...) De miért volna ez a great red hope? Mert a miénk, mert alapvetően…..
A Művelt Alkoholista Oportólecke 2012.04.02 06:00:00
Ha a téma, mármint az oportó, akár csak érintőlegesen is szóba kerül, rendszeresen utalást teszek egy bizonyos korai élményemre, mely az évek távlatából egyre inkább valószerűtlen hivatkozási ponttá látszik zsugorodni. Arra tett kísérleteim, hogy a jeles portugieser egy…..
Viki beküldése pont a véleményes hétvégére illik: Mint az angol nyelv lelkes tanulója, minden hónapban megveszem az 5perc Angol című magazint. Eddig egész jó kis cikkekkel, tananyagokkal találkoztam az újságban, ám a mai kémiaórám folyamán, amikor valami hasznosabbal…..