Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fedélzeti kompót

0 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban egy megözvegyült férj levelét tesszük közzé, aki a felesége halála után hiába intézkedett, öt év után felszólító levelet küldött az OTP.   „2005 májusában veszítettem el a feleségemet. A halálát bejelentettem az OTP felé, leadtam a…..
A Golden Komment Vándordíj újabb nyertese, nandras01 írta a következő sztorit a múlt heti árlista alatti kommentekben. Csodás történet és jó képet mutat arról az időszakról, amikor itthon még úgy néztek a számítógépre, mint a legmodernebb űrtechnológiára, ezért kiemeltem…..
fedélzeti kompót 2010.09.27 14:34:08
Hosszas elméleti vitában nyitottak új, gyakorlati fejezetet a kecskeméti rendőrök. A kerékagyon is unos-untalan előkerül, hogy a kerékpárok regisztrálásának pozitív hatásai ellensúlyoznák azt, hogy közben megszűnne a szabadság metaforájának lenni. Kecskeméten szerdán…..
„Egészen elképesztő, hogy a kormánynak dolgozó emberek havi több százezres plusz pénzt kapnak, miközben a tanároktól orvosoktól elvesznek a durva adóemelésekkel és megszorításokkal” – mondta Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője. 2010. január elején.Akkor,…..
  A pártok ifjúsági szervezeteinél nincsen lehangolóbb dolog, amikor megpróbálnak viccesek lenni. Nem is tudjuk, ki helyett szégyeljük jobban magunkat - általában mindig azt választjuk, aki a legutóbb mutatott be valamilyen nyilvános performanszot. Most éppen a Societas érezte…..
  Látom, ez a téma iszonyatosan közkedvelt a blog olvasói között, ezért úgy gondoltam, elmesélem ezzel kapcsolatban is a tapasztalataimat, hátha érdekel valakit.   Háttér. Egy szerbiai magyar család felköltözött Budapestre (Kispestre) a jobb élet reményében. Az anya…..
fedélzeti kompót 2010.09.08 23:06:10
Néző? Szaladjon már ki drága, és nézze meg az Értelmezőben. Van valami sajátos jelentése? ... Mit mond? Fizető? És ott mit ír? Hogy a pénzéért akar nézni? Ezek hülyék, akkor menjenek ki a Dunapartra. Valami hasonló párbeszéd megtörténtét vizionáljuk jó ideje az MLSZ egyik…..
Star Wars Midichlorian Rhapsody 2010.09.08 21:07:32
Igazi fanatikus videóklipre bukkantunk, a Queen Bohemian Rapsody nyomán készítettek egy Star Wars témájú videót. Saját szöveggel, összevágva. Valójában az első három rész történéseit vágták össze. Le a kalappal...
fedélzeti kompót 2010.09.08 22:32:04
Az Indexet első fokon a következő közzétételre kötelezték egy ügynökös ügyben, átvett anyag alapján:Azt a valós tényt, hogy a felperes édesapjáról az állambiztonságiszolgálat kiállította a beszervezéséről,szóló 6-os kartont, és azintézkedési terv szerint megbízta…..
fedélzeti kompót 2010.09.08 16:59:11
Subba Csinos vs Nyugger 2010.09.03 20:24:00
  ..
A Zugügyvédben kellően kitárgyalták a fiatalkorúak szabálysértési örizetbevételének témakörét egy előző posztban. Anyánk, az Index cikke szerint a gépezet beindult. Csak nem úgy, ahogy sokan elképzelték, decens szülők gyerekeivel tesztelték a romagyerekek ellen alkotott…..
Michael Knight Vanitatum vanitas 2010.09.03 12:44:00
Olvasom, hogy díjat alapított - sőt: Díjat Alapított - Schmitt Pál. Sőt: DR. SCHMITT PÁL. Szerintem mindjárt magának adhatná az elsőt.Szép érdemérem lehet mindenesetre, jókora darab, az erről szóló köztársasági elnöki határozat szerint 60 mm átmérőjû, aranyozott ezüst…..
„Pásztor Tibor, az MSZP polgármesterjelöltje kerékpárral jár, más, hagyományos polgármesterjelöltek autóval közlekednek” – hangzik el a Pásztor Tibor blogján csütörtökön megjelent videón. Már ennyiből is látszik, hogy az V. kerületi szocialista jelölt…..
A felvetés tényleg érdekes, elévülést megszakító végrehajtási cselekmény-e, a ha a jogosult érdeklődik levélben a végrehajtótól? Tisztelt Zugügyvéd!Nemrég történt, hogy végrehajtás elévülésére hivatkoztunk egy végrehajtás megszüntetése iránti perben, mivel a…..
Tátrai Miklósnak kemény napja lehetett tegnap, rengeteg kérdést feltehettek neki a nyomozók. Egyelőre csak a sukorói telekcsere ügyében gyanúsítják bűncselekménnyel, rezeg a léc Bábolna kapcsán is, de elképzelhető, hogy ez csak a kezdet.Tegnap Domokos László újdonsült…..
fedélzeti kompót 2010.09.01 21:12:04
@csernaja obca: rossz koliban, rossz haverokkal jártál kocsmázni:) az egyetem csak akkor szól a diplomáról, ha dolgozni akarsz
A lakásbérbeadás során egyik félnek sem könnyű, gyakran a tulajdonosok részéről akadnak érdekes szerződésértelmezések. A Zugügyvédnek a macskája miatt kellett egyszer újratapétáznia egy albérleti lakást szobáját. Ha a szerződésben az szerepel, hogy a bérbeadót terhelik…..
Világért sem szeretnék cinikus lenni, de egyszerre volt bizarr és rémisztő néhány napja a híradókban, az a thai asszony, aki majd 300 kilósra hízott és három éve ezért el sem tudta hagyni az apartmanját. Az átlagos olcsó thai apartmanok 1 szobásak, nincs semmi extra bennünk, a…..
Ismerkedjünk meg V. Sándor 29 éves monorierdei lakossal, aki társaival együtt kifejezetten aktív volt az elmúlt években. Amit a rendőrség kijelentő módban ír róluk:(Figyelem, a szereplők és történetek nem a képzelet szülöttei) "2008. december 19-én a délelőtti órákban…..
Az idei tűzijáték low budget lesz az árvízi összefogás okán, de nem volt ez mindig így. Sokan emlékezhetnek rá, hogy minden idők legdrágább augusztus 20-ái az előző Orbán kormányhoz köthetőek. Talán nem árt felidézni, hogy miképp is történtek akkor a dolgok, mert egyrészt az a cinizmus, ahogy ezeket…..
Kitalátor a Jeruzsálemi Templom kufáraihoz hasonlítja azokat, akik a magyar kegyhelyen sajtpapírt adnak a parkolóban. Szenvedélyes levelében nyüzsögnek a paraziták és végbélmosók, olvass el, hogy Önt is ennyire kiborítja-e a laza adózási fegyelem!Kedves-nedves Barátaim, ha…..
Nem nyilvánították hősi halottá az Alsóörsön orvul lelőtt Gamauf János főtörzsörmestert. A történet "egyszerű": a jogszabály szerint szolgálat végzés közben halt meg. Hősi halott ugyanis az, aki:"a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjének védelme, a…..
Schmitt Pálnak láthatóan már kezd kevés lenni, hogy az "emberek embere" legyen és beiktatásakot nagyívű alkotmányozási javaslatot tett, s megígérte, hogy kezdeményezi a kereszténység és a sport belefoglalását az új alkotmányba tételét (Isten, haza,…..
fedélzeti kompót 2010.08.10 16:53:20
   "megvetem az ön nézeteit, de az életemet adnám azért, hogy kifejtehesse" Voltaire, a liberalizmus atyja     "Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a…..
fedélzeti kompót 2010.08.06 23:36:44
Nem igazán tudom eldönteni, hogy Wolfram rövidke levelének autós szereplője nem tudta, hogy jobbra kanyarodáskor elsőbbséget kell adnia az útját keresztező gyalogosnak vagy épp csak nem akart róla tudomást venni, mert sietett és úgy gondolta, hogy inkább kikerüli.…..
fedélzeti kompót 2010.08.05 19:35:22
@bloodmn: ok, gyalog vagy, és minden nap ugyanott mész át és ugyanott nem adják meg az elsőbbséget. hányadik eset után fogsz belerúgni az éppen aktuális "bocs most pont nem figyeltem"-be?
fedélzeti kompót 2010.08.05 19:40:00
@mi nem foglalt még: gondolom a gyalogos itt váratlanul a bokorból ugrott elő.. ja nem, a benzinkút mögül. ja, onnan sem. a veszélytelenségről meggyőződött, van egy zebrája amire elméletileg jár neki egy elsőbbségadás.
fedélzeti kompót 2010.08.05 19:44:53
@bloodmn: örülök hogy veled van buddha, nekem még egy kevés vissza van a megvilágosodáshoz:)