Regisztráció Blogot indítok
Adatok
analintruder

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Our Places címmel most jelent meg Gereben Zita második albuma. Az új lemez a készítők szándéka szerint egy nagy nyitás a poposabb hangzásvilág felé, bár a dalok stílusjegyei az R'n'B, a blues, a pop, a rock és természetesen a jazz eklektikusságát is hordozzák. A lemezen 13 új,…..
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
Erre a hétre annyi magyar videó jutott, hogy most kizárólag belőlük csemegézünk az e heti klipmegosztásban. A Mary PopKids a Punnany Massiffal az év egyik - ha nem a - legjobb klipjét készítette el együtt, amiben egy nagy házibuli pillanatait lassították le. Az Irie Maffia Busa…..
A neo tagjai átadták a stafétabotot az ifjabb generációnak, és számítástechnika-, biológia-, illetve tesitanárként folytatják a karrierjüket - igaz, csak a legújabb, We Are All Heroes című számhoz készített klip erejéig. A tavaly megjelent, The Picture című nagylemez egyik…..
analintruder 2012.07.29 23:55:19
@Botondka: Gratulálok! Elérted az abszolut mélypontot a kommeteddel!
Két éves az Orbán kabinet, és divat értékelni a működését. Azt, hogy a hazai potentátok miként vélekednek a sikerként eladni szándékozott, győzelmi jelentésbe csomagolt csődtömegről már volt alkalmunk megismerni. Most az Economist elemzője árnyalta a képet: a "korrupt és…..
analintruder 2012.06.08 12:53:20
@csbaly: Mert ő egy szerencsétlen bohóc, ez a majom meg a zország Gazdasági minisztere,hívják akárhogy is jelenleg ezt a posztot.
Ha létezik a karma, akkor Axl Rose-ról biztos nem hallott még soha. Tegnap írtuk, hogy a Guns N' Roses Párizsban koncertezett, ahonnan Rose egy privát buliba volt hivatalos. A partyn azonban szőrén-szálán eltűnt több nagyon értékes nyaklánca, amelyeknek az összértéke meghaladja a…..
analintruder 2012.06.08 01:57:10
Miközben Orbán Viktor azon gondolkozik, hogy jó-e a kérdés, amit a köztévé riportere feltesz neki, mások pedig már azon, hogy mennyi köze van vajon a valóságnak ahhoz, amit a miniszterelnök lát, aközben a magyar fiatalok fele, az összes magyar ötöde tervezi külföldön további…..
analintruder 2012.06.04 15:42:34
@HUN_Sector: Nem, Kedves; a Fidesz okoz mérhetetlen károkat az országnak!
Ideapad-tulajdonosoknak már késő bánat, a többieknek viszont közérdekű információ lehet laptopválasztásnál, ha tudják, hogy a Lenovonak már csak Thinkpadre van magyar szervizpartnere, amúgy küldik ki a cuccokat Lengyelországba. Sőt, embert nem lehet elérni a román callcenteren…..
Viszonylag régen jelent már meg a Dillinger Escape Plan legutóbbi nagylemeze, az Option Paralysis. Annyira régen, hogy a komplex mathcore-zenekar már az új albumra készül. Ennek ellenére még egy klip megjelent a 2010-es anyaghoz, ráadásul teljesen magyar gyártásban.…..
Mint arról már többször is írtunk az elmúlt hetekben, Madonna nemsokára kiadja legújabb nagylemezét, aminek az lesz a címe, hogy MDNA, a jövő héten pedig érkezik a már korábban kiszivárgott Gimme All Your Luvin' című első kislemezdal. Bár jóformán nem telik el úgy nap a zenei…..
A tavaly a Social Network című Facebook-film zenéjéért Oscar-díjat nyerő producerpáros, Trent Reznor és Atticus Ross idén a következő David Fincher-mozi, a svéd A Tetovált lány című film amerikai változatának zenéjén dolgozott, aminek keretében többek között elkészítették…..
analintruder 2011.12.03 01:06:52
@Gault: Dubstep kéne, mi? Az aktuális...vagy indie? Amúgy nekem nem adja...
Összesen öt kategóriában esélyes a következő Grammy-díjra Sonny Moore, ismertebb nevén Skrillex. A jelenleg legfelkapottabb elektronikus tánczenei stílus, a dubstep elsőszámú sztárja abszolút újoncnak számít a napokban nyilvánosságra hozott jelöltek között, így egészen…..
Előre nem látható okok miatt a Queens Of The Stone Age lemondani kényszerült most zajló Európa turnéjának utolsó három állomását, így elmarad a május 28-ára tervezett budapesti fellépésük is. A zenekar honlapján megjelent közlemény nem tér ki részletesen az okokra, csak…..
"A Nemjuci tagjai felhagytak a zenéléssel és civil emberként ünnepeltetik magukat. Juci hazament a szülővárosába, Kapuvárra és minden reggel hattól a munkahelyén görnyed. Vasalóból, a repülő dobosból utcaseprő, Matyiőből autószerelő lett, Tomi pedig a média oszlopos…..
analintruder 2011.01.12 18:32:31
@shitgun2: Amúgy úgy tűnik, hogy nem egy malomban őrölünk, mert nem igazán értem, hogy hogy jönnek ide az angoltanárok. Az átlag angol tanár ennél sokkal jobb kiejtéssel beszéli a nyelvet, csak általában brit angolt oktat/beszél. A mainstreambe leginkább az amerikai angol terjedt el, de igazából bármelyik megfelelne egy jó magyar popprodukcióhoz, és erre kitűnő példa Szűcs Krisztián, akár angol tanár, akár nem. Nálam igazából a Hunglish is a multiknál dolgozók magyar - angol katyvasz nyelvezetét jelenti. Amit Juci használ az szimplán rossz: fonetikus-közeli kiejtés rossz hangsúlyozással, amit egy diplomás Angol tanár sem taníthatott neki. Ha fejlődni akar, akkor ezzel ugyan úgy foglalkoznia kell, mint azzal, hogy ne énekelje hamisan. Ennyi. Akinek meg tetszik, annak lelke rajta, csak ne bátorítsa a többieket.
analintruder 2011.01.12 18:34:10
@Stefan von Todt: Nem sok, csak kettő; én pont ráérek, az életembe meg ennyi belefér :)
Pár napja már megszellőztettek némi infót a How To Destroy Angelsről, ami Trent Reznornak, a Nine Inch Nails-főnöknek és nejének Mariqueen Maandignek a közös projektje, most viszont itt az első teljes dal a nyáron megjelenő EP-ről. Mint azt legutóbb is írtuk, az eddig hallottak…..
Holdvilágos címmel megjelent a Napra második albuma a FolkEurópa Kiadó gondozásában. A zenekar új lemezén tovább viszi a rájuk jellemző progresszív rock és népzene ötvözetét, de Bartók Béla öröksége is ugyanúgy tetten érhető rajta, mint Both Miklós gitáros-énekes…..
Mastodon – Crack the Skye (2009 Reprise/Warner) A Mastodon kultusszá válása messzemenőkig a suttogó propagandának köszönhető. Jómagam egy már jó ideje Amerikában élő volt wantedos újságíró lánytól hallottam a nevüket először, 2002-ben. A kollegina egy füstös…..
analintruder 2009.03.25 10:52:17
Március 9-én jelenik meg a legújabb Blind Myself-nagylemez, ami rendhagyó módon végig magyar nyelven szólal majd meg, így természetesen a címe is az anyanyelvünkön lesz, egész pontosan így hangzik: Budapest, 7fok, eső. Az egyáltalán nem vidám lemezhez jár majd egy DVD is, amin…..