Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Racsi

38 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki kitörő örömmel telepítette az Apple mobileszközeinek új operációs rendszerét, de azóta sokaknak az arcára ráfagyott a mosoly: hiába kaptunk fejlettebb AirPlayt, gyorsabb Safarit, iTunes Homes Sharinget, ha közben sokkal gyorsabban merül az akkumulátor, mint korábban. Mert…..
Amikor kitört az antennagate, az Apple gyors választ akart adni, hogy lenyugtassa a kedélyeket: Steve Jobs kiállt a színpadra, bejelentette, hogy elkúrták, hozáttette, hogy azért mások is, de ő mindennél jobban vágyik a szeretetre, meg a vásárlók boldogságára, ezért ingyenes…..
Racsi 2010.10.02 11:02:04
@Dervenkál Egon: Én is rákérdeztem, azt mondta az ember, hogy nézzem meg valami hazai Apple disztribútornál, átmentem oda, ott meg azt mondták, hogy csak a t-mobile fogja árulni, na most akkor mit meg hogy? :)
Az már korábban kiderült több forrásból, hogy a magyar iPhone 4 premierje ezen a hétvégén, egészen pontosan pénteken éjfélkor 00:00 órától lesz. Aki azonban azt gondolta, hogy a két évvel ezelőtti partihoz hasonlóan a MOM Parkban találkozunk, téved.A sorbanállás, és az ezt…..
Még most sem hiszem el, pedig igaz: sikerült beszereznünk az Apple forradalmi töltőjét. Képriport formájában foglalom össze, hogy milyen zseniálisan lehet elemeket tölteni ezzel az elképesztő eszközzel: Még most sem hiszem el, amit Jobs és Ive összehozott a cupertinói…..
Az amerikai távközlési hatóság egy titokzatos Apple-terméket engedélyezett, a Magic Trackpad becenévvel ellátott Bluetooth-eszköz tehát forgalomba kerülhet. Jogos a kérdés: mi a fene az a Magic Trackpad?Az FCC tavaly októberben kapta meg a készüléket tesztelésre, ahhoz képest…..
Az Apple.pro nevű tajvani blog különös Apple-alkatrészt talált a raktárak mélyén. Egy Apple márkaelzésű, 3-szor 3 centis érintőképernyőt, és most azon megy a találgatás, hogy mi lehet ez.3-szor 3 centin ujjal nem lehet nagyon bűvészkedni, ezért sem illik bele a képbe,…..
Az Appleblog szakértője, i-Doki visszatér, és megmondja a tutit az iPhone-okról. Aki már azt gondolta, hogy a cikksorozatom egyetlen részből áll, azt megnyugtatom, megérkezett a második rész. A mai posztban az iPhone 2G, 3G és 3GS-ről írok, a leggyakoribb meghibásodásokat és…..
Kalózból sosem elég! – harsoghatjuk kórusban Kismyvel együtt. Hát még ha a szerző egy szappanopera köntösébe bújtatva ismerteti meg velünk a híres Kalikó Jack szívfacsaró történetét. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: szerelmi szál, színes cuccok, kardforgatás, de még ménage á trois is…..
NetFreak iOS4 2010.06.22 14:30:00
Jó egy hónap kihagyás után kénytelen vagyok folytatni kalandozásomat az informatika óceánján (nem, mintha nem élvezném, csak nincs annyi időm, amennyit szeretnék magamnak), hiszen eljött a várva-várt nap, és megjelent az iOS4, vagyis az Apple iPhone, iPad és iPod Touch új…..
Az idei CES legkúlabb játéka egyértelműen a Parrot AR.Drone volt, egy iPhone-nal irányítható négyrotoros helikopter wifi-kapcsolattal és kamerával. Mai korunk digitális világában úgy kellett valami megfogható iPhone-os játék, mint egy falat kenyér. Kiderült, hogy a kicsike…..
Vannak olyan megalázó helyzetek multiplayer játékokban, amikért az ember legszívesebben a való életben vette revansot; azt hiszem, mind találkoztunk már ilyenekkel. Persze ezek a helyzetek az esetek 99,99 százalékában pont azon a szinten maradnak, mint amikor az ember úgy gondolja,…..
Megmondom őszintén, nem mászkáltam annyit az elmúlt egy hétben, amiből le tudnám szűrni, mennyire működik jól a FourSquare. De egyet megmondhatok. Ha valamilyen alkalmazás a közösség tudását használja fel (közösségi adatbázis, vagy minek lehet ezt nevezni?), óhatatlanuk…..
NetFreak startup: FourSquare 2010.05.10 21:23:00
Érdekes kis alkalmazásra bukkantam, hála a twitter rejtelmeinek, ezen keresztül Plastik Józsinak, aki a Webisztán Hírbehozójának tweetjét retweetelte (de szép kör), ez pedig nem más, mint a FourSquare. Ezzel a kis alkalmazással a közösségi hálózat új szintjére emelkedik,…..
NetFreak Böngésző-háború 2010.05.07 15:47:00
Kezdem azt hinni, a Firefox mégsem az a böngésző, amire szükségem van... 4-5 nyitott fülnél hajlamos megadni magát, főleg ha egy fülön valami flash megy, egy másikon pedig Youtube videó. Ilyenkor procihasználat 100%-ra, szép tűzrókás ikont lecseréli arra, amit a legjobban…..
Akkora oltás, hogy muszáj repostolnom...via iddqd..
Hát ez valami nagyon nagy jóság. Lelkes emberek azzal ütik el szabadidejüket, hogy régi játékok kézikönyveit szkennelik be, és beküldik egy erre a célra létrehozott gyűjtőoldalnak. A replacementdocs.com-on eddig több mint nyolcezer ilyen kézikönyvet lehet megnézni, és jelenleg…..
NetFreak uShare (s01e08) 2010.05.01 21:26:00
Elérkeztünk a NAS egy igen fontos funkciójához. Mivel manapság már minden digitalizálva van (képek, zenék, videók), ideje leváltani a laptop 15"-os vagy az asztali gép 17"-os monitorját a 105cm-s tévére. Mennyivel kényelmesebb leülni a kanapéra a haverokkal, és a tévén…..
NetFreak Régi - új... 2010.04.30 15:54:00
Unatkoztam. Kedvem volt kreatívkodni. Próbáltam rajzolni. Nem sikerült. Marad a html, css, photoshop móka. Íme az eredmény. Persze lehetnek kisebb hibák, ha valaki nézi egyáltalán a blogot, és talál hibát, legyen szíves bekommentelni. Köszi...
NetFreak Google-uralom... 2010.04.23 11:57:00
Érdekes dolog ez a Google-ellenesség, ami mostanában ütötte fel a fejét. Az alapszituáció, hogy a Google elolvassa az emailed (gMail), megjegyzi, mit kerestél (kereső), kérés nélkül kitol mindent mindenki arcába (gBuzz), és ez milyen dolog. Szerintem teljesen mindegy, egy átlag…..
NetFreak Shares-admins (01e07) 2010.04.18 12:00:00
Találtam egy jóval egyszerűbb megoldást a Samba beállítására.nas@nas01r:~$ sudo shares-adminEzzel felugrik egy ablak, amelyben a megosztásainkat adminisztrálhatjuk, beállítjuk a mappát, hozzáadjuk a kívánt csoportokat, és kész. Kicsit egyszerűbb, mint konfigolgatni. De úgy…..
via addict..
Nem létezik most más alkalmazás, a Top 10 Apps - Free-listáját mindenhol az Opera vezeti - természetesen nálunk is. Arról megoszlanak a vélemények, hogy a böngésző használható-e, de az már biztos, hogy sikeres. Mondjuk ez az első eset, hogy az Apple beenged a Store-ba egy olyan…..
Az Apple ma frissítette a MacBook Pro termékcsaládot, lássunk, mit nyomkodhatunk ezentúl.Ahogy várható volt, az Apple behozta a képbe a Core i5-ös és Core i7-es processzorokat, ráadásul új videokártyákat szerelt a gépekbe, kivégezve a 9400M és 9600M-eket.A 13 colos modellekben…..