Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szentfazék

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiányzik reggelre egy kis bullshit? Indítsd ezzel a nagyon szép, pozitív, kissé beszédhibás (vállalkoszások) okosítással a napot. A 't' betűk, és a fellengzős, művidám hangulat húz!..
szentfazék 2010.10.14 14:21:41
Én annyit szeretnék kizárólag hozzáfűzni, hogy kurvára remélem ez nem komoly. Mert ha az, akkor gyerekek írjuk a leveleket a Pentagonba, hogy nem Iránra kéne dobni azokat bombákat. Van annak sokkal jobb helye a világban. Köszi nektek a sok bangladeshi Hulk videót,majd még lesz…..
Régi kedvencünk, hácsé küldte a mait is - egyúttal arra kérünk szépen mindenkit, hogy az oldalán található dobozban adjon le rá egy-egy szavazatot. Köszönjük. Liger Károly neve már fogalom a szakmában. A szeretetről és a boldogság eléréséről szóló könyvei…..
szentfazék 2010.08.10 11:38:58
@Morgan LeFay: ransburg jenő, de ő jó arc. asszem
szentfazék 2010.08.10 11:45:23
@Mitya Ivanov: bocs, érdemben nem tudok hozzászolni a munkásságához, de azt tudom, hogy zsidó ember, és a személyes tapasztalatra való utalás a csonka család ügyben a holokausztra vonatkozhat..
 Rafael van der Vaart a szabadrúgásokat gyakorolta a hollandok Japán elleni csoportmérkőzése előtt, s a hálót igazgató pályamunkás épp rosszkor állt rossz helyen, a Real Madrid szélsője ugyanis telibe trafálta a férfiasságát.   Forrás(ok): origo.hu..
szentfazék 2010.06.21 12:04:00
Ki ez a hindu cowboy, aki kézzel vart bőr topánkában és cowboy kalapban gyakja le az ellenséget! Magasan ez idáig 2010 legkeményebb ZSkategóriás akciójelenete! Szavakkal egyszerűen nem lehet leírni az eseményeket, minden pillanat egy önmagában epic jelenet. Ő szuperpumák…..
Ritka helyzetben vagyunk: a voksolás utáni időszak minden bizonnyal érdekesebb és különösen kiszámíthatatlanabb lesz, mint amilyen maga a választás volt. Április sok nyitott kérdést lezárt, ezek többsége azonban már hónapokkal korábban sejthető volt – nem véletlen, hogy…..
szentfazék 2010.04.27 14:00:15
@panelburzsuj: félreértés ne essen, én tisztelem TGM-et, mert nagy koponya, csak a plebejus néptribunus imázs már egy kicsit sok. lesz ő még munkásőr is?
szentfazék 2010.04.27 14:12:54
@ó jaj: sólyom és simor is már megrendelte a tehertaxit. az előzmények után egyiken sem vagyok meglepődve. sólyom önjáró, a fidesz-vel is neki fog állni szívózni, simor "offshore lovag" úr meg az előző világrend emblematikus figurja a szemükben.
Eszembe jutott, hogy a kampánycsend előtti utolsó napon talán azt is meg lehetne még nézni, hogy abban az 57 választókerületben, ahol vasárnap folytatódik a küzdelem, kire szavaztak a választók listán. Az alábbi táblázatban nincsenek az egyéni sorrendtől drámai mértékben…..
szentfazék 2010.04.23 12:37:23
@bm613: nem azt mondtam, hogy ügyetlenek, hanem hogy blöff. tehát van mögötte érdek és befektetett energia, amelynek a célja nem az, amit mutatnak. 10-100-1000 oldal blöff, már részletkérdés, ha szavaznak rá. minden elismerésem a programokat üres perceikben olvasgató polgártársaknak! engem személy szerint továbbra is nagyon érdekel, hogy ki mondja, nem csak az, hogy mit mond, vagy ír le.
szentfazék 2010.04.23 13:01:39
@bm613: nincs itt semmi összeesküvés, csak érdekek..
"az hogy paranoiás vagy, még nem jelenti azt, hogy tényleg nem üldöznek"
:)
Hosszas gondolkozás után szerdán a Jobbik kampányfőnöke bejelentette: az edelényi választókerületben Molnár Oszkár független jelöltet támogatja pártja a választás második fordulójában. Bár a hvg.hu tudósítása szerint a döntést nem fogadta osztatlan lelkesedés a helyi…..
szentfazék 2010.04.22 14:17:24
@panelburzsuj: azt nem értem, hogy miért jobb nekik MO a jobbik frakcióban, mint a fideszes arab gyerek? vagy ennyire elégedettek a 19%-os eredménnyel, úgy vélik, innen már felfelé vezet csak út? szerintem, egy meggondolatlan buzizás kevésbé gond, mint egy rutinos, de sötét figura szisztematikus cigányozása, zsidózása.
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
szentfazék 2010.04.20 13:52:28
szentfazék 2010.04.20 14:43:37
@lurk: ez a nő a cosmopolitan főszerkesztője???
azt tudtam, hogy a cosmop., hát izé, nem egy tudományos folyóirat, de hát mégis... még ott rombol, vagy mi van?

ijesztő, mert annyian olvassák a cosmop.-t hogy kb.1-1.5Mft benne egy egész oldalas hirdetés... warning!!! a hölgy ráadásul egy véleményvezér:)
Zajlik a szomorú szemű kutyusok, egyházi kisdiákok és vadmadár-mentők egyszálalékos versenye. Plakáthelyben sincs hiány, hála a lötyögő választási kampánynak. Adóbevallásunkban ilyenkor ismét átböngésszük a magyarországi egyházak bohókás listáját, az utcán és az…..
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
A Fidesz több kommunikációs hibát is elkövetett a kampányban, amelyek hozzájárultak választási vereségéhez – mondta 2006-ban Orbán Viktor akkori kabinetfőnöke, Navracsics Tibor. A politikus a legtalálóbb igét választotta: a „hozzájárultak” formula…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
Emlékeztek még Fantomasra? A híres francia film sokakat megihletett: többek között a távoli Indiát. Ezért készülhetett el a hindu verzió, ahol Fantomas félig kilóg a maszkból és még kék is a feje. Valószínűleg ennek a filmnek köszönhetjük a Blue Man Groupot és ma délutáni…..
szentfazék 2009.08.26 17:33:59
Belsőség Ha szívatnak a tótok 2009.08.25 21:29:00
Nem nagy titok, hogy amikor nemrégiben egyedül vertem sátrat Budapesten, családom Pozsonyban maradt. Ideiglenes megoldásként a hétvégi utazás mellett döntöttünk, hol én megyek oda, hol ők jönnek ide. Nincs is ezzel nagy gond, hiszen a Pozsony–Budapest távolság elenyésző,…..
Hát emberek, sok buta rusnya fejet láttunk már itt kis blogomon, de jön egy igazi nagyvad: Brian Bosworth. Csávóka tényleg olyan, mintha az M5-ös megmaradt sziklatörmelékét összegragasztották volna és bőrt húztak volna rá, meg Butters szőke haját a South Parkból. Látom magam…..
Nem kapcsolódik szervesen a blog témájához, de morgolódnék kicsit... Most olvastam, hogy az M1 autópályán Bicskénél veszélyes anyag ömlött az úttestre, ezáltal hatalmas a torlódás. Az ok: a szegélyt nyíró autót későn vette észre egy autó, hirtelen fékezett, ebbe rohant…..
Kezdő szakácsoknak elengedhetetlen ez a kütyü, hogy kitaláljuk, mennyi spagettit szórjunk a fofrró vízbe. De még a rutinosabbaknak is jól jöhet néha, ha nem a megszokott számú embernek főznek. Ja, és itthon is kapható. Via Gizmodo..
Utánajártunk. Nem állíthatjuk, hogy Jimi Hendrix valójában magyar volt, de ténylegesen sok jel utal magyarságára. Természetesen a napokban közölt levelekben rengeteg a merész elképzelés, de vannak határozottan bizonyítható tételek is. Ilyen például a rovásírásos váza, az…..