Regisztráció Blogot indítok
Adatok
temető gondnok

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Temessünk 2009.03.01 14:52:00
Temetési meghívót kaptam. Mint sokan mások. Ezek szerint március 3-án kedden 13 órakor legyünk Tatárszentgyörgyön a 27 éves Csorba Róbert és az öt éves ifj. Csorba Róbert temetésén.A meghívó felidézi a kis unoka életének utolsó pillanatait a nagymama szavaival. „Fogtam…..
temető gondnok 2009.03.01 16:25:17
@ttibike: te kretén, agyatlan vadbarom! Szerinted a saját, fajtiszta mélymagyar csürhéd tagjai közt nincs legalább ugyanennyi bűnöző gazember?
Akkor meg miafaszt cigányoztok/zsidóztok állandóan?
temető gondnok 2009.03.01 16:27:31
@Gery Greyhound >: te szarházi náci patkány! Mikor kezded sorolni a fajmagyarok által elkövetett gyilkosságokat? Mert azokról igen mélyen kussoltok mindannyian. Holott állítólag nagyságrendekkel több hófehér gyilkos ül börtönben, mint cigány!
Adatgyűjtés okozta a keddi leállást a Gmail szolgáltatásában - jelentette be Matthew Glotzbach, a Google Entreprise részlegének egyik igazgatója. A cég a leállás négy órája alatt átnézte az összes emailt, amit a felhasználók egymásnak küldtek, és kihalászta belőle a…..
temető gondnok 2009.02.26 06:04:25
@algi: meg egy idióta blogger, aki azt hiszi, hogy humoros a firkálmánya. Szerinted miért ingyenes a gmail? Pontosan ez történik, épp csak annyi különbséggel, hogy semmi szükség egy ilyen akcióhoz a leállásra (sőt).
Nézd meg a kinyitott levelek mellett megjelenő reklámokat!
killtheradical Nyugdíjcsapda 2009.02.20 06:07:00
Jogállam. Jogállamban nem lehet a szabályokat direkt megkerülve nyerészkedni. Emlékszik még valaki arra, amikor drága képviselőink úgy emelték meg a fizetésüket, hogy nem a köztisztviselői illetményalapot növelték, csak a saját szorzójukat? Mindezt a legnagyobb egyetértésben,…..
temető gondnok 2009.02.20 10:26:45
@Dezsőjóska: szívesen látnám, amint a hozzád hasonló tetvek faágon/lámpavason hintáznak... de azt is, hogy hetven éves korodban szépen, lassan, hosszú évek alatt döglesz éhen, mert olyanná vált a társadalom, amilyen most te vagy.
Nem térek magamhoz. Én mindig is mondtam, hogy a majmok túlértékelt, agresszív kis szemétládák, sőt, sokakkal ellentétben én aktívan fel is léptem ellenük. Hiába volt persze, a magyar társadalom még nem érett az ilyesmire. Aztán most tessék, egyszerre két, kísértetiesen…..
temető gondnok 2009.02.19 18:15:41
@dex.ion: családtagok. Szilly majom azért gyűlöli őket, mert szeretne emberré válni. Persze nem megy.
temető gondnok 2009.02.19 18:18:20
@kpityu2: honnan veszed, hogy "elkendőzik" a mellékhatásait? Mivel kizárólag orvosi rendelvényre lehet hozzájutni ilyesmihez, elég ha az orvos tudja. Nem véletlen, hogy antidepresszánst kizárólag receptre lehet kapni.
Olvasónk remek kis videót küldött a filmtörténet TOP 10 gigaszörnyéről. Van itt minden kérem: varacskos disznófejű agresszív teknőc, zöld takonyt spriccelő zoknikígyó és a végére az óriás Margaret Thatcher fejű hegyi varjú ami holló!:) Köszönjük olvasónknak! E videó…..
Higgyétek el, eszem ágában sincs megkérdőjelezni, hogy megérdemlitek-e azt a fizetést, amit az Apeh folyósít számotokra. Ellenben azt azért megkérdezném, hogy biztosak vagytok-e abban, hogy ezt a fizetést a seggvakargatásért kapjátok?Mert mi mással lehetnétek elfoglalva, ha…..
 Most olvasom, hogy az Antiprovident nevű, rendkívül szimpatikus, még tavaly novemberben alakult, magánszemélyekből álló szervezet vizsgálatot kezdeményez a Provident disznóságai ellen. A 2-400 százalékos THM mellett gyorshiteleket biztosító céget, a Providentet a…..
temető gondnok 2009.02.16 16:33:41
@szeberenyi: engedélyezni kéne a kábítószer gyártást és forgalmazást legális keretek közt, ezzel is csökkentve a feketegazdaságot. De ha már itt tartunk, esetleg szakképzett bérgyilkosok is nyithatnának irodát, mert mégiscsak disznóság, hogy őkelmék adómentes jövedelemhez juthatnak a feketézők által!
Kettős Mérce Náci-e vagy? 2009.02.14 21:10:00
Hol voltatok Hősök terének védői? Merre jártatok? Miért nem tiltakoztatok? Hol vannak a „Kossuth téri húgyforradalmárok”? Hol vannak a „gójmotorosok”? Hát „Hunnia” vezérei? Hol vannak ezek az egyáltalán nem kirekesztő nem szélsőségesek, csak…..
temető gondnok 2009.02.15 11:19:55
@Ferenc Testvér: a jobbik miben különbözik a többi nácitól? A "jobközép" (NYÍÍÍÍÍHA - a mélymagyarja még hejjesirni se nem tudd :D ) meg csak részben igaz. Az MDF-et szvsz max. lehülyézni szokás, nácinak ritkán nevezik. A fütykös párt meg politikailag egy náci+vérkomcsi (sztálinista) szerveződés, közük nincs a jobbközéphez.
temető gondnok 2009.02.15 11:21:26
@Ferenc Testvér: miért kell szégyellni egy nácinak, hogy náci?
temető gondnok 2009.02.15 11:34:14
@Ferenc Testvér: ez a "radikális jobb"-náci khm... "különbség" semmi más, mint szerecsenmosdatás. Semmivel sem jobbak az nemnácinyilasok a magukat nácinak tartóktól, sőt. Annyival rosszabbak, hogy még gyávák is.
Kiváló weboldal a HAJ, vagyis a Halhatatlan Jimmyért Mozgalom szájtja, sőt közösségi oldala, főleg a termékeny feszültség miatt, ami körüllebegi az egészet, miszerint mi ez az egész. Ha tényleg Jimmy rajongói csinálták volna, hogy választhatták pont a HAJ nevet neki? Ha nem…..
8ker Hungarocell 2009.02.13 17:40:00
Az elmúlt napokban igen szeles időjárás uralta a fővárost - ami azért jó, mert kifújja a szmogot, és ha nem is tökéletes, de legalább élhető levegő lesz. Ami a szelet most ide köti, az az, hogy Szél Kálmán előszerettetel játszik a szeméttel. Felkapja, ledobja, gurítja,…..
temető gondnok 2009.02.14 08:27:47
@tompus: lehet, hogy mégis a nácikat emlegetőnek volt igaza? Tényleg közröhej, hogy ha valami épülni próbál Budapesten, akkor azon megy a hörgés, hogy mennyi pénzt költenek feleslegesen. Ha nem épül, akkor meg miért nem?
Legszánalmasabb érv ezekben a vagdalkozásokban, hogy teli a város kutyaszarral. Mintha Demszky szaratná a kutyáját minden járdára...
Na mind1. Tényleg undorító, ahogy Budapest kinéz. Ha lenne miből megélnem, már rég Bécsbe vagy valami kisebb osztrák városba költöztem volna.
Megszoktuk már, hogy a politika egy össztársadalmi felháborodást kiváltó bűncselekményre kizárólag a Btk. szigorításának igényével bír reagálni. Most is ezt történt, a Fidesz egyik képviselője előállt egy javaslattal, amely szerint az Amerikai Egyesült Államokban létező,…..