Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kókuszmenyét

0 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltekintve attól, hogy Stohl Buci olyan fejet vág az egyik képen, mint aki éppen most akarja leszakítani valakinek a fejét és belehányni a tüdejébe, az István a király legújabb feldolgozásához (IK30, baszki, ez a hivatalos neve) készült felirat és állatfej igencsak indigóval…..
Balogh József Fideszes képviselő termékbemutató közben annyira bebaszott, hogy nem emlékszik, a felesége átesett a vak komondorjukon, nekiesett a kezének és szétverte az orrát. Nagyjából ez hámozható ki a képviselő interjújából, amit azután adott, kiderült feleségének…..
ÁJEMDIBI A burok 2013.04.22 16:29:52
Most jöhetne az, hogy burkoltan küldöm el az alkotókat melegebb éghajlatra, de nem fogom. Nyíltan kijelentem, hogy Soha! senki ne merjen többet semmilyen Stephanie Meyer nevével ellátott hányingerkeltő gejl szarságot megfilmesíteni, az IMDB ne merje egy ilyen fos mellé odabiggyeszteni…..
Kókuszmenyét 2013.04.23 11:30:11
Most egy nagy néphatározó cikk előtt állsz. Helyenként valószínűleg túl nyersnek fog hatni, ezért fontosnak érzem, itt az elején kiemelni, hogy ez nem egy gyűlölet cikk. Nem a harag fűtött, amikor megírtam, csupán naturalista módon bemutatom a különféle nemzeteket, a saját…..
Cool List 2012 24. Habony Árpád 2012.12.12 16:00:00
"Az sem véletlen, hogy milyen színvonalon vagánykodik az ember" - hangzott el korának coolbibliájában, a Megáll az időben, és Habony Árpád látatóan ebből a kottából játszik. Ha valaki annyira cool, hogy a miniszterelnök csak és kizárólag az ő személyes tanácsaira hallgat,…..
Kókuszmenyét 2012.12.12 20:59:53
@devadel: Ott a pont!

Egyébként vagy poén a lista vagy én nem vagyok elég kúl...
Próbáld ki! ..
Kókuszmenyét 2012.12.07 10:15:46
Az olasz Vogue decemberi címlapján egy magyar modell látható, a mindössze 17 éves Axente Vanessa személyében, Marlon Teixeira társaságában, Steven Meisel fotóján. Természetesen a magazint fellapozva egy igen terjedelmes anyagot is láthatunk Vanessáról, aki a képeken Jerry…..
"Vagyonokat bezsebelni azért, hogy tönkretegyük a gyermekeid jövőjét - az Exxon-nál ezt hívjuk jó üzletnek." Végre egy egyenes reklám.......
Kókuszmenyét 2012.12.07 10:06:33
Kardinálisok gyűrűjében adta áldását az iTunes-ban mától megvásárolható applikációra XVI. Benedek. Az applikáció futtatásához a Vatikán minden dolgozója az Apple táblagépének speciális változatát az iPapot kapja karácsonyra. A Vatikán igyekszik lépest tartani korral,…..
Kókuszmenyét 2012.12.06 11:06:08
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
Hol élünk mi valójában? Nagy eséllyel nem abban a valóságban, ahol a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium illetékesei, hanem valahol egy másik párhuzamos világban, egy nagyon távoli galaxisban. És egészen biztos, ahogy a legújabb kampányfilm alkotói is…..
Subba Fame Whore Norbi 2012.11.09 10:57:06
A jó ég tudja (cirkusz!) Norbi miért érzi fontosnak, hogy minden félkegyelmű Facebook kommentjét elolvassa, de valamiért még válaszolni is szeret nekik. Részünkről TúlHosszúNemOlvastamEl, de akit érdekel a szosziófotóhoz társuló szívbemarkoló irkája itt van: Igényes…..
Kókuszmenyét 2012.11.09 21:56:15
@Dwight Schrute: hatékony vagy! :)
Kókuszmenyét 2012.11.11 07:41:17
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Na, álljunk csak meg egy pillanatra… Azt írod: „ritka szar taplalkozasi szokasai vannak az embereknek ebben az orszagban, az van. igenytelen a tobbseg es nem kolt kevesebbet - sot, nem ritkan tobbet - mindenfele csipszre-csokira-sorre-cigire-szarra, mint amennyibe a normalis alapanyagok/elemiszerek kerulnek”…

Ez igaz, csak épp semmi köze az eredeti poszthoz, vagy a fenti nyáladzáshoz…

Tény, hogy van aki igénytelen és inkább zabál atlétában pacalt, mint szmokingban lazacot brokkolihabbal. Neadjisten önsorsrontó és esetleg még iszik és bagózik is (fertőőőő), DE: a hölgy mindössze annyit jegyzett meg, hogy bár kipróbálná, soknak tartja az ápdét bigyó árát… ez egy vélemény, nincs benne semmi bántó. Nem küldte el Norbit a halál f…ra, nem anyázott, csak tett egy észrevételt… sőt, lényegében azt mondja, igénye lenne rá (Úristen igényes!!!!). Tetszik érteni? Esetleg még az is megeshet, hogy nem azért nem veszi meg, mert pacalra, piára és bagóra költi a pénzét, hanem mert keveset keres…vagy, x számú gyereket tart el egyedül…vagy pusztán azért mert egy átlag embernek 300 g kajáért tényleg kurvasok ezervalamennyi…. akárhogy is…SNorbi válasza bicskanyitógató, a fenti nyáladzás meg állati gáz.
..
Kókuszmenyét 2012.11.08 04:28:08
Még szeptemberben jelent meg itt Tamás posztja, aki akkoriban kezdte meg Svájcban egyetemi tanulmányait. Most azonban mégis úgy döntött, visszaköltözik Magyarországra. Sok minden más mellett ennek okára is fény derül mostani írásából. „Eltelt nagyjából egy hónap a…..
Most, hogy Orbán megkezdte a 2014-es választási kampányt, a média állampárton kívüli része egyértelműen azt várja Bajnaitól, hogy feleljen meg a felfokozott ellenzéki várakozásoknak, és ő is valami ütős kampánynyitó beszédet tartson október 23-án, a Milla tüntetésén.…..
Helen Pynor ausztrál művész legutóbbi, Liquid Ground című fotósorozata kétségtelenül a gyomorpróbáló alkotások közé sorolható. A hölgy, aki amúgy is baráti viszonyban áll a vízzel, az emberi testtel és a belső szerveinkkel, 2009 és 2010 között átélt londoni…..
Néha szükséges közszolgálati szerepet is ellátnunk, tessék: "A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium felügyelete alá tartozó Hungarofest Nonprofit Kft. a megyei és fővárosi kormányhivatalokkal közösen, a megyék közti együttműködés jegyében, a Kormányablakok…..
„M. neje felhívott és elmondta, hogy beszélgetett a férjével rólam, és valójában csak a szexre kellek neki, olyan kurvaként tart, akinek nem kell fizetni” – mai mesélőnk egy 46 éves elvált nő, aki végre megtalálta a boldogságot egy pedáns férfi karjaiban, ám…..
Soha ilyen szép és gazdag nem volt a magyar nyelv, mint most, ugyanakkor a magyar nyelv bajban van, mint általában minden nyelv – mondta Schmitt Pál köztársasági elnök Széphalmon, a magyar nyelvi szervezetek összefogásával megrendezett első anyanyelvi juniálison…..
Kókuszmenyét 2011.06.18 19:21:37
@mennyémá: mijen igaz. :)

Azér az érdekelne hogy mikor az álamelnökúr tart egy ijen előadást közben hogy a fenébe nem sül le a bőr a képirül???
Úgy tűnik, tényleg komolyak a városvezetés szándékai, tegnap értesültem róla, hogy az aluljárós zene megszűnhet Budapesten, helyette a felszínen, engedéllyel lehet majd játszani. Állítólag a főpolgármester kifejezett óhaja, hogy tegyenek rendet az aluljárókban, és ezen az…..
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
comment:com Lesz Való világ 5 2011.05.29 19:52:30
Nem mintha akár csak egy percig is kételkedtünk volna abban, hogy az RTL Klub nem áll le a negyedik kiadásnál, de mostantól hivatalos: lesz Való világ 5, a casting felhívás most ment ki az Alekoszos műsor döntőjében - a célközönség ugyanaz. Itt lehet jelentkezni...