Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Gusztustalan

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon nagy szerencse, hogy a "minden idők legdurvább lakáshirdetése" címet még nem itéltük oda senkinek (csak a legfélelmetesebbet és a legidétlenebbet egyben), hanem szépen megvártuk vele a tuti nyerőt. Amikor Vetrov elküldte ezt a remek linket, percekig nem hittem a…..
A nagykőrösi kamu akadálymentesítésről szóló posztunk után megkeresett minket az önkormányzat tanácsadója és orrunk alá dörgölte a hülyeségünket, meg a lépcső aljára szerelt csengőt. Joggal tette ezt, úgy látszik Egyéves Önkéntes jól lefotózott mindet a bejárat…..
Heti 4 napot dolgozik reggeltől estig. Majd pénteken elmegy kb. du. 2- kor, hazaér hajnali kb. 5- kor. Szombaton ugyanez. Vasárnap alszik ameddig tud, majd elintézi amit a héten kellett volna. A kép innen Sziasztok! Gondoltam én is fogom a klaviatúrámat és megírom az én hosszú…..
Mr. Gusztustalan 2009.03.11 02:08:07
Lassan olyan szép tavasz van hazánkban, hogy a síbalesetek számát már-már meghaladja a fagylaltmérgezéseké. Mégis van, ahol síelhetünk még Magyarországon. Úgy-ahogy tartja magát Eplény alsó szakasza, de Szentistvánon pompás 70 centis havon lehet siklani. részletek alább: A…..
Mr. Gusztustalan 2009.03.11 02:07:10