Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Civil a palyan

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A leginkább csak a kereskedelmi televíziózás legalját idéző SZDSZ-kibeszélőshow (azonban, szerencsénkre, ezt nézni és olvasni nem jár olyan megbélyegzéssel, mint ha valaki tisztes társaságban bevallja, hogy szokta követni a kertévék délutánjait) kapcsán merült fel az a…..
A végső lökést a Hospinvest elnökével készített rendkívül érdekfeszítő interjú adta meg ennek a posztnak a megírásához, pedig pár dolgot már régóta nem ártana tisztázni. Vannak ilyen általánosan hangoztatott dolgok, mint hogy a magyar egészségügy szarul működik,…..
 Alakul. A kiválogatódás.  Egy ismerősöm parasztházat vásárolt a Balatonnál. Arra a házra ácsingózott az egész környék, mert gyönyörű, íves-műves, eredeti ház, ami kimagaslik a hegyoldalból. Az eladóról mindenki azt hitte, hogy bolond. Évek óta el is akarta adni a…..
Civil a palyan 2008.08.02 01:32:31
Bocsánat az újabb hsz-ért!
Nem tudom túltenni magam ezen a sokkon...Ráadásul, ha feltételezem, hogy a poszt írója a szerk. munkatársa, így egy elismert pszichiáter pszichológus gyermeke, akkor pláne nem.
Nem tudom elhinni, hogy az édesanya erre nevelte volna gyermekét (aki a kommunista rezsim alatt nyerte el a fokozatait - megjegyzem, teljesen jogosan!). Ez annyira eugenikus poszt (lásd eugenika research - amit a Nürnbergi Bíróság is elítélt), hogy még mindig nem tudok napirendre térni felette. Ha ezt bárki bárhol felteszi a netre, egy percig sem vitatkoznék vele (minek?). Ez azonban egy olyan oldal ( a reakcio.hu), amely új perspektívákat kíván nyújtani. De ha ez a perspektíva, akkor minden jóérzésű ember menekül innen...na már most, ha nem menekül, akkor az elég súlyos ítélet. Akkor tényleg nem lehetségese társadalmi kiegyezés, és foglyai vagyunk a Gyurcsány-féle antifasizmus kiegyegyzésnek....Ami úgy antifasiszta, mint a poszt írója a 21. századbeli társadalmi békefolyamat szószólójaként...Itt a 18-19. század szólal meg, a nemesi előjogokkal, a bérmunkások kihasználásával (mint csupa bunkó) és a társadalmi elkülönülés előnyeit ecsetelendő...
Amúgy, a kommunisták már megint jól kitalálták, "válogatnak" a "szélsőjobbos" Zindex és Tóta W publikációiból, illetve ezen a pénzen működtetik az oldalukat. Ez is egy ismert komm. trükk.).
Befejezem, és ígérem, többet nem szólok hozzá...!
A drogellenes "totális háború" valóban a "modern" világmegváltósdi, társadalommérnökösdi része, idáig egyetértek. Ám a drogkultúra maga a "posztmodern" "anything goes" része, és általában a legalizációs mozgalmak is azok. Nem könnyű…..
 Átrágtam magam Csernus doktor: A nő című könyvén. Csak a kedvetekért, meg azért, mert bevettem azt a reklámszöveget, hogy egy férfi megmondja: ki a jó nő. Persze erről szó sincs benne. Ehelyett viszont minden második mondatban benne van az a szó, hogy szar. Eszik a szart,…..
Elöljáróban: holnap az eseményről készült videót láthatjátok majd a Reakció blogján. Addig is Vadnyúl és az Index fotóival illusztráljuk az eseményeket.Turul beszél, Ergé vesz.Véget ért a magyar Monty Python e heti epizódja - legalábbi számunkra. Délután három órakor…..
Most kaptuk a bréking nyúzt, hogy a Korda-család világkörüli turnéja alkalmából bekóstolta a jó hazait Amszterdamba. Egyelőre csak ez a mikropromóvideó látható a jeles eseményből, úgyhogy amíg többet nem tudunk, lehet fogadni, milyen márkájú növényi törmelék füstjét nem…..
w Helyzetfokozódás 2007.06.04 04:30:00
Lezajlott a múlt héten egy meghitt kis ibseni jelenet. Kamaradarab, lényegében monodráma, Eörsi Mátyás monológja. A másik főszereplő, Puch László a színen meg sem jelenik, csak láthatatlan hangként. Első felvonás, az ATV, majd a Nap-Kelte stúdiója. Eörsi Mátyás…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
Civil a palyan 2007.03.21 20:17:27
www.bfparty.hu/
ez is egy sci oldal, csak kimoderáltak belőle pár dolgot (Hubbard hivatkozások). A mottó az volt: Repülj Red Bullal, ne a droggal!
A CCHR: Az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogogért Alapítvány szintén sci, tudom, volt róla szó. Akár a már szintén emlegetett drogmentes maraton, ahol polgármesterek tucatjai fogadják a maraton résztvevőit (nem hiszem, hogy tudják, mit támogatnak). A drogellenes nyomulásuk különösen látványos: Szomor Katalin volt drogszakértő, jelenleg sci szakértő szervezésében egy halom konferenciát hirdettek meg BM-esek és főfőrendőrök részvételével (úgy látszik főleg őket szeretik, nyilván: nem a pszichiátereket:) ), aztán a konferenciákat az utolsó pillanatban mindig lefújták. SZK egyébként a parlament drogügyi bizottságának állandó szakértője volt...ennyit a nemzetbiztonságról...