Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VLADISZLAV

0 bejegyzést írt és 262 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ember akarsz lenni vagy Hiéna? Vagy olyan erős, hogy nem a könnyebb utat választod, hanem a legnagyobb embertelenség közepette is megtartod a hitedet, a becsületedet, felül tudsz emelkedni a körülményeken és meg tudod tartani a lelked legmélyén azt az erkölcsöt, amelyet nem a…..
A jelenség az emberek 14%-át érintheti, te közéjük tartozol? Ha igen, annak egészségügyi vonzata is lehet, amiről érdemes tudnod. Olvasói kommentben kaptunk egy cikket, mely az úgynevezett „cékla-teszt”-ről szól. A cikk szerint, ha nyers céklalevet iszunk, és pirosas-rózsaszínes lesz a vizeletünk,…..
A Cosmopolitan felmérése szerint a magyar nők 47 százalékának, vagyis majdnem minden második nőnek volt már szexuális kapcsolata kollégájával. A munkahelyen szexelést viszont még ennél is többen próbálták ki, a megkérdezett nők 54 százaléka mondta, hogy szexelt már a…..
Az aktuális dalmegosztás akár az esti trip helyett is jó választás lehet, ugyanis legjobb darabjai valamilyen módon mind kötődnek a pszichedéliához, az elektro vagy a rock felől közelítik azt. Persze legtöbbjük azért bőven nem annyira elszállós, hogy élvezhetetlen legyen,…..
Te színleled? Színlelted valaha is? Ha igen, miért tetted? Megfelelési kényszerből? Hogy legyen végre vége az aktusnak, mert annyira szar volt? Hogy megmutasd, milyen klassz nő vagy, és hányszor tudsz elélvezni, milyen könnyen, és milyen hatalmasat? Vagy, mert érezted, hogy úgyse…..
VLADISZLAV 2015.01.13 23:01:26
@Csillámdementor: Adnál egy e-mail címet, kérdeznék valamit privátban?
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
VLADISZLAV 2014.12.30 08:31:33
@emzse3: Pontosan! Kiszúrtam én is.
Mert ŐRÜLETESEN messze van - ezt a választ kaptam Robitól arra a kérdésre, hogy mégis miért nincs folyamatos telt ház a vonyarcvashegyi Zenit Hotelben. Összefoglalom, miért mert fel a kérdés: mert a hotel messze színvonalasabb, mint a balatoni átlag, a legjobbak között van,…..
Klasszik naiv ügyfeles eset. De, ki felel a félresikerült üzletből fakadó károkért, ha az üzletkötő bénázott? Fizetni egyelőre természetesen az ügyfél fizet, akinek a matematikai képességeit lássuk be eléggé elhomályosítja a bika, hiszen 45 ezernek 35 ezer az nem a fele,…..
A farpofáim is összerándultak, mikor az oszlopot láttam egyenesen a kamera felé közeledni. És felszisszentem, hogy na basszameg, ezért kéne figyelni. Nem vagyok én marha okos, meg tévedhetetlen sem. És ellentétben a sok, igazán okos megmondóemberrel én sem vagyok száz százalékig…..
Nagy Feró az egyik legviccesebb ember Magyarországon. Utoljára a Galla Miklós-féle GM49 koncertjén röhögtem annyit, mint a Beatrice buliján. Jártam még Quimby-n, Korda-Balázs házaspáron, Ganxsta Zolee és a Kartelen, meg egy olyan produkción, aminek hatására valószínűleg…..
A TV2 diadalmas sajtóközleményt adott ki, hogy a TV2 Tények című műsora a hírfogyasztás origója.Sajnos ez minden szempontból szomorú, főleg ha még igaz is."A Nézőpont Intézet kutatásából kiderül, hogy a magyar lakosság 80%-a minden új információt az elektronikus médiából…..
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..
VLADISZLAV 2013.10.20 18:20:24
@quisum: Igen, nekem is az első 10 között van A ballada a katonáról. Tű a szénakazalban????
Tiltakozunk az ellen, hogy az Országgyűlés több tízezer alkotó és előadó (zenész, író, filmes, képzőművész) zsebéből akarja jogos jövedelmének 25%-át kihúzni. Továbbá a jogdíjainkból saját döntésünk alapján kulturális támogatási célra szánt összegeket is az…..
Meglett katona férfiak fellépése igazán érdekesre sikeredett. Történt ugyanis, hogy az egyik orosz televízió reggeli műsorában fellépett a katonai kórus, akik nem mást dalt adtak elő, mint Adele Skyfall dalát, amely a Daniel Craig főszereplésével készült Bond-film címadó…..
VLADISZLAV 2013.08.29 21:21:12
Pénteken óvatosan jeleztük a Lángoló Gitárok Facebookján, hogy Kanye West féltve őrzött, június 18-ára várt Yeezus című nagylemeze kiszivárgott a netre. Ez annyira nem nagy szám, minden albummal megtörténik az ilyesmi a mai világban, most viszont a teljes magyar népesség…..
Az Európai Bizottság megszavazta, hogy 2014. július 1-től nem lehet roamingdíjat felszámolni mobilhívásnál, sms-nél és adatforgalomnál. A cél az egységes európai piac megteremtése, írja az Index, hozzátévcel, hogy szakértők szerint azért lehet, hogy ez majd csak…..
VLADISZLAV 2013.06.15 07:47:30
@Pszt!: Tavaly nyáron kint voltam Horvátországban és a mobilommal kb 2x 15 percig voltam fent a neten ( facebook, index), mikor kaptam egy sms-t a telenortól, hogy 13.500 Ft-nál járok és korlátozzák az adatforgalmamat. Ez a roaming díj!
Más szóval még: kapzsiság, telhetetlenség díja. Amikor kérsz 2 dcl bort egy étteremben és 18.000 Ft-ot számláznak érte.
1980. május 26-án, magyar idő szerint este nyolc óra húsz perckor lőtték ki az első magyar embert az űrbe Farkas Bertalan személyében. A jeles esemény előtt tiszteleg most a Kerekes Band a Cpt. Space Wolf című számával, ami az első bemutatott dal a júliusban…..
szociológusokkal, és basznivaló egyiptológusokkal.  A filozófia fontos és hasznos, az ember attól ember, hogy értelmezni próbálja létét a világban, és bár ebből nem kevés tragédia származott, enélkül viszont maradtunk volna a füvet legelő gazella szintjén. A gazella…..
Az Európai Műsorsugárzók Uniója (EBU) és a 2013-as Eurovíziós dalfesztivál rendezői ma hajnalban nyilvánosságra hozták, hogy a szombati döntőben melyik ország hányadikként lép majd színpadra. Magyarországnak idén szerencséje volt ebben is, ha a korábbi évek tapasztalataiból…..
Miután a Fővárosi Törvényszék szeptemberben elkaszálta az NMHH tavaly ősszel indult frekvencia-árverését lezáró végzését, úgy tűnt, hogy az állami mobil-álomnak vége. Bingó? Változnak a játékszabályok a frekvenciafronton: A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság…..