Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NanD

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már látom magam előtt a kommenteket: "hőőő, mééé heggeszt má maszk néllkűűű...", "ez a barom, némá, szigszalagot se hord magánál...", "lopja azt a motort a paraszt...?" meg ilyenek. Megírom, van akit szórakoztat, igazából azt is, aki csak hőbörögni jön ide, és ez örömmel…..
Belsőség KE-Jetronic szerelés 2013.02.24 06:00:00
- Ezt még berakod, és tutira jó lesz! - biztatott Göbölyös doktor, amikor betettük a vákuumvezérelt gyújtásvezérlőt a Mercibe. A hatás kísérteties volt, kicsit jobb lett, de csak a rámpán sikerült elérni, hogy injektáljon megint. Először csak egy kis torpanás, aztán a…..
TComment Felmegy, átmegy, elakad? 2013.02.14 13:50:33
A vajon a Dacia Duster, vagy a húszmilliós VW Touareg jobb terepen? Vagy más? Kipróbáltunk 9 SUV-ot, és meglepődtünk az eredményen. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
NanD 2013.02.14 20:38:22
@xfile: Igen, pontosan azért lettem volna kíváncsi hogy pl az l200-as téli gumival, összezárt 4kerékkel, ugyanott mit teljesít.
Lassan már csak pár óra marad 2012-ből. A pontyok még talán csapkodnak a kádakban, a pezsgő behűtve a hűtőben, a buli leszervezve. Fenyőillat? Mézeskalács? Forralt bor? És persze rengeteg, finom étel. Reméljük, az is ízlett, amit idén mi szervíroztunk. Állandó és külső…..
A ma esti műsor az egyik kedvencem. Igaz, nem szerepelek benne, az is lehet, hogy éppen azért. Papp Tibi és Omm elég szórakoztatóan hasonlítanak össze egy hibrid Audit egy hibrid Lexussal, ritka igényes munka, különös tekintettel Pista disdasára, melyet a felesége varrt, de annyira…..
A döbbenettől nem nagyon tudok mit hozzáfűzni - talán csak annyit, hogy ezek egyszerre hülyék és félelmetes hősök a semmiért, a másodpercekért. Dekadens, mégis felemelő, önpusztító, mégis csodálatos. Az Egyesült Királyságban nem csak az Isle of Man TT létezik: számos egyéb…..
A sokat beszélő, a mindig közbepofázó a hallgatag és a néma elmennek vadászni... Rossz autók, rossz motorok és szaftos bennfentességek. Tartson ma is velünk!Mai Égéstér-adásunk kommentposztja...
Lappföldön, a mínusz 25 fokban is van motoros szezon, legalábbis néhány bolond francia ezt akarja elhitetni velünk. A Moto Journal újságíróinak nem csak ötletei, de lehetőségei is vannak, hogy a motorral elképzelhető legnagyobb őrültségeket valósítsák meg, ha azok elég…..
Kedves olvasóink, hosszasan magyarázhatnánk, honnan jött az ötlet, és milyen egyéb ötletek jöttek még, de akkor sosem lenne vége. A lényeg, hogy önök most egy kísérlet szem- illetve inkább fültanúi. Természetes, hogy nekem és a Karottának hiányzik a jó öreg rádiózás, de…..
Tudjuk, hogy a tűzoltók megszállott emberek. Életüket teszik kockára, hogy másokét megmentsék. Ha megszólal a riasztás, azonnal bepattannak a védőfelszerelésbe, felkapcsolják a kéklámpát és a szirénát, robognak a nagy piros autón a bajbajutottakhoz, akár esik, akár fúj.…..
Mint nehéz kő, úgy nehezedik rám a barátok és Bogár-szimpatizánsok elvárása: nyerni kell a szerkesztőségi gyorsuláson. Azonban, ha sorra veszem a tényeket, azért nem annyira vidám a helyzet. A piros kasztniban ez a motor két dupla Weber-karbival tudott fékpadon 148 lóerőt és…..
hogyvolt VV4 - 4X140 2011.05.06 18:55:00
Ez az utolsó előtti előtti előtti poszt, furi, de még nem kezdek nosztalgiázni. Majd holnap. Igen, el fogok érzékenyülni. Azt is holnap. De most nézzük, mit akart Ági szájába adni Jerzsi. Jaj, de aranyosak vagytok, csiripelnek a Villaleányzók, a fiúk tálcákkal sorakoznak az ágy…..
NanD 2011.05.06 19:25:06
@Hódos Hajnalka: hello hello ,belső embernek nem ér elsőzni. Hagyd meg a pórnépnek :)
Egy kavicsfelverődés vagy fólia miatt nem kell rögtön a korrupcióhoz nyúlni, mindkettő lehet legális. De miért kell halálra kínozni a dízeleket? Vélemények az azonos című írásunkról...
Kedves Autódoktor! Az autóm reggelente nem indul. Mi az Oka? Tibor Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Csináljuk a semmit 2010.03.07 16:22:00
15:43 Furcsa szerelvényt figyelhetnek meg a 7-es autópályán azok, akik most Hamburg és Hannover között, Wietzendorf magasságában haladnak. Egy metálkék 3-as BMW kombi húz egy valószínűtlenül nagy méretű utánfutót, rajta egy törött hátsójú Ponton Mercedes limbózik megállíthatatlanul. Csík vezet,…..
NanD 2010.03.07 19:37:14
Autófília Villámgyors motorcsere 2009.10.31 09:00:00
Az angolokról mindenki tudja, hogy imádnak egymással versengeni, a leghülyébb dolgokban is egymásra licitálnak és kéjes örömmel tölti el őket, ha valamelyik rekordot a magukénak tudhatják. A Brit Királyi Haditengerészet szerelői sem kivételek, ők a motorcsere világrekordját…..
Autófília Sárga 2009.08.24 09:00:00
Adott egy szabály: 9. § (4) c) a kör alakú, valamint a nyilat vagy kerékpárt mutató folyamatos sárga fény a forgalom irányának megváltozását jelzi: az útkereszteződésnél - a kijelölt gyalogos átkelőhely, illetőleg a megállás helyét jelző útburkolati jel, ezek…..
A videoban sokkoló hatású elemek is találhatóak. ..
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..
driftgarázs Sierra képdömping 2009.04.17 14:01:44
Sok új információ nincs a kocsival kapcsolatban, ami igazán érdekes az a kézifék megoldása. Vadászni kell a neten egy videót, hogyan is használja Nico a majdnem függőleges talpazattal lefelé működő (?) kart.Akkor jöjjenek a képek, bár nem sorrendben:..
Az Oldtimer Expo szervezői remek programokat szedtek össze a szombati napra. A Vasúttörténeti Parkban nagyjából mindent fognak szerelni, Kacsát, Minit, Jaguar E-Type-ot. Azonban a hasonló rendezvények valaha volt legmeghökkentőbb műsorszáma este hétkor következik: az úgynevezett…..
Nagy ívű balkanyar, célegyenes. Áll a víz a pályán, csak óvatosan a gázpedállal, itt nem játszunk, betonfal szegélyezi a boxutcát, elég egy óvatlan gázfröccs és azonnal megindul a feneke. Ívre engedem ki, benn a kettes végig, majd miután egyenesbe…..
NanD 2009.02.14 19:14:48
@streetsta: Köszi a megoldást , kipróbálom.