Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajozsi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Északi fény 2009.10.09 16:30:00
Szalagcím a rossz hírekből lesz, ezért Szlovákia is rendre Slota és Fico otrombaságaival, magyarverésekkel szerepel a magyar újságok címlapján. Esetleg bezzegországként, de csak azért, hogy lehessen emiatt is gyurcsányozni. Pedig a bezzegségnek, a szlovák virágzásnak oka van,…..
Tudtad? Fidesz-kormány 2009.10.09 08:48:00
Olvasom az Indexen, hogy Pintér alá raknák a titkosszolgálatot is, ha kormányra kerül a Fidesz. Én meg ismét szomorú vagyok, hogy a Fidesz nem tanult megint a múltból. A 2002-es választásokat a Fidesz nem a rossz teljesítménye, vagy gazdasági problémák miatt vesztette el, hanem…..
ajozsi 2009.10.10 21:10:56
  A jobbikos beszélgetések közül az első némileg drámaiabb körülmények között kezdődött, mint a szoci középvezető  embertani (copyright Lola) vizsgálata.   Színhely: Szombatról vasárnapra virradó hajnal, 6-os villamos, valahol a Margit-híd és a Moszkva…..
  A Népszabadság ismertette a hétvégén az MSZP romaszavazat-szerző stratégiáját. A Teleki László által jegyzett, érdekes dokumentum kétszázezer roma vokssal számol, de ehhez rendbe kell tenni a cigányok személyi iratait, s közben arra is figyelni kell, hogy ne riasszák…..
ajozsi 2009.09.07 22:12:01
@Arivistus: Hát ez azért símán baromság. Amúgy meg,drága magyar véreim, tessék szaporodni, nem sírni-ríni, hogy fogy a magyar.
    A Reakció sokat megélt levelezőlistáján nagy vitát kavart Orbán Viktor tegnap esti, Polgárok Háza-beli beszéde, ahol a temetésről megérkezve egy lendülettel méltatta Cseh Tamást, egyúttal harcias metaforákkal írta le a művész lényegét. „Ő a mi katonánk, a…..
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
ajozsi 2009.05.06 21:58:54
@lehet már a posztolót?: Te lehetsz az ellenőr? ;)
Árokásó Top100 Vágó István 2009.02.18 07:01:00
Hithű, vonalas liberális szerint mindenki a maga sorsának kovácsa, és aki hülye, megérdemli a végzetét. Vágó István sokat tesz ezért az eszméért, amikor a hitelválság kellős közepén, ma is főműsoridőben buzdít hitelfelvételre. Nyilván boldog plazmatévé és újautó…..
ajozsi 2009.02.18 22:00:28
@AYBARS ANDA: Orbán és a FIDESZ tök másképp gondolkodik, mint ezek a belterjes elvtársi nyűvek.

ERGO: másképp állnak hozzá és mást fognak csinálni.
EGYÁLTALÁN: valamit csinálni fognak.
Kedves barátom (-ném?)Nagyon osztod itt mindenkinek az észt. Tényleg ilyen sok lenne belőle, hogy ennire futja? Akkor oszd meg velünk, hogyan fognak hozzáállni, és mit fognak csinálni?