Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panu

1 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "A kezdetek kezdetén megfogadtam, hogy pusztán a pénzért sosem vállalok reklámot. Számomra az a legfontosabb, hogy érezzek valamit a termék iránt. A B**** egy olyan márka, amelyet szeretek. Egy márka, amelynek presztízse van." (José M.) Mi meg azt hittük azért váltott…..
A Való Világ immáron második hónapja látható, ideje foglalkoznunk egy kicsit azzal, miért unalmas a műsor, és miért fakadnának sírva a mi játékosaink egy amerikai Big Brother- vagy Survivor évadban. Mivel nem vagyok se pszichológus, se szociológus, a poszt leginkább az egyszeri…..
"A második fordulóig kiürülhet az államkassza"-nyilatkozta a Szijjártó gyerek. Innentől már tudjuk, hogy mi fog történni:A Fidesz a második fordulóig ezt kommunikálja majd. Esetleg még "bizonyos forrásokból értesül" is róla, hogy egy "utolsó nagy…..
Minden idők egyik leglaposabb átigazolási időszakán vagyunk túl, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a piac sztárja Robbie Keane lett a Celtic-be igazolásával. Ez csak azért furcsa, mert kereslet és kínálat egyaránt változatlan bőséggel jelentkezik, ráadásul néhol az év…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
Az elmúlt hetekben több esetben is olyan dolgok történtek a honi (profi) fociban, ami nem tesz jót a sportág megítélésének. Bobby Davison hetek óta nem áll szóba még saját magával se, emellett csak úgy halmozza a bunkó megnyilvánulásokat. Gera Zoltánnál is elszakadt a cérna,…..
Ha valaki kereskedelmi csatornához áll dolgozni, akkor a véleményét adja le a ruhatárban, vagy a csatorna sajtósánál. A hétvége legjobb mondatát a Borsonline-ben olvastuk, persze nem tudni, hogy tényleg Pachmann ilyen huncut, kikacsintós mókamester, vagy csak a Bors…..
Azt sejteni lehetett, hogy Emesének a Budapest Bank előbb-utóbb valóban megköszöni, hiszen a karakter olyannyira rátelepedett már a bank reklámjaira, hogy szinte nem is hagyott másnak helyet. Emeséhez kapcsolható poénokat szerintem bárki tud mondani, de azt, hogy az adott reklám…..
Egy ártatlannak induló bejegyzés kommentjeiben alakult ki "körútsovinisztázásba", illetve "az már nem is Budapestbe" hajló vita a XVII. kerületről.  Szerencsére az egymásnak esés csak annyira volt komoly, mint amikor Jacques Clouseau felügyelő és a japán haverja verekszik, de…..
panu 2008.11.23 13:01:42
Növelni nem kéne már a fővárost, viszont a (tömeg)közlekedési kapcsolatokat lehetne még fejleszteni a környező településekkel.

Budapest jelen állapotában sem tudja magát vonzóvá tenni - ronda, rohadó belváros, nulla vásárlási lehetőséggel a főbb útvonalakon, kevés vendéglátóegység, gyenge sötétedés utáni hangulattal. Ahol este csak plázában van "élet", az régen rossz. Olyan helyen, ahol ezt nem tudják megoldani nem kell még több területet hozzá csatolni.

Budaörs nagyon jól járt, hogy nem lett BP része, teljesen szépen fejlődik, pofásodik a város, bár a helyiek sokat morgolódnak a megnövekedett forgalom miatt. Viszont van BKV busz, amiért fizet is rendesen a város, a budaörsieknek ez sokkal kényelmesebb megoldás, mint volán-buszozni.

A BKV-val többi BP közeli város is megállapodhatna, a BKV is jól járna.

De a fővároson belül is van élet, a XI. kerület kívülről úgy néz ki, mint amely megtalálta a fejlődési útvonalát a fővároson belül, pedig egyáltalán nem számít belső kerületnek... talán éppen ezért jó, de meg van a saját fejlődő központja is, el lehet ott lenni úgy is, hogy be kéne menni vmiért a belvárosba.

Szóval, a belső kerületeket fel lehetne javítani turista szempontból, lehetne kicsit vonzóbb, körülötte a külső kerületek, hangsúlyos központokkal, de mégis szoros kapcsolatban Budapesttel, míg körülötte a már rendben fejlődő kis-városokkal, mint Budaörs, Érd, a "Pilisek", Fót, Dunakeszi sbtb, majd jön az újabb gyűrű, Székesfehérvár stb, aminek már megint meg van a saját vonzáskörzete.

Nekem semmi bajom sincs a vízfejjel, a bajom csak azzal van, hogy a vízfej nem fejlődik valami látványosan. Ha véletlenül történik is valami, azt politikai széthúzás szét akarja zilálni. Röhej.
Napok óta szól a belső hang, hogy ennél jobban már nem zuhanhat a tőzsde, meg a világ, össze kellene kaparni egy kis pénzmagot és befektetni a jó kis mol-ba, vagy otp-be, de elaludtam...Itt volt a hosszú hétvége, hosszú volt és figyelemelterelő, meg jött a hétfő, annyi minden…..
comment:com Megbukott a Cápák 2008.10.16 12:14:00
Már áldozata is van a Tv2 őszi rohamának. Mármint a Tv2 oldalán. Az augusztus végén indított Cápák című vetélkedőt a csatorna ma szépen csendben levette a műsorról, fél hat előtt öt perccel már a Szellemekkel suttogó első epizódját ismétlik. Persze a kudarc nem meglepő,…..
Angelo a neten Jarod nyomai után kutat két monitoron egyszerre. Raines, az Öreg Rém hörög a feje fölött, épp Parker-apunak számol be telefonon, majd biztatja Angelot, dolgozz csak. A kapcsolat köztük hasonló, mint Sydney és Jarod közt. Ebben a bizarr világban Sydney és Jarod is…..
Az előző részben bemutatott (röhejes) Visztlörmentésnek a hordaléka ugye az, hogy Májkinak az új börtönparancsnok beígérte a távozást, kiszedjük a férges almát a többi közül stb. Itt folytatjuk a dolgot, Májkit kiviszik a börtön falain kívülre, a többeik odabent figyelnek,…..
Vérmes reményeink nem lehetnek a bohócliga győztesének törökországi fellépését illetően, hiszen az MTK ahhoz a Fenerhez látogat, aminek eleve erős keretét egy EB-győztes csatárral és szövetségi kapitánnyal erősítették meg, szóval ha csak hármat gurítanak a…..
panu 2008.07.31 00:30:04
comment:com Feka Laci ringbe száll 2008.06.27 11:49:00
Elírások mindenhol vannak, főleg a neten, ezen még nem röhögünk, de vannak vicces együttállások, például amikor egy személynév mindkét tagját rosszul írják, ráadásul hülye jelentést kap az egyik tag, majd a betűk baráti kölcsönhatásba lépnek a képmelléklettel. Hát…..
Már fél hétkor érdemes odakucorodni a tévé elé David Attenborough Élet hidegvérrel (m1) című sorozatáért vagy az egyik legkedvesebb dán filmért, amit valaha láttam: Olasz nyelv kezdőknek (19:05 Duna TV).A magyarok többsége csak az Eb-döntőt (Németország –…..
panu 2008.06.29 17:17:47
Az RTL klub a kreacionizmus híve, állapítottuk meg, amikor megnéztük a halálos kerékpáros kereszteződésekről készített filmjüket. A civil szempontból egyébként örvendetes műsorban ugyanis elhangzik: „A Critical Mass biciklis szervezet segítségével számba vették Budapest…..
Freddie Mercury, Quincy Jones és sokan mások sok millió dollárt zenéltek még össze 1985-ban az Live Aid koncert keretében az éhező Afrika megsegítésére. Hozzávetőlegesen 20 évvel később az USA és az EU egy hosszú távú tervet eszeltek ki, hogy a magas életszínvonalon élő…..
 Feltámadtak szocialista barátaink. Ilyenkor vannak csak igazán elemükben. Ilyenkor érzik látványosan jól magukat. Amikor csúsztatni, ferdíteni, szavakat, mondatokat kifordítani vagy meghamisítani kell. Most éppen újra a főmumus, Orbán Viktor mondatait vették elő. Amiket a…..
M1, ma este, kívánságműsor, benne Kaszás Attila, akit kértek, és ami rendben is van, énekel ABBA-nótát, és operettet, de az már kurvára nincs rendben, hogy közben a jobb felsőben villog az ÉLŐ felirat. Mert ezt így nagyon szar volt nézni, azért...
Nehéz fociról írni bármit is ilyenkor, nem is tesszük. A forduló mérkőzései közül hármat egyébként sem játszottak le a 28 éves Lazio-szurkoló, Gabriele Sandri tragikus halála miatt. A körülményekről egyelőre elég keveset lehet tudni, a rendőrség ma reggeli…..