Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Little Fluffy Cloud

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi jut eszetekbe Hollandiáról? A kerékpárok? A kávéházak? A tulipán? A sör? Mai szerzőnk, Hothead régi írónk és kommentelőnk, egyike a legrégibb törzstagoknak (aki egy ideje már követi a blogot, az biztosan emlékszik a Hollandián keresztül Ausztráliába költöző…..
Little Fluffy Cloud 2012.08.15 10:23:26
@Anti Anyag: Én még csak azt sem hiszem el, hogy van lehetőségem magyar terméket venni. Van magyar termék?
Múltkor a szomszédomtól kaptam saját termesztésű paradicsomot, arról elhittem, hogy magyar. (Ezért nem büntet meg a NAV?)
A "magyar termék" feliratnak nem hiszek.
Rég volt már ilyen téma, épp ideje... 2011.június 11-én mutatta be Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter a Magyary Zoltán Közigazgatási-fejlesztési Programot dr.Gál András Leventével, aki akkor még csak közigazgatási államtitkár volt. "A Magyary Program…..
Némi szerencséje van a Jobbiknak, hogy éppen azokban a napokban éli meg legnagyobb eddigi válságát, amikor az ország egyik fele nyaral, a másik pedig az olimpiát nézi (a két halmaz metszetében lévőkről nem is beszélve). Pedig érdemes figyelni: a Szegedi-ügy és a tiszavasvári…..
Spoiler A legbetegebb nácis filmek 2012.07.02 07:00:00
Megnéztük az Iron Sky-t, a fanok összegrundolta filmet, melyben a Hold sötét oldalán titokban éldegélő nácik inváziója hozza el az apokalipszist, és a teljesen elborult alapötlet kapcsán úgy gondoltuk, ideje összegyűjteni a náci-témát a lehető legfurcsább környezetbe helyező…..
Little Fluffy Cloud 2012.07.02 23:31:11
@mangalor: Az emberek többsége sima idióta, tehát megveszik a filmeket és megnézik.
Hugh Grant nemrég keményen bírálta a magyar kormányt és a médiatörvényt, a kormánypárti politikusok szerint viszont hiányosak voltak az információi és még mindig azt hiszi, ő a brit miniszterelnök, akit az Igazából szerelemben játszott, írja a mai Bors.   A magyar kormány…..
Little Fluffy Cloud 2012.06.29 13:50:08
"A magyar értelmiség előtt két út van: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan." Ez az ősöreg vicc jutott eszembe, mikor belekukkantottam Dalnoki István KRESZ-táblák című albumába, melyet ennek a VII. kerületi "két irányból egy irányú" utca kapcsán ajánlott figyelmembe.…..
A Fidesz bedobta, amit már sokan vártak. A múlt heti „Vegyük el a pártok pénzét!” után itt az újabb ötlet, a regisztrációhoz kötött szavazati jog. Ha ez a kettő egyben megvalósul, de még akkor is, ha csak valamelyik a kettő közül, akkor már bárki kiálthat…..
Pénzkérdés Füstadó a Széllben 2012.05.17 10:22:00
A mindenkori kormányok adókivetési kényszereiktől vezérelve  szeretnek olyan tételekre lőni, amelyek valójában nincsenek is. A legújabb ötlet az ingatlanok árnövekedésének megadóztatása. Vajon elolvastak előtte bármit is a jelenkori ingatlanpiaci trendekről? Pedig a…..
Vezessük rá őket arra, hogy autóst csak akkor állítsanak meg, ha annak valódi oka van. A fennmaradó időben eredjenek a tulajdon elleni szabálysértések elkövetői után. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ezentúl Nemzeti Pénzbehajtó Zrt. néven szedik be a bírságokat. Mivel a rendőrség ezután főként az új szabálysértési törvény értelmében megemelt helyszíni bírságokra lesz kénhytelen koncentrálni, ezért új név alatt, Nemzeti Pénzbehajtó Zrt.-ként (röviden: NemPénz)…..
Little Fluffy Cloud 2012.04.26 21:11:49
Szomorú hírünk van a lovak, lóversenyek és lovas sorozatok rajongóinak: az HBO és a Befutó készítői közösen arra az álláspontra jutottak, hogy nincs értelme tovább folytatni a sorozatot, ami már eddig is három ló életét követelte. Két állat az első évad epizódjainak…..
A Terrorelhárító Központ (TEK) munkatársa szerint a csoport tagjai a szervezetlenség látszatát keltve, a város több pontján elszórva kezdtek el élni életvitelszerűen.   Egy beépített TEK-ügynök ráadásul azt is kiderítette, hogy a banda egy nagyobb akcióra készült: egy…..
A kormányfő nemcsak a forintot gyengítő nemzetközi erőknek üzent hadat, de Mordornak is. Nem kizárt, hogy a térség valutáiról is leszakadó forintromlásnak mégsem nemzetközi országbedöntő összeesküvés áll a hátterében, hanem sokkal rosszabb. „Ha gyanúnk beigazolódik,…..
Little Fluffy Cloud 2011.11.27 22:40:32
@Pierre73: Pihenj most már, kicsi robot. Holnap korán kell kelned az állami megrendelés teljesítéséhez. (A vicc egyébként is libsibolsi csökevény.)
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
Little Fluffy Cloud 2011.09.07 19:12:35
@KLMS: Egyébként ezt régóta meg akartam már kérdezni egy értelmesebb jogásztól, ha van ilyen, nem csak a bűnöző fajta. Le lenet erről mondani vajon? Ha csak úgy lehet, ha van másik állampolgárságom, akkor ahhoz mi köze van ennek az államnak? Mindegy is.

www.terezvaros.hu/nepszamlalas2011/szemely_kerdoiv.pdf
www.terezvaros.hu/nepszamlalas2011/lakas_kerdoiv.pdf

Bocs, de ezekből nekem sem az jön le, hogy itt valaki népszámlálást akar csinálni. Konkrétan MINDENT tudni akar rólam VALAKI. Nézd meg. Névvel (azonosító számmal), címmel, családtagokkal, tulajdonnal, mindennel. Hülyézz le nyugodtan, de ez szerintem sem népszámlálás.

Ha holnaptól allampolgári kötelességed egy cipődobozban felnőni az utca közepén, megtennéd?
Little Fluffy Cloud 2011.09.07 19:41:34
@huncut_kata: Köszi, de ez egy tök más kérdésre válasz. De valakinek majd biztos jó lesz, ha felteszi azt a kérdést.

Amúgy most végigolvastam a kérdéseket, és tényleg nagyon súlyos, elég ijesztő. Majd én is "online töltöm ki" szerintem. ;)
Little Fluffy Cloud 2011.09.07 19:53:46
@algi: Tehát érv nincs, viszont tinédzser = hülye.

És nálam nem is talált. :) Butus.
Zseniális a Samsung ellentámadása az Apple ellen. A cég jogászai legutóbbi beadványukban azzal érvelnek a bíróságon, miért nem az Apple-é az elsőség az iPad dizájnjával kapcsolatban, hogy az már szerepelt a 2001. Űrodüsszeában. Van ez az úgynevezett prior art nevű fogalom ott,…..
Azt hiszem, az új médiatörvénynek sikerült olyan eredményeket is hoznia, ami az internet egyes részeit idehaza visszalövi a statikus(abb) sajtó korába. Egészen konkrétan arra gondolok, hogy a kommentezés módja és lehetősége az, ami részben megváltozik. Ugyanis mostantól a…..
Little Fluffy Cloud 2011.06.30 22:59:19
@Benbe: gondolom, pl. azok is "bérrettegők" voltak, akik attól féltek, hogy közt. elnöknek, az akadémiára, az alkotmánybíróságra, stb. stb. helyre pártfunkcikat tesz be a Nagybeteg Kedves Vezető.
alaptalan pánikkeltés volt. bérrettegés.
mert nem történt meg.
vagy ja, de.
de nemazé!
hanem mert elmúltnyócév! jól mondom?
Little Fluffy Cloud 2011.06.30 23:08:48
@popocatepetl:
"A "pártfunkci" (ha esetleg igaz is ez valakire) még nem jelent alkalmatlant."

ennyit rólad.
szevasz.
Ha fekete van, fehér kell. Ha fehér van, akkor feketét akar a nép. A legújabb pletykák szerint az Apple akarna, de nem tud fekete színű MacBook Airt gyártani. A minőség nem éri el az elvártat. Egy névtelen Apple-dolgozó súgta ezt meg a Macroumorsnak, miután azon filóztak, hogy…..
comment:com MTV: Balaton, nyár, 24 2011.06.21 16:20:00
Hétfőn indult az MTV új nyári műsorrendje, benne a Balatoni nyárral, ami naponta többször jelentkezik az m1-en 9-11-ig, 17-18 óráig + a Híradós bejelentkezés. Ez utóbbit láttam tegnap este, elég kínos volt, de hát ahogy Szabó László, MTVA kommunikációs igazgatója mondta,…..
Little Fluffy Cloud 2011.06.21 21:23:41
Ma tüntetni kell! A magyar ifjúságon a sor. Orbán Viktor 22 évvel ezelőtt pontosan ezen a napon, Nagy Imre és mártírtársainak újratemetésén beszédet mondott. „Valójában akkor, 1956-ban vette el tőlünk - mai fiataloktól - jövőnket a Magyar Szocialista Munkáspárt. Ezért…..
Van ez az együttműködésünk a Steelbirddel, ennek része, hogy a forgalmazótól rendszeresen kapunk tesztelésre mindenféle terméket, amiket aztán röviden be is mutatunk nektek. Most egy olyan tok érkezett, ami egy régi kérdésemre ad választ. A laptopot vigyem, az iPhone-t vagy az…..
autózz! Rendőrségi túlkapás? 2011.06.14 12:55:00
Újabb meghökkentő történet landolt a postafiókunkban, amelyet G küldött. Lassan már kezdem azt érezni, hogy a rendőrök egyre frusztráltabbak a kormány döntései miatt, és ezt próbálják valahol levezetni. Sajnos az ártalmatlan állampolgárokon... Várjuk a folytatást!Egy újabb…..
Little Fluffy Cloud 2011.06.14 16:13:11
@Tibi88: bocs, nyilván nem tudom, pontosan hogy volt, de sokszor tapasztalom, hogy az okozza a bajt, hogy a legtöbben akkor indexeknek, amikor kanyarodnak vagy sávot váltanak. ilyenkor én is dudálok néha, ha veszély van. mert nem akkor kell. előtte kell. bocs, ha nem így volt.

egyébként nekem a fenti sztoriból ismét csak az jön le, hogy a magyar rendőrség egy sima védelmi pénzt szedő bűnszervezet, és mint ilyet, normális emberként igyekszem őket elkerülni vagy mondjuk lehetőség szerint robogóval nem megállni nekik.
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
Little Fluffy Cloud 2011.02.02 09:10:34
akkor most jöjjön egy verzió, hogy hogy lehet úgy optimistán felfogni ezt a helyzetet, hogy közben nem vagyok fidesz-maszop-droid:

- az otp manyup-nál voltam, az otp nagy nehezen szóba állt velem az utolsó pillanatban, ekkor megtudtam, hogy az utolsó év után mégis van nyereség a "számlámon". ellenben abból SOHA nem lett volna nyugdíjam, mivel egyszerűen kevés lett volna ahhoz a felgyülemlett összeg 80 év alatt is. mai áron szerintem mindegy, hogy 0 vagy 25000 ft a nyugdíjad, mindkettő a NINCS kategória számomra.

- az otp egyébként is az állami intézmények után (apeh, rendőrség, bíróság, stb.) az egyik listavezető nálam, amiben a legkevésbé bízom, ezt évek kitartó munkájával érte el nálam. plusz ud-zrt-ügy, ilyenek.

- az államban lehet tudni, hogy nem lehet bízni, az állam ebben az országban jól felfoghatóan az egyes polgár ellensége, és vagy kialakul egy egyensúly "kettejük" küzt, vagy nem. itt nem alakult ki. de hát ugye mindegy is, mert ez megint csak a nullával való szorzás esete: miért lenne rosszabb a semminél a semmi? lenyúlták a kvázi-üres pénztárcám. egészségükre.

- a kivett nyereséggel viszont csak látszólag nyesek le a jövőmből, mivel egy ideje tudom, hogy ha nyugdíjat akarok, akkor el kell innen költöznöm, és tisztességes fizetésért kell végre tisztességesebb munkát végeznem. ekkor kb. 1 év alatt meg fogom azt takarítani, amit itt 10 év alatt belelőttem a napba. és nem forintban, talán nem is euróban fogom félretenni. talán frankban, de mindegy is ez most.

- az állam (=az Egy Párt) így tehát kétszeresen is megtámogatta most a jövőm: lehetőséget adott, hogy kb. 1800 eurót hozzácsaphassak a többi párezer mellé, ami az elköltözésem tőkéje, plusz ismét, feketén-fehéren, 100-adszor is egyértelműen és hangosan jelezte felém hogy NINCS ITT JÖVŐD, NINCS ITT SZÜKSÉG RÁD.

köszönöm az Egy Pártnak a támogatást, teszem a dolgom.
A TOP10 lélekre ható zongoradarab után vissza Guldához!1969-ben a Bécsi Zeneakadémia (Vienna Music Academy) a Beethoven-gyűrűre jelölte Guldát. Az átadó ünnepségen tartott beszéde és gyűrű azt követő visszautasítása Gulda egyik szándékosan kirobbantott botránya lett. …..
Little Fluffy Cloud 2011.02.01 13:13:02
@bürger:
Mostanában is vannak, sőt egyre többen, akik egyszerűen nem tudják értelmezni, ha gerinccel, jellemmel, tartással találkoznak, mert egyszerűen nincs meg hozzá az az alap pici valami, amit otthonról kellett volna hozni, és sehonnan máshonnan nem pótolható. Értetlenül állnak, félremagyarázzák a rejtélyes jelenséget. Kompenzálnak?
Az idézett mondatokból nekem sok minden lejön, csak az nem, hogy az idézett botrányt akart.