Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coolya

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legutóbbi posztban említett olvasói kérdés második részére fogok kitérni ebben az írásban röviden, azaz hogyan lehet egy munkalapon lévő feladatlistából azokról az feladatokról automatikus emailt küldeni, amelyeknek lejárt a határideje vagy éppen itt az idő egy figyelmeztetésre. Azt tehát már…..
Szeptemberrel beköszöntött az ősz, a legtöbben visszatértek már szabadságukról, vége a forróságnak, a fesztiváloknak, a vízparton döglésnek, a munkamániások sem egyedül ülnek már az irodában. A nyár a legeseménydúsabb évszak fotós szempontból, nagy részetek ilyenkor…..
Le a kalappal előttetek, 1500 képet néztem át a repülőnapról, amit 38 fokban, tűzó napon a pusztában lőttetek, szép munka! Ebből a legjobb 30-at emelem ki a blogra és teszem ki a kirakatba. Csak így tovább! Coolya, Norbikapitány, karelxx, KGyST, zoliber, sunrise, Nagy István, HJG,…..
Coolya 2013.08.17 15:10:46
A 2013-as júniusi árvízről összesen 1500 képet töltöttetek fel, nap-mint-nap, ahogy jött és ment a víz, ömlöttek a képek. Ezt a mennyiséget néhány lelkes emberen kívül senki sem fogja átnézni, így megkerestem ezt a néhány lelkes embert, akik maguk is töltöttek fel fotókat…..
. . Barcelona szűkutcás, viszonylag sötét történelmi Gotico negyedében alakították ki ezt az elképesztő otthont. A középkori falak közti, eredeti állapotában felújított teret az egyetlen fix tartófal mellett a konyhát és a fürdőt rejtő "fehér kereszt" tagolja. A…..
Nem felejtettük el. ..
Coolya 2012.08.17 20:29:22
@geegee: Nándi 2 hétig nyaral, addig türelem
Délben hirdettünk eredményt a négy győztes:  Indafotó: Dino fotója csillagom fotója Faterphoto fotója Blog.hu PDave fotója Coolya fotója redoctober fotója Indavideó Tuninglove fotója kisklau fotója A videósok harmadik képét azóta törölte a…..
 Hát eljött az idő. Beküldtétek, kilistáztuk, belistáztuk, összegyűjtöttük, lepontoztuk, kiszámoltuk és tessék! 2011 legjobb indafotós képeinek krémje, a top 20. Közte az első helyezettekkel. Igen, ketten vannak, a zsűri szavazatai alapján pontegyenlőség alakult ki, így…..
Coolya 2012.01.12 19:45:57
@kobliz: Negatív vagy. Nagyon! Miért gondolod rólam, hogy cinikus vagyok ? Csináld kedvvel, találd meg a stílusod állítólag csak ez kell. Valaki megtalálhatná az enyémet is :-)
Coolya 2012.01.12 22:38:50
@zati75: Ugyan ilyen ötletem volt. Az asztalon egy Jim Beam és megtöltve egy pohár,szemben a gép, csak a tematika más:
-Benne voltam a legjobb 80-ban !! Juhé! Egy húzás. Egy fotó.
Szerintem nem lesz 365 :-)
Felvirradt a nagy nap. Korán keltem, kimentem a Ringre. Reggel 8-kor már két sorban araszoltak az autók, és már a második parkolót nyitották meg a rendezők, mert az első addigra fullon volt. Pedig a műsor csak 9-kor és "csak" warm up-pal kezdődött. A nézők pedig egyre…..
A győztes Coolya - Cinege kapitány című képe! Gratulálunk! ..
Coolya 2011.01.26 20:32:03
@tacsifoto: @Kontiki: @Evaneni: @vlm_: Köszönöm szépen :-)
Kissé nyomasztó az eheti felhozatal, sötétebb hangulatú mint az eddigiek, de mit tegyünk, tél van és a fotósaink is azt örökítik meg amit látnak. Szavazzatok hát alul - akár 11 képre is - hogy melyik fotó érdemelheti ki a 2011/5. heti Hét képe címet! A kedvenc múltheti…..
A múlt hét nyertese zati - pont ő, aki a legrövidebb ideig volt kint index címlapon. Írom mindezt azért, mert a kommentek között felmerült, hogy miért játékban lévő képekkel hirdetjük a a játékot, jogosulatlan előnyhöz juttatva azt a fotót amelyik kint szerepel.  Ezt az…..
Ha túljutunk a harmincadik csatornán, túl még a Filmmúzeumon és a Sport1-en is, ott a távvezérlő legvégén kezdődnek a soha nem látott argentin szappanoperák, a világháborús dokumentumműsorok és a véres természetfilmek. Ott vannak a zsúfolt utcákon összeverekedő szeretők, a…..
faforgács A kezdetek 2009.09.03 00:40:00
Nyitó postnak egy kis történelem, mert mint tudjuk, minden a nők miatt van…Jó 30 éve történt, hogy kedves feleségem betévedt a budapesti Nagykörúton lévő Kátay-vasüzletbe, ahol az emberek igencsak hosszú sorokban álltak: az NDK multimax fúrógéphez késtartó érkezett.…..
törökgáborelemez 271. Quo vadis? 2010.10.28 02:02:00
Másfél nap telt el azóta, hogy Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője bejelentette: pártja az Alkotmánybíróság hatásköreit korlátozó javaslatot kíván elfogadtatni a parlamentben. Miután az eljárás megítélésem szerint azon - szerencsére ritka - politikai események közé…..
Coolya 2010.10.28 15:42:59
@Szimba: Ez a kéthónapos felmondás rájuk nem vontakozik? Mrámit, indoklás nélkül, két hónap végkielégítéssel lehet elküldeni ?
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
A hétfői Kolontár melletti gátszakadás Magyarország eddigi legnagyobb környezeti katasztrófájának ígérkezik. Mi magyarok azonban nem hazudtoljuk meg magunkat, katasztrófa ide vagy oda elkövetünk jó néhány pofátlan dolgot. Most íme egy csokorban a TOP 5 leghülyébb/pofátlanabb…..
Freire Szilvia (nem baj ha nem tudod ki az) tetoválásának fejlődése / átalakulása garantáltan a hét legviccesebb sztorija, Sebestyén és Szabolcs lyuksógorsága.Előtte:Utána:Zárásul egy gyönyörű versike, köszönjük!"...mégse járja,hogy amennyiben új szerelme,…..
Palik László utolsó nagydíját vezényli, mondja az index. Ezek szerint igaz az Álmoskönyv jóslata, miszerint Szekeres Imrével lelkesen parolázni előbb mérhetetlenül sok elköltött pénzt, majd menthetetlen bukást…..
Hétvégén lesz a 25. Forma 1-es Magyar Nagydíj! Ez nagyon üdvözlendő, hiszen már alig akad nemzet a világon aki nálunk több versenyt rendezett volna. A véletlen műve lenne ez, vagy más oka is van ennek a kimagasló eredménynek? Évről-évre árnyalják a rendezvény sikerét a piszkos…..
Elanot a 67. percben rúgta agyon a szimpatikus Tiote. Szerencsére a korábbi gólöröménél megmutatott lábszárvédőt visszatette a helyére, így képes volt megvédeni lábát a tripla, spirális, zúzódásos, horrortöréstől. Az orvosok szerint 2-3 nap kihagyás kell neki, súlyos…..
Coolya 2010.06.21 10:59:29
a Tisztelt Ház Szokások I. 2010.06.13 03:15:00
Szokások I.   Vannak néhányan, akiket érdekel, hogy mi folyik a Parlamentben. Vagy az Országgyűlésben.   (Ebben az esetben az, amire utal a két fogalom, logikai szempontból egybeesik, még ha szemantikailag nem is. Kitérőnek tűnhet, és így, a legelején fölösleges…..
Vajon hogyan fognak bűnhődni ezek a pöfeteg médiarohadékok? Miért gondolja bárki, hogy a nyereségvágyból szándékosan elkövetett szemétségért elég az egyszerű bocsánatkérés?! Pista bácsi 91 esztendős dudás, egy személyben megtestesíti a magyar kulturális hagyatékot. Több…..