Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hofi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
hofi 2009.04.07 09:10:59
Palik for president!

Nagyon nem kedvelem Palik stílusát. Számomra a közvetítésekből és a médián keresztül emberileg egy óriási nulla. Nincs stílusa, rendkívűl arogáns, pökhendi, továbbá lenéző, ahogy a munkatársaival bánik.
De ettől még nem bunkózom le. Olyan amilyen, nem kell nézni a közvetítéseit. Milyen 1szerű is lenne... De sajnos muszály sok-sok embernek, ha nincs lehetősége külföldi csatornát nézni, vagy nem tudja az adott idegennyelvet. Épp ez a borzasztó a dologban. Elhiszem, hogy sok mindent tett le a 20 év alatt az asztalra, valószínűleg nem nem véletlen. Jól tud helyezkedni és a megfelelő emberekkel "barátkozik" akiktől a dakaros anyagi támogatást is bezsebelheti. Kérdés, ha Szalayék, vagy bármelyik másik csapat is ilyen támogatást kapna, akkor Plaik valyon verhetné-e a mellét. Igazat adok neki, ezt nagyon is ügyesen csinálja, akár egy politikus. :S
A legnagyobb probléma amúgy is az rtl-el van. Az a "színvonal" ahogy a sportközvetítéseket megoldják. Foci vb, formula1, box, stb... Sztem az egész kommentárori stábot 1-től 1-ig el kellene zavarni kavicsbányába, hogy a lapátolás közben gondolkodni tudjanak, miért ekkora bénák. Bénák, tudnak is róla, de nem akarnak fejlődni. Valószínűleg azért mert a hatalmas magyar barátok közt nézőtársadalomnak ez is elég. A NAGY FRANCOKAT!!!!!

Ja és még valami, nekem feltűnt, hogy amikor a dága Palikunk nem vesz részt a közvetítésben, akkor mint ha 1 kicsivel felszabadultabb lenne Gyula is, a közvetítése is sokkal normálisabb.

R.I.P Knézy
Belsőség Agresszív Audi attak 2009.02.12 13:00:00
Ismét egy zseniális Super Bowl reklám. Rövid, velős, mosolyfakasztó. A Szállító 3 film és az Audi A6 promója. Bár nem tartozom az Audi feltétlen hívei közé, a tény, hogy a 3 literes V6-ost egy jópofa, szíjhajtású mechanikus kompresszorral (Roots) töltik fel, melengeti autóbuzi…..