Regisztráció Blogot indítok
Adatok
resztli

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fejlesztők ugye múlt héten kapták a kezükbe a Mac OS X Lion Developer Preview-ját, most Tomi segítségével, GK észrevételeivel és a maces blogoszféra híreivel összeöntve lássátok, mit várhatunk a Liontól. Az első adag ficsörlistát itt olvashattátok, most azonban még…..
resztli 2011.02.28 15:59:23
@fingerbangs:
ja, ja
szerintem xbmc mostanra (10.0) sokkal jobb lett, mint a plex

front row totál haszontalan
resztli 2011.02.28 17:01:46
@archangel:
ó, igen, apple remote-barát szoftver

hozzáfér itunes libraryhez is

és egymillió plugin van hozzá opcionálisan, xbmc-ből böngészheted és felteheted őket, gányolás nélkül (a youtube-tól a last.fm-en át az opensubtitles-ig)

skineket is lehet cserélgetni, azt is bentről, szimplán, de a default skin is teljesen áttekinthető, távolról is (még magyarul is, ha az kell) - persze nem teljesen apple-féle letisztultság jellemzi a designt, de egyáltalán nem gáz.

ja, és egyszerűen mindent nyomorgás nélkül játszik – még a kb. 5/6 éves macbookomon is, core 0 duo 2.0-n

szóval szerintem optimális "médiacenter" cucc. és még open source is. ha lenne ps3-ra, egyből feltenném oda is.
Appleblog Vibrál az új iPod touch 2010.09.06 12:44:19
A negyedik generációs iPod touch nemcsak kétszer jobb, mint az elődje (legalább), de úgy tűnik, vibrálni is tud. Erről árulkodnak legalábbis a szétszereléséről szóló fotók.A hírt maga az Apple is megerősítette, a honlapján írja, hogy a készülék vibrál, ha hívást…..
resztli 2010.09.07 07:43:28
@xstranger:
ez nyilván a hallássérülteknek szól, hámerhogy video, nem audio

de fél kézzel? hmm.
IDDQD A pacifista 2010.08.25 17:44:27
Olyanról már hallott a világ, hogy valaki World of Warcraftban nevel fel a maximum szintre karaktereket úgy hogy közben nem öl meg senkit - elég extrém dolog, kell hozzá némi mazochizmus, de megoldható. Na de ugyanez Call of Dutyban, ahol konkrétan nagyon-nagyon kevés dolgot lehet tenni…..
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
Folyékony Kenyér Kis radlerteszt 2010.08.02 09:02:00
Tipikus lapos vitatéma, hogy a radler sörnek számít-e avagy valami hitvány árulásnak. Ránézel valakire, és előre tudod, mit fog mondani ezügyben. Én ilyesmin rég nem vitázom. A megoldás pofonegyszerű: akkor iszom radlert, ha üdítőre vágyom. Márpedig én nagyon szeretem az…..
Nou San Trafford Zlatan keresése 2010.07.30 08:29:00
Meg akarom találni Zlatant, mielőtt megfázik, tüdőgyulladást kap, éhen hal, valaki leüti, vízbe fullad, elgázolják, erőszakot követnek el rajta, mielőtt szájába nyomják az első marihuánacigarettát, vagy májgyulladást kap egy sterilizálatlan fecskendőtől. Ha valahol…..
A Kreatív magazin legfrissebb számában megjelent egy interjú Kallós Andrással, a Telenor marketingkommunikációs igazgatójával. Ebben az interjúban a pályájáról, a karrierje indulásáról és természetesen annak legutolsó állomásáról és az azzal járó feladatokról kérdezték…..
resztli 2010.07.22 11:19:32
@pokesz70:
jó-jó, alázz, de akkor hadd válaszoljak én is félig ad hominem

a te hozzászólásodból számomra a reklámok működésének ismerete hiányzott. basszus a reklám nem matek, nem egzakt tudomány, mit nem lehet ezen megérteni? hiába méricskéled, nem fér a centi alá. kurva sok rossz reklám megy csak azért, mert a teszteken rohadt jól szerepelt.

a szigetet medwének válaszoltam. nem vetítettem le semmit semmire, ha nem értetted volna. annyit mondtam, hogy értelmetlen a sziget-reklámok hatékonyságáról vitatkozni, amikor jók az eredmények. ráadásul a fogyasztók elérése szinte ingyen van, hiszen az emberek saját jószántukból nézik meg a szpotokat, nem azért, mert egymilliószor van leadva a TV-ben. és még a közönség és a szakma zöme is respektálja, noha nyilván nem cannes-i díjas cucc.

ez milliárdozás meg nagyon gyenge érv, ha szar kreatív anyagok által okozott implicit veszteségekre gondolok (az elmaradt siker formájában)
resztli 2010.07.22 11:22:47
@zaq:
na, azok a djuice-ok például szerintem jók voltak

nekem még rebranding kick-off filmje is tetszett, noha tökmás, de azóta kicsit begyengült a téma (ne hagyd hogy fejjenek, orrfű, erősödik a szóvicc vonal)
resztli 2010.07.22 11:26:12
@panemetcircenses:
cheers m8
Pozsi & Basic ft. Bonkáló Éva - Tulipán [mp3] mindenki emlékszik DJ Pozsi és legfoglalt laptopjának történetére Pozsi többszörös DMC bajnokként nyilván nem ilyen hirnévre vágyott és nagyon megviselték a történtek azonban igazi zenészként a kutyaharapást…..
resztli 2010.07.18 00:25:02
@Mária néni:
turbótroll, mit szedtél?
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..
Nyilván sokan gondolják úgy, hogy szuper lehet a világ egyik elitcsapatában dolgozni, de nem árt tudni, hogy azért nem minden úgy történik Cupertinóban, ahogy kívülről látja az ember.A legfontosabb információ, hogy két Apple van: az egyik a massza, a másik azoknak a…..
resztli 2010.07.07 11:49:34
@droctor:
annyi szoftvert hagytak ott miután elmentek, hogy az árából simán kijött volna még egy játszótér.

hát igen, kurvára túl vannak árazva a MS szoftverek.
A meditálás jóval eredményesebb, ha előtte a szexuális energiánkat érzékiséggel magas hőfokra hevítjük.A sok mentális energiát - meditálás után - kompenzáljuk fizikai energiákkal, testmozgással hogy az egyensúly meglegyen! Tehát az érzékiség ill. a testmozgás is nagy…..
Kontár Komlókutató Borsodi Friss 2010.06.24 23:21:00
magyar ízesített világos sör Bármilyen hihetetlennek is tűnjék a különféle importritkaságos cikkek gyűrűjéből nézve, a KK szokott foglalkozni hazai tömegsörökkel is. Főleg amikor valamelyik első számú márka új tagját pillantja meg, aminek addig sehol nem látta nyomát…..
Sokan kerestek meg közületek azzal a kérdéssel, hogy fogjatok hozzá, ha be szeretnétek kerülni a reklámszakmába. Sokan közületek már megpróbálták a dolgot, és friss diplomával a kezükben jelentkeztek ügynökségekhez, aztán meglepve tapasztalták, hogy nem kapnak utánuk két…..
resztli 2010.06.23 18:27:32
@anemeth:

szerintem ez a jó hozzáállás

működni fog
Tessék, megmutatjuk, mi történt valójában. (via epltalk.com) ..
resztli 2010.06.18 12:03:41
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
Geekblog Lost-finálé 2010.05.24 20:00:00
Véget ért a Lost. Az elmúlt évtized kétségkívül legjelentősebb műfaji sorozata befejeződött. Ezt a gondolatot sokáig kell még ízlelgetnie a rajongóknak, mire igazán megbarátkoznak vele. Előbb azonban a finálén kell túltenniük magukat, amely éppen olyan lett, amilyen a…..
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
resztli 2010.05.25 12:23:17
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
öööö.... mondjuk az utolsó 10 perc?

nehéz komolyan venni szegény, haldokló jack-et, vagy bármiféle katarzist érezni, amikor éppen fél perccel korábban masírozott át fater arc a mennyország kapuján, be- és kiteljesedve az isteni fényben... hát akkor maj'nem kiraktam. így utólag mondjuk érthető a sok bibliai utalás: a pásztor család, jákob, jó-rossz, kisfaszom. persze pc köntösben, unitárius templomban, haha. tudom, volt minden más is, anubistól sziddhartáig.

de bárcsak lett volna bármi más a "the end", csak ne ez az édesvízkiadós, ezoterikus, túlvilágos cukiorszirup a fehér fénnyel.

sajnos ez számomra visszabaszta az egész sorozatot méltó helyére, a tövismadarak és az angyali érintés közé, félútra.

egy igazi fasz voltam, hogy néztem.
A főszereplők videóban köszönnek el a sorozattól, én pedig az olvasóktól (egy időre), köszönöm az egész napos kitartó figyelmet, találkozunk kedden (a finálé után elmegyek sírni valahová). ..
Már-már olyan mém lett belőle, mint a Bukás Hitler-örjöngéséből, de az RTL Klub most véget vetett a mókának. Szabó Patrícia fájdalmas filmje nem csak az RTL Mostról tűnt el, de a csatorna a Youtube-ról is levetette a felvételt, amiben a Cosmopolitan volt főszerkesztője arról…..
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
IDDQD ApocalyPS3 2010.03.01 18:53:00
Túléltünk egy Y2K-balhét, így mindenki joggal gondolhatta, hogy a mai gépek egyszerűen már túl fejlettek ahhoz, hogy ne szarják össze magukat szilveszterkor, vagy szökőéves februárokkor. Természetesen megint tévedtünk, hisz szegény PS3 (legalábbis a régi, "dagadt"…..
resztli 2010.03.01 23:56:20
A sokkreklám nem újkeletű reklámtechnika. A befogadók ingerküszöbének emelkedésével egyre gyakrabban nyúlnak hozzá a hirdetők, különösen, ha úgy érzik, az az üzenet, amit át szeretnének adni elég fontos ahhoz, hogy ellensúlyozza a sokkolás esetleges negatív hatásait.…..
resztli 2010.01.15 11:04:45
@Ignorantius:
lovagoljál a szavakon, te szerencsétlen, magyarázat helyett megteszi. engem nem az zavar, hogy kívülállóként hozzászólsz.
az zavar, hogy ostobaságokat, ráadásul magas lóról, tőled idézek: "irgalmatlan barom".

by the way a gyerek anyja onkológián gyógytornász, úgyhogy léccives ne okíts arról, hogy milyen a végstádiumos rákosok élete. valószínüleg többet tudok róla.

meg arra se, hogy hogyan kell gyereket nevelni, ha magad semmilyen kézzelfogható ismerettel nem rendelkezel erről. de egyébként akkor sem, ha igen.

de ha a korlátozott képességeid engedik, például abba legyél szíves belegondolni, hogy milyen hatást vált ki ez a koncepció egy rákos kisgyerekből? vagy bárkiből, aki éppen terápiára jár? reményt ad? gyógyít? vagy az mindegy? akik most betegek, azoknak már úgyis mindegy?

sajnállak, beleragadtál a szabadgondolkodó, tabudöntögető közhelyes szerepébe (utoljára a punkkorszak idején volt menő), nem tudom, hogy az életben is így van-e, vagy csak ebben a vitában, de ez leginkább az éretlen személyiségek ismertetőjele. azt nem értem, hogy mit védesz, miért véded, vagy mi van veled egyáltalán? a kampány szakmailag fos, morálisan védhetetlen, és akkor te azzal jössz, hogy szoktassam a gyereket a halál gondolatához? hát mi bajod van neked?

visszatérve a korábbirakra, mielőtt elmenekülsz, arra az egyre válaszolj: mit üzen ez a plakát egy rákos gyereknek?

gyökér.
(Feltételezett) ügyfél: Life Network(Feltételezett) brief: Bocsi, hogy csak röviden, tökre őrültek háza van itt, azt se tudjuk, hol áll a feljünk, nemrég indult a tesztadááás! Épp ezért normál briefet nem tudok írni bocsi, a lényeg, hogy ugyebár a tematika az…..
resztli 2010.01.12 11:25:37