Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malacorrú

38 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, a gazdinál ártalmasabb lény kevés van. A múlt héten - szokásommal ellentétben - úgy indultam útnak, hogy csak az ablakokat tisztítottam le, az autó tetején lévő félmázsányi vizes hóról azt gondoltam, hogy majd útközben elfogy. A menetszél szépen tette a dolgát,…..
Malacorrú Évfordulót ünnepelek 2009.08.11 17:14:45
Ma harminc éve kaptam jogosítványt.Az elmúlt 30 évben nem volt egyetlenegy sajáthibás balesetem sem.Összeszámoltam, hogy nagyjából 450.000 kilométert tettem meg, ha nem felejtettem ki semmit.Egy 1988-as majdnem frontális ütközésig azt hittem, hogy én mindent el tudok…..
malacorrú 2009.11.15 22:15:33
@Zsömi2: a www.kepfeltoltes.hu -ra könnyen felteheted, utána már csak be kell linkelni ide.
malacorrú 2009.12.18 13:22:43
@sdavid88: www.maxolen.hu/main.php
van webáruház is
kipróbálom és referálok
malacorrú 2009.12.18 13:27:07
@Zsömi2: megengeded, hogy átmásoljam és csináljak belőle egy posztot?
Más.
Három link van de ezen csak két kép.
A második és a harmadik ugyanaz.
Előre szeretném leszögezni: NEM tiszai hallé ellenes vagyok, hanem bajai párti. Semmi bajom a tiszai módon főzött halászlével, csak én a bajai módon főzöttet szeretem, azt főzöm, eszem és propagálom.Sem vitázni, sem téríteni nem szeretnék. Sajnos nagyon kevés halat eszünk…..
Malacorrú Olcsón megúsztam 2009.11.29 01:17:20
Végül 25e Ft-om bánta a trehányságomat.Úgy néz ki, nagyobb károsodás nélkül megúszta a malac az olaj nélküli furikázást.Kicserélték még a gyújtáskapcsolómat, mert olykor előfordult, hogy az indítókulcs elfordítása után 2-3-4 másodpercig nem történt semmi.A kedvenc…..
malacorrú 2009.12.18 11:52:54
@gelsystem: kösz, a következő szervizen biztosan rákérdezek és megkérem a szerelőt. Én magam soha nem nyúlnék hozzá, mivel sem türelmem, se hozzáértésem. Csinálja az, akinek ez a kisujjában van!
Malacorrú Váltás téligumira 2009.12.18 11:51:00
              Szerencsém volt. Hétfőn arra ébredtem, hogy hó borít mindent. Bejelentkeztem a megszokott gumisomhoz és kora délután tudott fogadni!!!! Ez azért nagy dolog, mert mindenkinek ilyenkor jut eszébe a gumicsere.…..
220 ezer forintot kaptam a 93-as, gazdasági totálkárossá vált Marutimért. Nekem nem tűnt soknak, de Csikós Zsolt azt kiabálta, hogy autónepper vagyok, mert az ütközés előtt max 60-at adott volna érte. Ehhez nem értek, de az biztos, hogy nekem sokat ért. Azt mondják, a vidéki…..
malacorrú 2009.11.29 01:50:01
Malacorrú Ezt én csesztem el 2009.11.24 17:32:00
Tegnap ugye cserbenhagyott a malac, ma már verem a fejem a falba.Azt mondta a szerelő, hogy semmi baja az AC pumpának.Hiányzott a motorból 2,5 kg olaj.Feltöltötték, erre beindult és gyönyörűen megy, csak egy kicsit hangosabb.Vagyis tönkrevágtam a malacomat.A 16 évig hibátlanul…..
Malacorrú Cserbenhagyott! 2009.11.23 19:29:00
Egy hónap hiányzott a tíz évhez!99 karácsonyán lett a Malac a család tagja és eddig SOHA nem volt vele semmi baj.Ma volt.Elindultam itthonról, ahogy szoktam, időre mentem és egy kicsit késve.2-3 kilométert mehettem, amikor felfigyeltem arra, hogy az autó finoman rázkódik.Épp arra…..
-Hú, minek van ilyen halszaga? -léptem be az ebédlőbe. - Neked, apa, neked.....Hogyan szerezzünk csukamájat? Először is fogjunk egy majd hat és fél kilós csukát. Ha lehet pergetve. A májáról szépen fejtsük le az epét és az epevezetéket.Egész enyhén sózzuk, picit…..
Jártomban, keltemben az online ismerkedős világ hálójában néha rábukkanok 1-1 “érdekes” személyiségre. Kapok olyan bemutatkozásokat, amelyek azért kiverik nálam a biztosítékot. Lányokkal ismerkedve ugyan trágár, szexuális töltetű mailek nem fogadnak –…..
Malacorrú Lassan mint Teheránban 2009.11.20 13:20:00
Bő húsz éve egy ismerősöm Teheránból költözött haza kétéves kiküldetés után.Az élménybeszámolójából a közlekedési állapotok maradtak meg bennem a mai napig.Elmondta, hogy alig van ép autó, a legtöbb törötten futkos, annyira rendszeresek a koccanások, hogy neki egy…..
Hivatásos sofőr nézegette és dicsérte a malacot.Azon lepődött meg a legjobban hogy még az eredeti fényezés van rajta, pedig soha nem állt garázsban - ezt ugye most építjük neki, meg magunknak (lásd ezt: Megint leszólták a malacot!)A meglepetés addig tartott, amíg meg nem tudta,m…..
Malacorrú Itt a ködlámpaszezon 2009.11.09 13:52:00
Az elmúlt két évben összesen kétszer kapcsoltam be a ködlámpát.Egyszer egy tejszerűen ködös, őszi estén, amikor alig lehetett látni és komolyan tartottam attól, hogy a lakott területen döngetők megtalálnak hátulról.Egyszer pedig egy tavaszi fényes nappal, amikor oldalról még…..
Nem először fordul elő, hogy egy kék rendszámos autó sofőrje úgy érzi, bármit megtehet, rá nem vonatkozik a KRESZ. Volt már ilyen, lesz is még, mert sajnos tényleg akármit csinálhatnak, nem vonhatók érte felelősségre. Lacika levele alant. Reggeli forgalom Budáról Pest felé a…..
Ma délután ment a szerkesztőségi levelezőlistán a csevely, egyszer csak megjelent egy indavideo link. Mini V8... hmmm. Nézem. Nem szoktam elolvasni általában az ajánlókat, de a forgó csúszó szélkakasokon azért megakadt a tekintetem. Nézem. Miiivaaan?! Vihogok, nézem, vihogok. A…..
 Megint itt az ideje, hogy vegyek valami vackot kétszázért. Épp ki se hevertük a Subarus bukót - ott 800 ezerbe került az autó eladása - amit egyébként az új tulajdonos totálkárra tört azóta. Ő köszöni jól van. Így néz ki, tessék, ha ilyet akarnak csinálni, a sztrádán…..
Nem mondom, hogy nem bosszankodtam, amikor olvastam az újságban, hogy szigorítják az öreg autók műszaki vizsgáját és már nem dönthet a hatóság, hogy egy vagy kjét évre hosszabbít, hanem 10 év fölött csak egy évre bizonyíthatja az alkalmasságát.Nekem októberben aktuális a…..
Kedves barátunktól kaptuk az alábbi e-mailt, illetve levelezést, alcíme akár lehetne a Kis magyar történet is, annyira jellemző példája a gerinctelen átverésnek.Olvassák csak:Nézzétek meg amíg fent van mindkettő...Ezt az autót néztem meg:A legnagyobb gáz az volt, hogy a váltót…..
malacorrú 2009.09.27 21:33:37
@Peterg: jó hogy korrigáltad, a 11e-n kicsit fennakadtam! :-)
Nem mintha az nem táv, de azalatt nemigen lehet lemérni semmit.
A 110e az tényleg komoly!
Autófília Ez csak egy... 2009.09.26 16:00:00
- Szevasz Jóska ! Hallom, vettél autót ? - Aha, tegnap hoztuk el, dízel 407. - Dízel ??? Az nem autó, csak kávédaráló. Mint két tojás...   (kösz a darálót, Jampi!)..
Na tessék, megint egy IQ-roggyant őstermelő, a kerítésbe vezetett áram két, hétéves kiskölyköt vágott meg, kórházba vitték őket, de szerencsére nincs komoly bajuk. Az is igaz persze, hogy be akartak mászni a kertbe, de amiért az dobja rájuk az első követ, aki nem…..
malacorrú 2009.09.27 21:22:35
@Aston Kanál: Dettó! Én sem loptam soha az életben és nem is lógtam a BKV-n.

Másképp hangzik, hogy a paraszt áramot vezetett a kerítésébe, ami megrázott két kisfiút és megint másképp, hogy szerencsétlen termelő máshogy már nem tudta megvédeni a munkája gyümölcsét a cigányoktól.
Először az üzlettársam jegyezte meg amikor autót cserélt, hogy ciki alattam ez a vén járgány.Másodszor egy üzleti szolgáltató szólta le, amikor hosszú kapcsolat után személyes talákozó mellett döntöttünk. Jeleztem, hogy egy malacorrúval érkezem, mire ő: aha, szóval egy szar…..
Tegnap volt itt a Queen. 23 éve. Hiába láttam 100-szor VHS-en a Live in Budapest-et, én nem írom le milyen volt, írja le az, aki ott volt. Csak arra emlékszem, hogy én 6 éves voltam, fogalmatlan, egy balatoni rokonunk és pár német barátja pedig a nappalinkban aludt. A koncert miatt…..
A szegény, aknába zuhant kisfiú tragédiája természetesen meg- és beindította a Homár levélíróit is, hétfői lábrepesztős posztunk után jó pár levél csattant a  postaládánkban. Itt van kettő. Az elsőből az derül ki, hogy milyen kicsinyesen járt el az Aquaworld azzal a…..
malacorrú 2009.07.28 12:49:52
@blackdogone: Könnyű annak aki csak egyet nem ért, de segítek neki!
Érdemes visszanézni itt a Homáron az Aquaworldről szóló bejegyzéseket, amiben a panaszost a sok mindentudó alpári stílusban dorongolta földig, olyanokkal, hogy "ha olvastad volna az ekkor és ekkor írt posztot, akkor nem lettél volna akkora köcsög, hogy odamész"

Kell ezekután valami spéci mazochizmus, hogy megszólaljon egy NORMÁLIS ember, olyan, aki nem a monitor előtt tölti a napját.