Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csipinymous

3 bejegyzést írt és 519 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a "jó hírt" küldözgetik egymásnak a szcientológusok:Louis Farrakhan tiszteletes az Iszlám Nemzetei (Nations of Islam) éves rendezvényén (Megváltók Napja 2011) 16.000-es gyülekezetnek beszélt arról, hogy megtalálta a szellemi szabadság elérésének módját, és…..
csipinymous 2011.03.23 18:40:59
@okukac: Tudom, de olvassa!)))
csipinymous 2011.03.25 13:45:26
@Plejádok: Szia)) Mindig itt, vagyok! Reformer írásait jó olvasni és itt, vagytok ti is)))
ritkán szólok már hozzá. Inkább csinálom a dolgokat, mint írom ;)
Nyárra szeretnék egy demonstrációt Budapesten de, annyira elcseszték már ezt tüntetéses dolgokat, hogy az embereknek már elegük van a megmozdulásokból.
Valami rendhagyót, mást tervezgetek. Vidámat, mosolygósat, olyan sörös-virslist.
Szeretném ha, a Fazekas fivérek is ott lennének. Ígértem Zsoltinak egy palack bort, meg is vettem már. Egy Olasz ritkaság 1996 évjáratú különlegesség. Úgy érzem megérdemli és nagyon örülök, hogy felébredt!
Hét év alatt, csodálatos embereket ismertem meg, akiknek a dolgok alakulását köszönhetjük. Sajna elhanyagoltam őket, magánéletem miatt.
Szóval, újra vagyok))
Nem változtam semmit, csak már évek óta nem a szcientológusokat bántom (köszönhetem Nordinak, Favlytinek, Inteligencsnek, Transzinak az Indexről)! Nem rossz emberek, sőt ellenkezőleg! Roppant naivak! Ezert kár értük és e miatt kell kihoznunk Őket! Lásd Fazekas Zsoltit!
Nekem már hosszú évek óta a szervezettel van a bajom és kimondottan azokkal a szcientopatákkal akik, kárt okoznak másoknak!
Az álláspontom sem változott a zagyházzal kapcsolatban! Végleges törlés, tanok betiltása, felejtése!
Az elmúlt 7 év alatt rengeteg károsultál beszéltem. Olvastam jelentéseket emberekről, szülőkről, gyermekekről! Sok ember vetett véget az életének és bár nem bizonyítható vagy csak nehezen is a bíróság előtt, de legtöbb esetben rábeszélték őket.
Zsarolások, megvesztegetések, pszichikai és fizikai terror és még sorolhatnám, de ezt Reformer megmutatja úgy is.
Ezen dolgok alapján ítélem el a szervezetet! A végkifejlet sajna ez! E miatt szeretném a végleges törlést, nem fér bele az Európai normába, egy fasizmus és egy kommunizmus után.
)))

@béla 23: Nem voltam az egyház tagja!))) Másképpen akadt össze a bajuszunk))
Visszahozni egy embert, a zagyházból nagyon nehéz, bizonyos idő elteltével. Lehetetlen viszont nincs, főleg ha, egy családtagról van szó (bár mindenkiért megéri küzdeni)!
Viszont, ez megterhelheti a hozzátartozókat és ezt tudni kell!
A családból mindenkinek, részt kell benne vennie. Össze kell gyűjteni a régi barátaikat és közösen nekimenni a rendszernek.
Lényeg, hogy folyamatosan tartsa mindenki velük a kapcsolatot, míg ha, falba is ütköztök (az idő nektek dolgozik majd)! Programokat kell szervezni amire el kell csábítani az istenadtákat! Kedvesen, furfangosan sugallni, hogy ott, nélkülük nem lesz jó! Érezniük kell, hogy fontosak a családnak! Mindenki számít a véleményükre, csak legyenek ott, valahogy!
Vissza kell idézni az egyház előtti életük szép pillanatit (barátok, ismerősök munkája), rá kell vezetni őket a különbségre! Előtte szabadok voltak és most nem!
Egy szót sem szabad szólni a zagyházról, még a témát is kerülni kell!
Mindent mosolyogva, kedvesen!
Később ha, már rendszeresen eltudnak szabadulni bentről (hosszú idő lehet de, addigra elkezd gondolkodni, mérlegelni), érdemes apránként foglalkozni a szcientológiával, csak pozitívan szabad beszélni akkor is!
Akkor kell rávezetni Oket a dolgokra, de úgy, hogy maguk jöjjenek rá és ne ti, mondjátok el nekik!
Maguknak kell észrevenniük, hogy átverik, lehúzzák őket! Hazugságok vannak a tanokban, LRH könyveit elferdítették... stb!
A hírMegkepő dolog derült ki tegnap.Először is, The New Yorker-ben egy 26 oldalas tényfeltáró írás jelent meg az egyházról, elsősorban Paul Haggis, hollywoodi rendező és forgatókönyvíró (mindkét minőségében kapott Oscar-díjat; ld. itt és itt) történetén keresztül…..
csipinymous 2011.02.09 13:14:24
@Dr. A. Nordenholz: Kapisgatod a dolgot!
Feltetelezem, az erdekesebb PC-k otda is eljutnak. Ingyen, feltunesmentes spionazst tarthatnak fent, zagyhazi kontosben. Ipari, gazdasagi kemkedesek Europaban. Egy sci-droid fel sem meri, hogy milyen ereju infokat ad ki, gyakran utasitgatasokra, szemelyekrol, cegekrol...stb.!
A nemetek, ezert aggodnak.
Mindenki jol jar. Amerika megkapja az infokat es csarabe levedi a zagyhazat.
Eddig minden esetben az USA lepett fel mellettuk, egy esetben gazdasagi nyomassal is ( francia 1993).
Azert fura, Billi fiu (ex usa elnok) ota, vedett alotok lettek a scik!
csipinymous 2011.02.09 13:17:06
@csipinymous: Bocsi a hibakert telefonon potyogom be XD
Itt megnézhető a riport:Ma reggel 2010.09.29, Szászfalvi LászlóItt pedig a hír:origo.huindex.hu  Tízezer tag feletti egyházakat ismerne el a kormányÚgy módosítanák az egyházakról szóló törvényt, hogy megakadályozzák a nem hiteles hitéletet folytató,csak az…..
csipinymous 2010.09.30 07:42:35
csipinymous 2010.09.30 13:29:29
@Warlimont: Osztom a véleményed!
Némi késéssel eljutott hozzám Kunfalvy Ákos, a Drogmentes Maraton nagybetűs Alapítójának újabb körlevele.Az érdekesebb részeket kiemeltem, a fotók pedig magukért beszéltek.20 szcientológus ért rá a legfelső központjuk megmentésére, és 15 Edelény védelmére.Fogyik az a…..
csipinymous 2010.08.29 10:35:56
@kalman: Pár éve felreppent egy spanyol honlapon, hogy Tomiboy a Kruiz, egy rakétába szeretné invesztálni oly keservesen összekuporgatott pénzét. Ugyan is a zagyház bolygóközi utazásra adná fejét, hogy más bolygókon is hirdethesse Hubbardibácsi nagyságát. Úgy emlékszem, hogy Tomi egy amatőr felvételen beszélt erről, amit nem találok már sehol.
A gázos csak az, hogy a honlap alkotóját napokon belül utolérte a zagyház keze. Tudomásom szerint, hajlandóak lettek volna felvásárolni az a kis oldalt. Az ifjú anti thetán, nem ment bele, majd perrel fenyegették meg. Pár nappal később munkába menet, balesetet szenvedett. Elaludt a volán mellett és belehajtott egy másik kocsiba. Később maga irt arról, hogy a vérében egy bőrön keresztül felszívódó drog szerű anyagot találtak.
A kocsiajtaja kilincsén szintén ezt találta a rendőrség.
Mennyire érdekes dolgok ezek. Debrecenben is volt valami hasonló eset egy pszichiáterrel aki belehalt.
Pár napja találkoztam egy orvossal, aki vizsgálódott ez ügyben. Érdekes dolgokat mondott, a vizsgálattal kapcsolatban.
Lehet, hogy újra kellene vizsgálni ezt az ügyet és több figyelmet szentelni az előzményeknek?
Úgy néz ki, a "Hírblog" kategóriában bekerültem a legjobb 50-be...http://goldenblog.hu/2010/hirblogok-50-es-listaja-es-nyeremenyek-a-kategoriabanEredményhirdetés augusztus 12-én...
csipinymous 2010.08.06 14:32:07
:-)
2010. augusztusába érve lassan ötödik éve annak, hogy a Szcientológia Egyház székházat vásárolt magának. A beköltözés, sőt maga a beköltözhetővé tétel azonban továbbra is várat magára, pedig megvan rá elvileg a pénz.A nem mindennapi lúzerség krónikája következik, két…..
csipinymous 2010.08.04 23:15:59
@Plejádok: @kalman: Szerintetek, abból a pénzből mennyi maradt az országban? Miért fizet a magyarországi szci zagyház bérleti díjat az amerikai szci zagyház részére? Mi köze van az amerikai zagyhaznak egy magyar ingatlanhoz amit, az itteni adományokból vettek meg?
Nézzetek utána! Érdekes dolgok ezek.
Nekem is csak egy idős néni mondta a buszmegállóban.
Ilyenek ezek a vénasszonyok! )))
csipinymous 2010.08.05 17:47:21
@kalman: Azt hiszem, hogy itt, nem licenc díjakról van szó. :) Adok egy kiinduló pontot, Carion Rt.
Érdemes körbefutni ezt a témát, nagyon sok új és érdekes dologgal fogsz találkozni. Figyeld a neveket, dátumokat, projekteket.
Fazekason csodálkozom a legjobban és nagyon remélem, hogy hamarosan felébred! Érzésem szerint, rávették valamire, aminek hamarosan böjtje lesz. Remélhetem, hogy a sarkára áll, és kitálal majd.
Köszi, a forrásaim biztosan jól vannak! :)))
Adni szeretnék még egy tippet!
Vecsési ingatlanok a repülőtér mellett!
„OSA, jegyzetelni ám de ezt, még a ti, orrotokra sem kötik, ehhez ti is kevesek vagytok”
Kasza Tamás maszter dzsedáj ismét nagyot alkotott.  Elsajátotta a fénykard után a Photoshop kezelését is, és a következő reklámanyagot készítette:..
csipinymous 2010.07.28 21:35:31
Ez az email landolt egyik barátomnál:   CSAK KEDD ÉJFÉLIG! Valami, amin tudsz gondolkodni kedd estig. Arról szól, hogy ha jövő héten okosan döntesz, és érdekel a változás, akkor nagyon-nagyon jól járhatsz. Az ajánlatom a következő: Két programom indul hamarosan: 1. JEDI…..
csipinymous 2010.07.17 15:25:21
@Atika2:Jobb lenne ha egy ügyvéddel is beszélne ez ügyben! Úgy hiszem nagyon meglepődne! A fotókat, magam is lementettem, és több helyen közzétettem! Úgy mint, az Ön egyháza tette azokkal a fotókkal, amit az engedélyem nélkül, rólam készített!
Amennyiben perre vinné a dolgot, állok elébe, de egyeztessen az egyházával mert, kellemetlenül érinthetik őket a birtokomban levő anyagok! Fölég ha, a nyílvonáság elé kerülnek, amit garantálhatok. Ezen viszont még a Dr. Szikinger sem tud majd segíteni.
Kezdődik... :) Egyébként maximálisan egyetértek. Egy, az emberi jogokat lábbal tipró szervezetnek (gyerekmunka, modern kori rabszolgatartás, kikényszerített abortuszok, "ellenségek" zaklatása, gyónási titokkal visszaélés stb.) semmi keresnivalója egy ilyen bizottsági…..
A Freedom-magazint az egyház alapította arra a célra, hogy egy függetlennek látszó forrásban jelentesse meg az "ellenségeit" lejárató cikkeket.A legújabb kiadás a CNN-el és Anderson Cooper-rel foglalkozik. Elolvastam a cikkeket, és megnéztem a videókat. Akik szintén…..
csipinymous 2010.05.29 11:49:31
@exscn: Lenne még itt valami)!
Foglalkozik valaki a kilépettek rehabilitációjával?
csipinymous 2010.05.29 17:50:38
@kalman: Nem anyagi juttatásra gondoltam, mert azzal én is tisztában vagyok, hogy hamar elúsztatnák (egy páran)!
Mindenképp állami segítségre van szükség. Karitatív alapon kevesen vállalnák el ezt a munkát, bár az lenne az igazi.
Igazából, nem azokat féltem akik, néhány évet töltenek bent és az ébredés után, megpróbálnak visszailleszkedni! Probléma azokkal lenne akik, már gyermekkoruk óta bent vannak. Egy elkorcsosult világszemlélettel, kell majd szembenézniük a valós élettel. Alapok nélkül, ez keserves lehet.
E miatt haragszom legjobban a szcientológiára és minden más hasonló szervezetre, szektára.
Esperes úr, számomra szélsőséges. Bár én, magam is a végleges törlésnek és a felelősségvállalásnak vagyok a híve.
Igen, véglegesnek! Nagyon sok szcientológust és kiléptetett ismertem meg az elmúlt néhány évben!
Sajnos csak egy dolgot vonhatok le! A bolondok követik ennek a szélhámos Hubbardnak az útját. Akár az egyházon belül, vagy kívül. A normális emberek, felébrednek ebből a rémálomból és továbblépnek (Hubbard és a technikája nélkül)! Senkit sem szándékozom megbántani de, ma ez nem működik! Ki akar olyanná válni mint, ők? Itt, is olvashatunk ilyen embereket! Félelmetesek számomra! Az erkölcsi normáktól olyan távol állanak, hogy egy normális ember azt fel sem foghatja. Mert még a fejében sem fordul meg!
Ennyi aljasságot, intrikát még egyetlen szervezetnél sem láttam!
Viszont arról nem feledkezhetünk meg, hogy bent is emberek vannak, akiket ki kell hozni!

@exscn:

Exscn!
Örülök, hogy kint vagy!)))
csipinymous 2010.06.01 22:41:14
@exscn: lol))))
AnonViktornak köszönhetően elkészült a szcientológia-témájú német TV-film magyar feliratos változata.Az eredeti címe: Bis nichts mehr bleibt (IMDB, Wikipedia)Letölthető itt:Mire semmi sem marad - angol feliratos verzió 9 részben, mkv (kb 1 GB)magyar felirat a 9 részhez…..
csipinymous 2010.05.03 23:31:29
@kalman: Mint a Csilicsalabácsi?))))
csipinymous 2010.05.04 22:45:08
@kalman:Nemtomértelmeznimónika? XDDDD
csipinymous 2010.05.09 01:42:28
MTI-hír, HVG-ről átvéve. Szélsőségesnek minősítette egy orosz bíróság Ron Hubbard, a szcientológia egyház alapítója több írását, amelyeket így betiltanak Oroszországban - jelentette be szerdán a legfőbb ügyészség Moszkvában. A Hanti-Manszi Autonóm Terület…..
csipinymous 2010.04.22 13:41:18
@anonViktor: csatlakozom a velemenyedhez ))
csipinymous 2010.04.24 02:56:19
@Intizar: Mond el kérlek azoknak, akik elvesztetté szeretteiket és tegyél egy szál virágot a szcientológiai egyház bejárata elé. Egyszerűen csak rakd a köre.
Idén egy blogspotos blogon is nyomon lehet követni a Drogmentes Maratont itt. A blog.hu verziót valaki már lefoglalta (miért pont a garázsban?).Visszatérve a témához, szombaton, "jó 200 ember" (max. 150) jelenlétében bemutatkozott a Maraton új nagy "V"…..
csipinymous 2010.04.21 10:59:02
@kispista:
Ismeros ez a kep!
A jovobe mutato ember! XD
Holgyek, Urak!
Nemtudomertelmezni B. Monikahoz, nem kellene orvost hivni? Nagyon rosszul nez ki! Sajnalom szegenykemet.
Előzmények:Mire semmi sem marad - film a szcientológiáról a német közszolgálati TV-nA Heti Válaszban megjelent egy cikk a korábban már beharangozott filmről.Itt olvasható:Dráma: a szcientológia miatt vesztette el családját - Heti VálaszAz újdonságokat idézném:Megszólalt a…..
csipinymous 2010.03.31 21:51:15
mediathek.daserste.de/daserste/servlet/content/4071932?pageId=&moduleId=1933898&categoryId=&goto=&show=

A film, magért beszél!

Ennek, le kell mennie a Magyar Televízióban, a lehető legsürgősebben!
Mindent meg fogok mozgatni!
Dr. Lenkei Gábor szülész-nőgyógyász, belgyógyász és kutatóorvos, a Dr. Lenkei vitaminbirodalom volt tulajdonosa 2010. március 7-én, 00:04-kor új bejegyzéssel kedveskedett olvasóinak. Ezt pár óra múlva törölte (a bejegyzést elolvasva sejthető, hogy miért), a Google Cache…..
csipinymous 2010.03.22 17:39:03
@Félkupica_Fehér_Főnök: Igen, tényleg hülye.
A SafeAccount.hu független tényfeltáró hírportálon jelent meg ez az interjú:  „Nem vagyunk terrorszervezet” csütörtök, március 18, 2010Jászberényi Sándor Néhány héttel ezelőtt ismeretlen, maszkos emberek szcientológia-ellenes jelszavakat skandálva megzavarták a…..
csipinymous 2010.03.22 08:05:29
Videó (kb. a felénél kezdődik, pozicionálható): Nem sok újdonság van benne, de három dolog azért feltűnt. Egyrészt szóbakerült a cég weboldalára kiteendő nyilatkozat a GVH határozatáról.  Miklovicz Attila szerint a drlenkei.hu nem a megbírságolt Free Choice…..
csipinymous 2010.02.25 10:46:01
@Dr. A. Nordenholz: szia Nordi! :)))
csipinymous 2010.02.25 15:13:16
@szmissz.dzson: Miklovicz Úr válaszát, előre leírhatom!
Ha, lesz egyáltalán mersze, hogy újra írjon.
Itt, a szcientológusok nem tudnak levenni hozászólásokat. Nem szeretik az ilyen helyeket. Lenkei, még a hozászólásokat sem engedi! Nem akar kényelmetlen helyzetbe kerülni. Pillanatok alatt megbukna és omlana össze, mint Miklovicz úr.
Az ilyen emberek visszanézik a szerepléseiket?
:)
csipinymous 2010.02.26 12:53:23
Lenkeiről anno egy másik bejegyzés alkalmával azt írtam, hogy agyonverte a feleségét.
Ha megengeditek itt válaszolnék arra, hogy honnan vettem.
Talán még Nordi és Transzi is emlékszik az Index, Vallás, Biznisz, Maffia topikjába feltettem egy fotót, Lenkei volt feleségéről. A fotón látható volt a bántalmazás!
Az, hogy agyonverte, valóban erős és azért elnézést kell kérnem de, bántalmazta!
Pár órán belül törölték az addigi hozzászólásaimat, regisztrációmmal együtt. Favlyti kollégát, pár nappal korábban, hasonló ok miatt dobták ki.
Egy héttel korábban, megkeresett egy hölgy. Lenki úr, barátjának felesége. Tőle kaptam a fotót és arra kért, tegyem fel az Indexre.Ö maga is nagyon félt, mert férje, aki szintén híresebb szcientológus márt többször is bántalmazta. Tönkreteszi ha, kiakarna lépni az egyházból! Utcára kerül majd.
Állítása szerint, Lenkei felesége is hasonló terrorban él, sok más feleséggel együtt.
Szikinger úr neve is felmerült, mint likvitatoré.
Sok embert töröltetett már, és félemlíti meg az egyház ellenségeit magyarban.
Azt hiszem, hogy Mikolicz úr is tudna miről mesélni de, egyelőre nem fog.
Majd ha mi ketten ülünk majd egy pohár sör mellet, megnyílik majd. Remélem, hogy egyszer majd nyugodtan iszogathatunk.
Viszont, ahogy Lenkei és azt a másik (B...) szcit ismerem Mikloviczot bedobják majd a kutyák elé!
Kár lesz érte, mert magam is értelmes és értékes embernek tartom. Pedig csak egy wog vagyok :)))
Újabb körlevél a közhasznú státuszú Alkalmazott Oktatástan non-profit Kft. (röviden, az angol megfelelőjéből: APS) berkeiből, ezúttal a pszichiáterek állítólagos rémtetteit leplezik le.Az Alkalmazott Oktatástan a szcientológia egyház felügyelete alatt álló szervezet,…..
csipinymous 2010.02.15 20:26:14
@kalman: es agyonverte a mozgaskorlatozott feleseget!
Ilyen egy szci peldakep! :)))))))
Ezt az üzenetet kaptam az Anonymoustól:Anonymous rég jelentkezett, de most tennie kell valamit!2010. február 12-én, 19-22 óra között kerül megrendezésre az VIII. Anonymous tüntetés Magyarországon, Budapest VIII. ker. Múzeum út 2-6 között.Itt tartják a szcientológusok az Élet…..
Úgy látszik, rányomult az egyház erre a Clear Magyarország - 2010 témára, mert erősen kezdték az évet.Az EZO magazinos cikket ez a két akció követte, mindkettő a belső levelezőlistáról származik.Az első elkövetője Kopiás "Lobbista" Gábor Feladó: Kopiás…..
csipinymous 2010.01.14 18:05:11
@Warlimont: A szcientológiai zagyház, ezekkel a drogosokkal semmit sem kezdene.
Másodperecek alatt leráznának ezzel a problémával. Mivel, ezek a drogosok (kettes) tónusszint alattiak és erre most nincs idejük! Nekik a világ megmentése a fontos és nem hol mi drogosok, szellemi fogyatékosok illetve sérültek, mozgáskorlátozottak, hátrányos helyzetűek...stb., csip-csup gondjaik!
Erről már régebben írtam és szálltam vitába Transzival.
A szcientológia zagyház technikájának, itt van az egyik gyenge pontja a sok közül.
Vesszen hát a férgese, hitük szerint! Persze pillanatok alatt váltanak témát és köpönyeget ha kell és mire magadhoz térsz már el is húzták a csíkot!
Transzinak, erre is lesz majd magyarázata, amivel ellent mond majd a régebbi írásainak!
Ne feledd, hogy a Narconon, nem rendelkezik infrastruktúrával Magyarországon! Akkreditált programjuk nincs.
A maraton a drogmentes Magyarországért is, érdekesen lett bejegyezve! Elméletileg be sem mehetnének az iskolákba!
Vajon miért van még nyelviskolákra is szükségük, a maratonnál (nyeremények)?
csipinymous 2010.01.18 00:22:52
@Plejádok: Mondjuk, szakemberekre bíznám. Hubbardot nem sorolnám a szakemberek körébe!
Svindlernek tekintem.
A szcientológiai zagyházat, meg szóba sem hozhatnánk ebben az esetben!
-Mi a bűnöd?
-Hány szexuális kapcsolatod volt? Név, cím, telefonszám, munkahely...stb.!
Van e az ismeretségi vagy családi körödben banki alkalmazott, rendőr, katona, orvos, drogkereskedő...stb.! Név, cím, telefonszám, munkahely...stb.!
Akiknek ilyen kérdéseik vannak, azoktól mit is várhatnék? :D
csipinymous 2010.01.18 22:56:26
@Plejádok: Előbb vagy utóbb te, is a biztonsági teszt elé kerülsz!
 A szcientológia felső vezetésének kedvenc hobbija a karácsony - újév körüli időszak betáblázása a tagság számára. Külön utasításokat kapnak az orgok (szcientológia szervezetek) erre az időszakra, a fő feladatok berángatni az embereket tanfolyamokat végezni, valamint…..
csipinymous 2009.12.23 17:33:16
csipinymous 2009.12.26 19:19:02
@schreiber_csaba: Szia Csaba!
Nagyon örülök, hogy írtál!
Kérlek ne feledd, hogy itt nem csak híresztelők vannak!
Sok itt a károsult is.
Hidd el nekem, hogy a híreszteléseknek, magam is utánajárok de, eddig sajnos a zöme igaznak bizonyul.
Próbáld meg fentről nézni a dolgokat és ne bentről.
Kellemes ünnepeket neked is és boldog új esztendőd!
A legfrissebb szcientológia magazinban jelent meg ez a Hubbard-írás. Jelentősége abban rejlik, hogy segíthet megérteni szcientológus családtagok, barátok és ismerősök mentalitását. Folyamatosan ezt az üzenetet sulykolják beléjük, amelyet Hubbard itt kifejt. A cikkben leírt…..
csipinymous 2009.12.25 11:22:31
@ovb: Ha, rám hallgatsz akkor, ma este lemész a barátaiddal sörözni és elfelejted ezt a témát!
Kerüld el a szcientológusokat és minket is! Mert addig jó neked még nem kell ezzel foglalkoznod!
csipinymous 2009.12.26 19:13:28
@ovb: Hát, ha jutna még egy kis időd rám is, azt igazán megköszönném!
Kellemes ünnepeket neked is!
Biztosan mondták már neked, néha bölcsebb a hallgatás.
Nem ártott volna ha, két üveg Bambi mellett visszaolvasod Reformer írásait és az itt, ajánlott oldalakat.
Talán akkor most, másképp látnád a dolgokat és nem írtál volna badarságokat.
:)))
  Új propagandafilm - Tébolymarketing a címe A bejelentés az elmaradhatatlan tarhálással körítve: Feladó: Dobos János Kedves Barátunk! A 2009-es nemzetközi IAS [Szcientológusok Nemzetközi Szövetsége - Reformer] rendezvényen új CCHR dokumentumfilm jelent meg! A címe:…..
csipinymous 2009.12.04 09:19:23
@Translator +X+: Csak veled szemben ha, eddig nem tűnt volna fel! :DDD
De, ha jól emlékszem te, voltál ellenséges vele szembe, mert nem tudtad elviselni az igazát.
:DDDD
Vesztes lett volna? Azt nagyon kétlem.
Emlékezz csak vissza!
Inteligencs, Fawlity, Nordi, Bakka....
ezek az emberek, megcsavartak téged! :DDDD
Forrás: hirszerzo.hu cikkCsatlakozott a Szcientológia Egyház adómentességét megszüntetni szándékozó kampányhoz egy férfi, akinek testvére öngyilkos lett a szervezet módszerei miatt Ausztráliában. A halála előtti napokban 19 telefonhívást és üzenetet kapott, majd öngyilkos…..
csipinymous 2009.11.30 22:58:18
Baka és Warlimont!
Pár évvel ezelőtt, beszélgettem egy osztrák hölggyel aki, a FECRIS munkatársa.
www.fecris.org/
Francia szakemberekkel vizsgálták a szcis öngyilkosságokat. Állítása szerint, létezik rábeszélés. Bár ez nagyon nehezen bizonyítható ha, bíróságra kerülne a dolog. Volt olyan szci (osa) aki, ezt beismerte de, vallomásba nem merte mondani.
csipinymous 2009.12.01 17:49:58
@Warlimont: Igazad van!
csipinymous 2009.12.02 17:30:58
@baka: Igen, azt jól tenné! :)))